Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ai-vreS: Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Παράρτημα Κοζάνης: μένει ή μεταφέρεται στην Έδεσσα;

Στις 11 Μαΐου 2018 το πολιτικό γραφείο της Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνει  (δείτε εδώ) ότι μετά από συνεργασία της βουλευτή με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ κ. Καρδάση "συστήνεται" παράρτημα του Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Έδεσσα και ότι θα συγκεντρώνει φοιτητές από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία (!). 
Είχε ήδη προηγηθεί η επίσκεψη και συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων από τις 07/07/2017 παρουσία του πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Αν. Τουρλιδάκη όπως φαίνεται στη φωτογραφία (το σχετικό δημοσίευμα εδώ), και η διαβεβαίωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΕΑΠ ότι οι υποδομές στην Έδεσσα είναι "επαρκέστατες" - στέγαση στο μέχρι πρότινος Πανεπιστήμιο Μακεδονίας- Τμήμα Μάρκετιγκ.
Άρα κάτι άλλο παρά κεραυνός εν αιθρία ήταν οι προσπάθειες της βουλευτού για την απόκτηση παραρτήματος του ΕΑΠ στην Έδεσσα...
Στις 29 Μαΐου 2018 κάτω από τα "Διάφορα Θέματα" της ημερήσιας διάταξης της 381ης Συνεδρίασης
της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου βρίσκεται το θέμα: Μεταφορά Παραρτήματος Κοζάνης στην πόλη της Έδεσσας. 
Στις 31 Μαΐου 2018, το πολιτικό γραφείο της Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνει ότι (σχετικό δημοσίευμα εδώ) η Διοικούσα Επιτροπή ενέκρινε τη μεταφορά του Παραρτήματος του ΕΑΠ από την Κοζάνη στην Έδεσσα και ότι εγκρίθηκαν οι δαπάνες μεταφοράς καθώς και το πρωτόκολλο συνεργασίας με το Δήμο Έδεσσας. Επιπλέον ότι η απόφαση της Διοικούσας έχει αποσταλεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και αναμένεται η υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας. 



Η ανακοίνωση της βουλευτού περνάει από τα κοινωνικά δίκτυα σε ενημερωτικούς ιστότοπους κι από 'κει στις ανακοινώσεις των τοπικών βουλευτών... Εντωμεταξύ ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται να συναντηθεί αύριο Τρίτη 05/06/2018  με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, το Δήμαρχο Κοζάνης και τους βουλευτές. 
Για να δούμε ποιος θα επικρατήσει στο τέλος η κ. Τζάκρη ή οι Κοζανίτες; 
Αυτός είναι ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας... 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας