Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Γιορτή αποχαιρετισμού τμημάτων Α.Σ. Σερβίων Αναγέννηση

Το Σάββατο και την Κυριακή 2-3/6/2018 στο κλειστό δημοτικό στάδιο Σερβίων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον αποχαιρετιστήρια γιορτή όλων των τμημάτων του συλλόγου μας. 
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες των τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ και την Κυριακή παρουσιάστηκαν από τα κορίτσια των τμημάτων ρυθμικής – ενόργανης γυμναστικής πολλά και εντυπωσιακά προγράμματα. 
Στο τέλος των εκδηλώσεων ακολούθησε βράβευση των αθλητών που πρώτευσαν στα αθλήματα του μπάσκετ και του βόλεϊ και δόθηκαν σε όλους τους μικρούς μας αθλητές, όλων των τμημάτων, αναμνηστικά μπλουζάκια.
 Το Δ.Σ. του Α.Σ. Σερβίων Αναγέννηση θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, τους μικρούς αθλητές μας και όλους όσους μας στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να λειτουργούμε. Ραντεβού την Δευτέρα 3/9/2018. 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας