Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος – Για δυσφήμιση της υπαλλήλου Χιονίας Ανδρεάδου!

Από το Kozanimedia.gr
Την ποινή των 6 μηνών φυλάκισης, με αναστολή, επέβαλε πριν από λίγο στον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, για δυσφήμιση της υπαλλήλου του Δήμου (και μηνύτριας) Χιονίας Ανδρεάδου!
Πρόκειται για την «υπόθεση-στριγκάκια», με τις πραγματικά απίθανες και πρωτοφανείς εκφράσεις που ο δήμαρχος είχε χρησιμοποιήσει το 2016 κατά δημοτικών συμβούλων του δικού του συνδυασμού.
Κατήγορος ήταν η υπάλληλος του Δήμου Χιονία Ανδρεάδου, η οποία υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημάρχου, ο οποίος είχε αναφέρει και δημόσια πως η ίδια «καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα», ενώ είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για σχέση της και με τον τότε αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Κουκάλη. O τελευταίος την απασχολούσε ως γραμματέα του για τρεις μήνες, μετά και την -αρχικά- σύμφωνη γνώμη του δημάρχου. Ωστόσο, λίγες
ημέρες μετά, ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος άρχισε να ζητά και εγγράφως από τον τότε αντιδήμαρχο να απομακρύνει την κυρία Ανδρεάδου από τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που είχε αρνηθεί ο κ. Κουκάλης.
Να σημειωθεί πως μάρτυρες υπεράσπισης του δημάρχου ήταν ο νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών Θ. Κυριακίδης, αλλά και η ειδική συνεργάτης και ανιψιά του Μένη Κοσματοπούλου.
Φυσικά, η πλευρά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης αυτής ποινής, ενώ δεν του επιβάλλεται η ποινή της αργίας από το δημαρχιακό θώκο, καθώς η ποινή θα πρέπει να καταστεί τελεσίδικη.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΙΟΝΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ποιου ή ποιας η σειρά έρχεται για τη σέντρα??????

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στη χιονια....ο αλλος ακομη συγγνωμη δεν ειπε..μεχρη να γινει κ η εφεση θα εχει τελειωσει η θητεια του

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε Χιόνια, τον έβαλες στην θέση του τον καραγκιόζη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανένας από αυτούς που "μάχονται" τον δήμαρχο δεν ήρθε για μάρτυρας υπςρασπισης;

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που ειπε και εκανε ως δήμαρχος τόσο καιρό ήδη έπρεπε να είναι μέσα !Τώρα έτσι και αλλιώς τελειώνουν τα ψωμιά του! Ρήμαξε όμως όλη την περιοχή με την απραξία του και την χαζομάρα του!

Ανώνυμος είπε...

Τά Σέρβια ξέρουνε καλά ποια είναι η Χιονία και ποιος είναι ο Κοσμαδόπουλος, δεν αλλάζει τίποτα και στους δύο.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ που εισέπραττε την σύνταξη του αποθανόντος πατέρα του το ξέρετε?

Ανώνυμος είπε...

Μια ομαδική αγωγή πρέπει να του κάνουμε σαν Σερβιώτες γιατί μας προσβάλει όλους η παρουσία του, για να μην πω για την προσβολή της λογικής και της αισθητικής. Μπράβο στην Χιονία γιατί δεν ήταν εύκολο αυτό που έκανε

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ. ΥΠΟΜΟΝΗ.......

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

9.54....παιρνεις τιποτα? Ποιον χτυπαν? Αυτος δεν ειναι που τα ειπε αυτα?
Αυτος δεν ειναι που δεν ζητησε συγγνωμη? Αυτος δεν ειναι που δεν παειβδημαρχειο..που δεν πληρωνει νερα..που δεν ενδιαφερεται για τιποτα..που εξαλειψε την ανεργια?..υπομονη κανουν οι δημοτες οχι ο δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

9,54 merikoys anoitoys san esena exi o dimarxos ke symperiferete me ayton ton tropo.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή κάνουμε εμείς να τελειώσει η θητεία του μια και σαν αυτοκρατοραςπου νοιώθει δεν τον ακουμπάει τίποτε ! Αλλά μόλις τελειώσει η αυτοκρατορία του , κοντεύει ο καιρός,θα μετατραπεί σε βατραχο στην πραγματική του φύση!Άντε μην εκφραστώ όπως του αξιζει!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ είπε...

Τι να πω;; απλα ντρεπομαι γι' αυτα που συμβαινουν , αν ειναι δυνατον ???

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ είπε...

λες λες λες ανώνυμα άρα επί του ασφαλούς απορρίπτω το σχόλιό σου αν είσαι άνδρας θα σχολίαζες επώνυμα ΚΥΡΙΕΕΕΕ

Το Προφίλ μας