Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Και πάλι ρεζίλι στο πανελλήνιο μας κάνει ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού. Δημοσίευμα γράφει γι' αυτόν: "Δήμαρχος άνοιξε Γραφείο εύρεσης… εργασίας"

Από το aftodioikisi.gr
Με μια πραγματικά απίστευτη ανακοίνωση που στάλθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για μια θέση εργασίας σε ιδιωτική εταιρία που, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, να απευθύνονται στο… δημαρχιακό γραφείο!
Με τον απροκάλυπτο αυτό τρόπο ο γνωστός και μη εξαιρετέος δήμαρχος επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία εκατοντάδων άνεργων δημοτών του για εργασία, λίγους μάλιστα μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, παραπέμποντας ευθέως σε πρακτικές ρουσφετιών και…Γκόρτσων!
Η..απίθανη αυτή ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι προσπάθειες για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου έχουν ουσιαστικό και πρακτικό αποτέλεσμα για τους δημότες. Ήδη έχει ξεκινήσει στο δήμο μας η δραστηριότητα μεγάλου επενδυτικού σχήματος στον τομέα της μεταποίησης και του τουριστικού κλάδου. Δημότες που θέλουν να εργαστούν μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημάρχου για περισσότερες πληροφορίες και σχετική ενημέρωση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2464350100-104»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος και έχει ξεφύγει εντελώς. Απορώ τι κάνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας. Δεν τα διάβασαν, δεν ξέρουν ότι αυτό που κάνει είναι παράβαση καθήκοντος και πρέπει να τον τιμωρήσουν γι αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Η Αποκεντρωμένη γιατί τον αφήνει έτσι;Τι γίνεται;Δεν βλέπουν ότι ο ανθρωπος δεν είναι στα καλά του!!!Ολη ή περιοχή υποφέρει εξ αιτίας του!Τα χωριά όλα εγκαταλελειμμένα στο έλεος του Θεού!Οι πρόεδροι απελπισμένοι ο κοσμοςαγανακτησμενος!!!

Ανώνυμος είπε...

Τις αλυσίδες γρήγορα

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια σας ειχα ενημερωση απο το 2024 οτι ο ανθρωπος ειναι για τον Αγιο Αντωνιο Καστανιας για παντα δεμενος με αλυσιδες αλλα οι τοτε καρεκλοκενταυροι συμβουλοι αγρον αγοραζαν ας οψοντε αυτοι που τον συγονταρουν μερι καιι σημερα

Το Προφίλ μας