Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα «σφαλιάρα» για τη δημοτική αρχή Κοσματόπουλου – Από τον επόμενο μήνα παρακρατούνται κάθε μήνα 41.000 από τους ΚΑΠ για χρέος 1.140.00 ευρώ του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στη ΔΙΑΔΥΜΑ!

Από το kozanmedia.gr

Νέα «σφαλιάρα» για τη δημοτική αρχή Κοσματόπουλου έρχεται να αποκαλύψει σήμερα το Kozanimedia, καθώς από τον επόμενο μήνα παρακρατούνται κάθε μήνα 41.000 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους,  για το συνολικό χρέος 1.140.00 ευρώ που έχει ήδη μέχρι σήμερα ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού στη ΔΙΑΔΥΜΑ!
Στη συγκεκριμένη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΔΙΑΔΥΜΑ, καθώς εδώ και πολλούς μήνες η δημοτική αρχή Σερβίων-Βελβεντού αδιαφορεί για τη συσσώρευση του υπέρογκου αυτού χρέους και, πλέον, εάν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ημέρες, ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος θα έρθει αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωση, για ΟΤΑ της περιοχής μας, κατάσταση, καθώς θα εφαρμοστεί η κείμενη νομοθεσία.

Να σημειωθεί πως πηγές από τη ΔΙΑΔΥΜΑ τόνισαν στο Kozanimedia πως η παρακράτηση των 41.000 ευρώ θα γίνεται κάθε μήνα, μέχρι του ποσού των 500.000 από τα 1.140.000 ευρώ, σημειώνοντας πως δεν επιθυμούν να υπάρξουν προβλήματα στη μισθοδοσία των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα συσσωρευμένα χρέη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής καλείτε ο Κοσμαδόπουλος να τα πληρώσει. Είστε ωραίοι εσείς των Media, νομίζετε πως απευθύνεστε σε ιθαγενείς.

Ανώνυμος είπε...

Εχει ρημαξει τον δημο δεν ενδιαφερεται για τιποτα...ο κοσμος απληρωτος

Ανώνυμος είπε...

Και η προηγούμενη δημοτική αρχή 11:06 βρήκε χρέη 9,0 εκατ. ευρώ αλλά δεν το έκλεισε το μαγαζί. Έκανε οικονομίες και άφησε χρέη 5,0 εκ. ευρώ. Απλά οι άνθρωποι δεν ασχολούνται. Έχουν να μαζέψουν έσοδα από τα νερά από το 2015. Αν είχαν αυτά τα χρήματα (περίπου 2,5 εκ. ευρώ) δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτε με την ΔΙΑΔΥΜΑ ούτε με την ΔΕΗ. Να τους χαιρόμαστε λοιπόν αυτούς που μας διοικούν, γιατί εμείς τους βγάλαμε. Τουλάχιστον βάλαμε μυαλό;

Ανώνυμος είπε...

ιθαγενεις δηλαδη σερβιωτες ειμαστε και ξερουμε πως 4 χρονια τωρα διοικηση ειναι ο γιατρος
και επειδη η διαυγεια υπαρχει βλεπουμε ποιοι πληρωνονται και ποιοι οχι

Ανώνυμος είπε...

Τα περνι ο ... Δυμαρχος απο την ΜΕΤΑΓΡΟΤ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Κ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΙΦΑ Κ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Κ ΤΗΝ ΑΒΛΙΤΟΥΣ ....

Το Προφίλ μας