Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Απίστευτη Δήλωση του Βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα: «Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;» !!!!

.
Το επιχείρημα γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας, επικαλούμενος την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Μητσοτάκη για όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τη δολοφονία Λαμπράκη. Για «ντροπή» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη». «Η δολοφονία του Μπακογιάννη τον ενδιαφέρει και δεν τον ενδιαφέρει η δολοφονία του Λαμπράκη;» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας μετά την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη. Χωρίς
να υπαναχωρεί από την αρχική τοποθέτησή του ο κ. Μπγιάλας συνέχισε: «εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες». «Όχι εγώ, ο κ. Μητσοτάκης τον εξίσωσε. Το να προσπαθήσουμε να διαγράφουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας. Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι».

Πηγή: Liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας