Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Στο εδώλιο κάθισε σήμερα ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος για την «υπόθεση-στριγκάκια» – Μηνύτρια η υπάλληλος του Δήμου Χιονία Ανδρεάδου

Από το Kozanimedia.gr
Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης κάθισε σήμερα ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος για την «υπόθεση-στριγκάκια», με τις πραγματικά απίθανες και πρωτοφανείς εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει το 2016 κατά δημοτικών συμβούλων του δικού του συνδυασμού.
Κατήγορος είναι η υπάλληλος του Δήμου Χιονία Ανδράδου, η οποία υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημάρχου, ο οποίος είχε αναφέρει και δημόσια πως η ίδια «καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα», ενώ είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για σχέση της και με τον τότε αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Κουκάλη. O τελευταίος την απασχολούσε ως γραμματέα του για τρεις μήνες, μετά και την -αρχικά- σύμφωνη γνώμη του δημάρχου. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος άρχισε να ζητά και εγγράφως από τον τότε αντιδήμαρχο να απομακρύνει την κυρία Ανδρεάδου από τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που είχε αρνηθεί ο κ. Κουκάλης.
Να σημειωθεί πως βασικό στοιχείο της σημερινής διαδικασίας ήταν και η πειθαρχική (και όχι δικαστική) καταδίκη (σε αργία λίγων μηνών και διοικητικό υποβιβασμό μιας βαθμίδας) της εν λόγω υπαλλήλου για υπόθεση με ποσό 2.500 ευρώ, τα οποία δεν απέδωσε το 2007, επί δημαρχίας Δημοσθένη Κοκολιού, καθώς, (ως ταμίας του Δήμου Σερβίων), υποστήριξε πως δεν της δόθηκε το
ποσό που είχε συμφωνηθεί μεταξύ Δήμου και τότε Κοινότητας για την καθημερινή της μετακίνηση στο Λιβαδερό.
Η ακροαματική διαδικασία, την οποία παρακολούθησε από την αρχή μόνο το Kozanimedia, παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον,καθώς ως μάρτυρες κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Κουκάλης, Νίκος Τέτος, Θόδωρος Κυριακίδης και  Αντώνης Τσιτσιόκας.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η πρόεδρος του δικαστηρίου διέκοψε τη συνεδρίαση, πριν απολογηθεί ο κατηγορούμενος Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο οποίος δεν ανέφερε το παραμικρό κατά τη διάρκεια των καταθέσεων των μαρτύρων.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην κ.Ανδρεάδου. Ελπίζουμε να βρεθούν κι άλλοι μιμητές της.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ Κ.ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο κείμενο!! Ο συντάκτης κατέχει τέλεια την ινδιάνικη διάλεκτο που μιλούσε και ο μπλεκ και έτσι όλοι εμείς οι ινδιάνοι καταλάβαμε τι θέλει να πει!! Εύγε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Χιονία θέλει κουράγιο να τα βάζεις με την ηλιθιότητα

Ανώνυμος είπε...

Ασχετα με την εκβαση του δικαστηριου ολοι ξερουμε και ακουσαμε και ειδαμε τι ειπε ο δημαρχος και πως τους μειωσε. Μπραβο στην Χιονία, δυστυχως πρεπει ολοι να κανουν το ιδιο κ σε αλλα θεματα
..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην κυρία χιόνια

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρονται οι φίλοι του και κολλητοί του είναι όλοι τους ένας και ένας!Ευτυχως τελειώνει η βασιλεία του!!!

Ανώνυμος είπε...

Και πόσοι τον έχουν μείνει; 2 με 3 μέσα και άλλοι τόσοι που τον ξεσηκώνουν απο έξω και σπάνε πλάκα

Ανώνυμος είπε...

Αν ημουν στη θεση του το λιγοτερο που θα κανα ηταν να ελεγα μια συγγνωμη..

Ανώνυμος είπε...

Για τους συμβούλους απο Βελβενδό είπε οτι φοράν στριγκάκια αλλά αυτοί όλοι είναι κότες. Μόνο η Χιονία τόλμησε να τον κάνει μήνυση.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφουμε εδώ αλλά πόσοι συμπαραστάθηκαν στην κα Ανδρεάδου στο δικαστήριο και πόσοι έχουν το κουράγιο να τον γιουχάρουν καταπρόσωπο τον χουντοσημαιοφόρο ανύπαρκτο;

Το Προφίλ μας