Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Δ. Μακεδονία: Το πρόγραμμα των Εμποροπανηγύρεων

–         Η ετήσια Εμποροπανήγυρη των Σερβίων θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018
–         Η ετήσια Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 2 Οκτωβρίου
–         Η ετήσια Εμποροπανήγυρη της Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έως Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018
–         Η ετήσια Εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη
4 έως Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.
–         Η ετήσια Εμποροπανήγυρη των Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 10 μέχρι και Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κοζάνη το βιολή Βιολάκι, δεν υπάρχει Δημαρος Σερβιώτης να τους παει στον Εισαγγελεα, δεν θελω ουτε στο στομα μου να τους βαλω ξερετε για ποιους αναφερομε για τον νυν και τον πρωην, αυτα ειναι τα χαλια μας. μεχρι και την ονομασία μας κλεψανε στην κοζανη 9 μερο, απο ποτε?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΚΟΖΑΝΗΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΜΑΥΡΟ Σ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ. ΕΙΧΑΝ 1 ΜΕΡΑ ΠΑΝΥΓΥΡΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΜΤΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΙΑΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!









Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι έκανες για να προτιμησει εσένα ο επισκέπτης; Αν επιλέγεις να μην το θυμάσαι, ακόμη και όταν το πανηγύρι της Κοζάνης ήταν μικρό, αυτό των Σερβίων επέλεγε να λειτουργεί ως αρπαχτή τριών ημερών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ 3.29 ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΑΡΠΑΧΤΗ? ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΖΗΡΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΗ?ΑΛΛΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ << ΝΑ ΨΟΦΗΣΗ Η ΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ>> ΕΜΕΙΣ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ειπε ο σερβιώτης που ακόμα τον κρανιδιώτη τον φωνάζει χωριάτη

Ανώνυμος είπε...

Τότε, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Θα προτιμήσουν τα Σέρβια...

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα μας κάνουν! Γιατι και εμεις οι ίδιοι οι δημότες σπρώχνουμε ολο και περισσότερο το νιαημερο στην πόλη της Κοζάνης. Οταν στο πανηγυρι των σερβιων οι περισσότεροι δεν ψωνίζουμε για να μην μας δει η γειτόνισα οτι παίρνουμε βρακιά απο το πανηγυρι, αλλα παμε την τριτη στην κοζανη και σηκώνουμε ολους τους πάγκους. Έφαγαν η εκθέτες μια δυο φορες φόλα στα Σερβια λογικο ειναι να προτιμούν την κοζανη. Το δικός μας τα τελευταια χρονια εχει γινει πανηγυρακι. Της Κοζάνης ειναι πλεον πολυ ανταγωνιστικό και αξιόλογο. Οι αρμόδιοι ας κάνουν κατι να ξαναζωντανέψουν το νιαημερο τον σερβιων.

Το Προφίλ μας