Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Το πρόγραμμα για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Σερβίων–Βελβεντού σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών που θα θελήσουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 θα διαθέσει λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη.
Αναχώρηση στις 3μ.μ. από  το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.
3:15μ.μ. Βαθύλακκος
3:30μ.μ. Κοζάνη (Κόμβος Λάρισας-Θεσσαλονίκης)
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2464350100-131

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στους συμμετέχοντες μακεδόνες πατριώτες θα διατίθεται δωρεάν φρεσκότατο νερό Βελβεντού και κόκκινα στριγκάκια προσφορά του άρχοντος Και όχι τίποτε άλλο αλλά πως θα πληρώσει τα πατριωτικά λεωφορεία;

Ανώνυμος είπε...

2:28 στους νεοκουλτουριάδες βολεμένους απατρις τη θα διατίθεται? ( βλέπω ειρωνεία στο πατριώτες Μακεδόνες ). Αλλά ξέχασα δεν έχει μκο για ντερλιγκα εκεί.

Ανώνυμος είπε...

καμιά ειρωνεία φίλτατε, ο καθένας μπορεί να διαδηλώνει τα εθνικιστικά του αισθήματα ελεύθερα δίπλα στα φασιστόφιδα χρυσαύγουλα, άλλο ήταν το θέμα και το πνεύμα του σχολίου

Ανώνυμος είπε...

9:24 το να διαδηλώσεις για την διαφύλαξη της Ιστορίας της χώρας σου είναι εθνικισμός για εσένα¡ Δηλαδή αν γίνει κάνα μπαμ με την Τουρκία και η πατρίδα σε καλέσει να πολεμήσεις θα κοιτάξεις τα πολιτικά φρονήματα των άλλων φαντάρων για να πολεμήσεις¡ Μπροστά στην πατρίδα και τα ιερά των Ελλήνων δεν υπάρχει τίποτα . Μάλλον για νοσταλγό του εμφυλίου σε κόβω. Όσοι Έλληνες αντιδρούν στα αυτονόητα είναι φασίστες.... μέχρι και τον μεγάλο αγωνιστή Μίκη την πινακίδα του φασισμού κολλήσατε. Έλεός εσείς δημοκράτες με τις γεμάτες τσέπες. Σας συμφέρει το σύστημα που επικρατεί. Φοβάστε μην ξυπνήσουν οι Έλληνες από το σανό που τους ταισατε τόσα χρόνια βολεμένοι του εκάστοτε συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Βολεμένοι στο Ελληνικό Δημόσιο όλοι οι εραστές και οι λάτρεις του Εμφυλίου, το κατσαπλίαδικο παρελθόν τους δεν μπορούνε να το αποβάλουνε, τους φταίει ο Πατριώτης και Εθνικιστής Έλληνας που διαδυλώνει ειρηνικά για την Ελληνικότητα της ΜΑκεδονίας. Να πάτε με τους μουσουλμάνους και τους IsSIS να κάνετε παρέα είναι τα αδέρφια σας τα ορφανά του Σόρος και των ΜΚΟ του.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΦΥΛΙΟΣ Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΣΚΟΜΠΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΝΑΠΑΛΜ ΓΙΑ ΟΠΛΑ....!

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΓΔΜ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΕΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

2:03 Είσαι ανιστόρητος. Βλέπεις μόνο ότι σε συμφέρει. Η πρώτη καταγεγραμμένη διαδήλωση για την μη δημιουργία από τους Βουλγάρους κρατιδίου Μακεδονία καταγράφεται επί Τουρκοκρατίας στην Νάουσα (με νεκρούς μάλιστα) το 1908. Ούτε οι Τούρκοι δεν παρέδωσαν το όνομα φοβούμενοι εξέγερση των Ελλήνων. Τη έχεις να πεις για την γλώσσα,την εθνικότητα .... συμφωνείς. Αντί να πεις που εξαθλίωσαν τον Έλληνα τον φτωχοποιησαν τόσο κόψιμο για το Μακεδονικό έχεις. Για να καλύψεις λάθη του κομματικού σου παρελθόν. Είσαι νοσταλγός του εμφυλίου .

Το Προφίλ μας