Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αθηνών στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας από την Αθήνα, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, Πύραρχο Ανδρέα Παπαζαχαρία.
Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης στην οποία παραβρέθηκε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηλίας Κάτανας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Πυροσβεστική και την εκπαίδευση των πυροσβεστών στη Σχολή και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία Περιφέρειας και Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο Διοικητής της Ακαδημίας μεταφέροντας και το μήνυμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου κ. Καπέλιου εξέφρασε την ικανοποίηση όλης της πυροσβεστικής οικογένειας, για την ουσιαστική συνδρομή του Θ. Καρυπίδη ώστε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα η Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, ενώ εξήρε και τη συμβολή και αρωγή σε θέματα της πυροσβεστικής, του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Ηλία Κάτανα.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης τόνισε στον κ. Βαρσάμη, ότι η Πυροσβεστική Σχολή μαζί με το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας αναδεικνύουν τη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σημασία της περιοχής και αποδεικνύουν ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χαρακτηρίζεται δίκαια ως το κέντρο της Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου