Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Η ξεκαρδιστική δήλωση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού στο άναμμα του δέντρου.

Δείτε στο βίντεο την ξεκαρδιστική δήλωση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού που μιλά για Κασσάνδρες που λέγανε άλλα κι άλλα ενώ σήμερα είμαστε σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, Σ.Σ με 10 άτομα όλα κι όλα στην πλατεία στο άναμμα του δέντρου! 

Λέει για τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε άλλα μέρη που είναι κάτι χειρότερο από μία αηδία!!!!! 

Μιλά για προσπάθεια δική του και του κ. Κυριακίδη  που υπερέβησαν εαυτούς για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.  σ.σ. οι οποίες είναι λιγότερες και φτωχότερες από κάθε άλλη χρονιά!
Συντονιστείτε κάθε Σάββατο στις δηλώσεις του Δημάρχου στο WEST Channel! Θα πέφτει πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!

Δήμαρχος:
"Όπως βλέπτε παρά τις Κασσάνδρες που λέγανε άλλα κι άλλα είμαστε σήμερα σε μια πολύ ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα μ' ένα δέντρο πανέμορφο, φυσικό όπως βλέπτε, γιατί σε πολλά μέρη τα δέντρα είναι κάτι χειρότερο από μια αηδία" !!!!!!! 

Λοιπόν, ο κόσμος παρά τα προβλήματα που περνάει πρέπει να νιώσει ότι αυτές τις μέρες έχουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Γι' αυτό εμείς φροντίσαμε ειδικά με τον Αντιδήμαρχο και τον Αναπληρωτή μου κ. Κυριακίδη να λειτουργήσουν όλα άψογα, υπερβήκαμε εαυτούς και βλέπτε ότι η ατμόσφαιρα είναι ακραία γιορταστική. Θέλω ο κάθε δημότης, μεγάλοι, μικρά παιδιά και τα λοιπά να νιώσουν ότι σήμερα έχουμε Χριστούγεννα"!!!!!
.. .
Πηγή: WEST CHANNEL Ρεπορτάζ: Δημήτρης Βακρατσάς


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αειιιιιι παράτα μαςςςςςςςς!μη πω τίποτε άλλο ....δεν ξέρεις τι σου γίνεταιι!!!

τσιαιρης χαρίλαος είπε...

Τελικά η ξεκαρδιστική δήλωση του Δημάρχου ποιά ήτανε? ρέεεε.. μας δουλεύετε. Και τή δουλειά έχει η φωτογραφία με τον σώρα, Άι σιχτίρ.

ai-vreS είπε...

Δεν την κατάλαβες ε; Δεν πειράζει.
Η φωτογραφία με το Σώρρα σ' αρέσει; Αυτές τις γελοιότητες κάνει ο δήμαρχός σου!


Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτός ρε??? Αυτός είναι ικανός αν ήταν ο καπετάνιος στον Τιτανικό θα έλεγε σε δηλώσεις: εγώ και ο δεύτερος καπετάνιος καναμε τα πάντα για να δουν από κοντά όλοι αυτοι πως το παγοβουνο δώσαμε μάχη για να το φέρουμε κοντά αλλά όλοι αυτοί οι αντιδραστικοι φώναζαν ότι τρακαραμε και κάτι τέτοια κουλά ναπουμε... Και για αυτό στο επόμενο ταξίδι θα είμαι πάλι υποψήφιος για καπετάνιος για να δείξω και στους υπόλοιπους πόσο τέλειος είμαι να δείχνω παγόβουνα από κοντά... Πολύ κοντά ΝΑΠΟΥΜΕ ΥμΓ δήμαρχε ο κόσμος σε φτύνει δεν βρέχει εσύ και ο Κυριακίδης έχετε μείνει και δεν στο έχεις πάρει είδηση...

Το Προφίλ μας