Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Εξαγγελία υποψηφιότητας της κας Χιονίας Ανδρεάδου για τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες

Ξεκινώ αυτή την επικοινωνία με ένα αδιαμφισβήτητο δεδομένο: Αγαπώ τα Σέρβια, αγαπώ το Βελβεντό, αγαπώ αυτή τη γη, αυτή την περιοχή, αγαπώ τα χωριά μας.
Αυτός ο τόπος με τους ανθρώπους του, με το φιλότιμο και την ειλικρίνειά τους, με την εργατικότητα, τον καθημερινό τους μόχθο, είναι για μένα όλη μου η ζωή. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, στις ίδιες γειτονιές μεγάλωσα τα παιδιά μου.
Σήμερα λοιπόν, με την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, θεωρώ καθήκον μου να αντιδράσω. Δεν είμαι η μόνη, όλοι μας πρέπει να αντιδράσουμε, όλοι όσοι ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτόν τον τόπο. Όλοι όσοι αγαπάμε να λέμε ότι είμαστε Σερβιώτες, Βελβεντινοί, Βαθυλακκιώτες, Τρανοβαλτινοί, Λιβαδεριώτες …
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάναμε στο σημείο ο τόπος μας να χλευάζεται εξαιτίας της ανικανότητας ορισμένων ανθρώπων που ανέλαβαν τη διοίκησή του.
Δεν απελπίζομαι όμως – αντίθετα δυναμώνω, πεισμώνω και φορτώνομαι μαζί με όλους σας το χρέος να επαναφέρουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει: πρότυπο, σύγχρονο και καινοτόμο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων μας, και πιστεύω ότι ένας τέτοιος Δήμος δεν είναι άπιαστο όνειρο, είναι αναγκαιότητα πρέπει και αξίζει να το προσπαθήσουμε.
Πιστεύω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών και προβολής, αλλά πρέπει να είναι χώρος σκληρής δουλειάς, αδιάκοπης προσπάθειας και πάνω απ’ όλα προσφοράς στον συνάνθρωπο και στον τόπο. Τελικά, ένας χώρος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως εμπνεύσθηκαν τον όρο οι πρόγονοί μας.
Η εργασιακή μου σχέση με τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και η πολυετή εμπειρία μου, θεωρώ, ότι είναι ένα επιπλέον όπλο σε αυτή την προσπάθεια, άλλωστε, ο Αριστοφάνης έγραψε: «Ερέτην χρήναι πρώτα γενέσθαι πριν πηδαλίοις επιχειρείν» (μτφρ: πρέπει πρώτα να έχεις γίνει κωπηλάτης πριν πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι).
Σας υπόσχομαι κόπο, σκληρή δουλειά, προσπάθεια, αλλά και δημιουργικότητα, όραμα, προοπτική, αποτελέσματα και –επιτέλους- χαμόγελο, γιατί είμαι σίγουρη ότι το χαμόγελο αυτό αξίζει σε όλους εμάς που ζούμε σ’ αυτόν τον πανέμορφο τόπο.
Σας καλώ λοιπόν Όλους και Όλες, ασχέτως πολιτικών και ιδεολογικών καταγωγών και πεποιθήσεων, που όμως μοιραζόμαστε κοινές αρχές και αξίες, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του Δήμου μας. Ο δρόμος μακρύς και δύσκολος αλλά το κίνητρό μας, ο τελικός προορισμός, θα είναι ένας Δήμος που μας αξίζει!




27 σχόλια:

Ο "ΛΟΓΙΚΟΣ" είπε...

ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΑΜΕ ΠΡΙΜΑ. ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΧΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΜΗΠΩΣ Η ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΦ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΑΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Χιονία πώς να μην το αγαπάς αυτόν τον τόπο, ψωμή και αλάτι έφαγες τόσο χρόνια. Συνέχισε δυναμικά, τα Σέρβια σε στιρίζουνε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Χιονία όποιος αγαπάει τον τόπο του πρέπει να γίνεται Δήμαρχος;Έτσι θάμασταν όλοι Δήμαρχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΟΝΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Τράβα μπροστά Χιονία και μη μασάς

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ είπε...

ΧΙΟΝΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΑΣΚΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΘΙΚΑ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.
ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΜΦΙΣΘΗΤΟΥΝΕ. ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΣΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣ\ΝΙΚΗ ΕΛΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από σημαίνοντα και κυρίως εντελώς ανιδιοτελή άτομα να σώσουν τον ερμο τον δήμο μας , και σίγουρα όχι να γεμίσουν τις τσέπες τους η , λέω, να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξια τους ..και μια την πενταετία που ευτυχώς τελειώνει , του γιατρού ντε! που πολλοί δεν τον ξέραμε αλλά δυστυχώς τον μάθαμε!! Τι καλός άνθρωπος …όμως όμως!!!και σίγουρα όλοι αυτοί που ήρθαν από το πουθενά έχουν όραμα και καινοτόμες ιδέες , μόδα είναι και γραφεί κιόλας..καινοτόμος !!!ας καινοτομήσουμε λίγο..
Προτείνω!!!δημοπρασία για το ποιος θα είναι δήμαρχος..έτσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε ας βγάλει κάτι ..ο δήμος σερβιων ε????!!!!
Και μια ευχή !! μακάρι να γλυτώσουμε από το γαλατικό χωριό που πάντα αντιστέκεται.. και κυρίως από την απαστράπτουσα πνευματική τους κατάσταση …αν και δεν το βλέπω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα πώ κάτι και ισχύει για ολους,δημοκρατία εχουμε αλλα υποψηφιότητα απο δω,υποψηφιότητα απο κει,τι θα γίνει;Εσείς όλοι θάστε υποψήφιοι Δήμαρχοι και ο κόσμος θα μαλώνει μεταξύ τους;Έχουν να μαλώσουν αδέλφια,ξαδέλφια,φίλοι και γνωστοί.Πολύ μπερδεμένα τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Αντε σιγα σιγα να φκιαξουμε και παγκο γιατι ενδεκαδα εχουμε..Κοσματοπουλος Κων/πουλος Ελευθεριου Σταυρος Τετος Χιονια Σπυριδου Λιακος Ζακης Χατζηδημητρακος Σοκουτης ..... και παει λεγοντας στο τελος βλεπω να μπουν ολοι σε ενα ψηφοδελτιο γιατι συμβουλους αποκλειετε να βρουν.

Ανώνυμος είπε...

Kαι παγκο εχουμε ΚΟΡΚΟΥΤΑΣ ΚΕΓΑΓΙΑΣ ΑΓΑΠΟΙΟΣ[γιατρος]

Ανώνυμος είπε...

Kαι παγκο εχουμε ΚΟΡΚΟΥΤΑΣ ΚΕΓΑΓΙΑΣ ΑΓΑΠΟΙΟΣ[γιατρος]

Ανώνυμος είπε...

Η προσωπική μου αίσθηση ότι οι υποψήφιοι θα είναι οι εξής μόνο: Ελευθερίου Χρήστος, Κωνσταντόπουλος Βασίλης, Ανδρεάδου Χιονία, ΚΚΕ και από την ΝΔ Παπαδόπουλος Σταύρος ή Ρίτσα Σπυρίδου.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια χιονια...μια χαρα συμβουλους θα εχει ..αλλοι δεν θα κλεισουν ατομα

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Νίκος Χατζηδημητράκος(Οδοντιατρος) κατέβει σαν ανεξάρτητος σημειώστε οτι είναι ο αυριανός Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

5.02 ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ δεν θα ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ 12-01 κατεβαινει ανεξαρτητος στα καμβουνια

Ανώνυμος είπε...

Ας σοβαρευτούμε λίγο και μη βάζουμε όλες τις υποψηφιότητες στο ίδιο τσουβάλι. Διαχώρησε τον Σταυράκη από την Κυρία Σπυρίδου. Η Σπυρίδου θα είναι υποψήφια με αξιώσεις

Ανώνυμος είπε...

Και τελικά αυτό που πάλι θα βρει την χαρά του θα είναι το παρδαλό κατσίκι

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταύρος Νέα Δημοκρατία είναι; Μας κάνετε πλάκα5.02

Ανώνυμος είπε...

O Σταύρος "δήμαρχος".Αστα να πάνε.

Ανώνυμος είπε...

"Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" πρέπει να διαγραφεί

Ανώνυμος είπε...

Η Ρίτσα Σπυρίδου Θα τα πάει καλά. Λογικό και αναμενόμενο. Αρκει να μη τη βάζουν εμπόδια Σταυρος και Τέτος. Ας τους μαζέψουν επιτέλους.ΕΛΕΟΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΑ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια ειναι αυτη η σπυριδου?? Ξερει που πεφτουν τα Σερβια?? Αν η κυρια Σπυριδου ενδιαφερεται για το καλο του δημου να ερθει να βαλει σαν δημοτικη συμβουλος η σαν στελεχος καποιου συλλογου και αν κριθει επαρκης τοτε να ζητησει να διακδικησει την δημαρχεια. Οχι αλλοι εισαγομενοι σωτηρες εκκολαπτομενοι μαγοι. Φτανει χορτασαμε

Το Προφίλ μας