Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Δέσμευση του Αντιδημάρχου Σερβίων Βελβενδού για άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών

Την δέσμευση ότι το επόμενο διάστημα θα επουλωθούν οι πληγές στους δρόμους του Δήμου Σερβίων – Βελβενδού με την προμήθεια ψυχρής ασφάλτου εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Σερβίων Βελβενδού κ. Θεόδωρος Κυριακίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης. Ο κ. Κυριακίδης απαντώντας σε παράπονα ακροατών σε σχέση με την καθαριότητα,
τον ηλεκτροφωτισμό και τα αδέσποτα σημείωσε πως με την πρόσληψη ατόμων μέσω της κοινωφελούς εργασίας θα μπορέσουν να επιλυθούν άμεσα όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει και από τον βαρύ χειμώνα.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης    

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ισχύει οτι το πρόβλημα των αδεσπότων άρχισε να "λύνεται" με φόλες στα γειτονικά χωριά;Γιατί αν όντως είναι έτσι,πρέπει να επιληφθεί η αστυνομία εφ' όσον διώκεται ποινικά πλέον,με αυτόφωρο και ποινή φυλάκισης.Φτάνει πια με την καφρίλα και τη σκατοψυχιά,αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε πότε θα είναι αυτο το επόμενο διάστημα.. γιατί ήδη έχουμε χαλάσει τα αυτοκίνητα μας με αυτές τις λακουβες.... Εδώ θα είμαστε και θα τα λεμε κύριε Κυριακίδη!!!

Ανώνυμος είπε...

πρόβλημα είναι και η μη αντικατασταση στις καμενες λάμπες όπως στο Μέταξά που οι ηλικιωμένοι κυκλοφορούν με φακούς εκτός κι αν στο Δήμο Σερβιων- Βελβεντου δεν τους νοιάζει για τα απομακρυσμενα χωριά!!

Το Προφίλ μας