Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ο Αγροτικός Συλλόγος Βελβεντού είναι και θα είναι παρών σε όλες τις δίκαιες διεκδικήσεις των αγροτών.

Ο Αγροτικός Συλλόγος Βελβεντού έδειξε για μιά ακόμα φορά με την συμμετοχή του στο Αγροτικό συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στην Αθήνα,οπως ολα τα τελευταία χρόνια ότι ήταν, είναι και θα είναι παρών σε όλες τις δίκαιες διεκδικήσεις των αγροτών. Μας έδωσε αισιοδοξία  ότι κατορθώσαμε μαζί με τους συναδέλφους μας απο όλη την Ελλάδα να συμπράξουμε και να συμμετέχουμε ενωμένοι σε αυτή την διαμαρτυρία.

Αλλά θέλουμε να καταγγείλουμε τους συναδέλφους μας απο την Μάνη για τις ανακρίβειες που γράφουν
Πρώτον δεν είδαμε κοριτσάκια με λουλουδια προφανώς αυτοί είχαν ψεκαστεί πρίν απο εμάς και έβλεπαν ότι ήθελαν. Αντιθέτως εμάς μας περίμενε η προσωπική φρουρά του κου Υπουργού και μας μοίραζαν προσκλήσεις. Δεύτερον εμάς μας ψέκαζαν με διάφορα αιθέρια έλαια με άρωμα λεβάντας,πετροκέρασο .Δυστυχώς δεν είχαν με άρωμα ροδάκινου για να θυμηθούμε την πατρίδα. Τρίτον μας διαβεβαίωσαν ότι τα συγκεριμένα χημικά είναι τα ίδια για τον εξώασκο και πολύ μας άρεσε.
Βέβαια και εμείς περάσαμε πολύ ωραία μάλιστα συζητάμε με το ΚΕΠ (κεντρο περιβαλοντικης εκπαιδευσης) να καθιερώσουμε εκπαιδευτική εκδρομή για να απολαύσουν και άλλοι παραγωγοί την φιλοξενία του Υπουργείου μας ,του σπιτιού μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας