Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Πέμπτη  9 Μαρτίου επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, μετά από τη θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας για συνεργασία με θέμα την ενημέρωση και την προώθηση της ιδέας της Δωρεάς Ζωής.
Αφού ενημερώθηκαν για όλο το εύρος της προσφοράς ζωής (Αιμοδοσία, δωρεά Μυελού των Οστών, Βλαστοκυττάρων, Αιμοπεταλίων) και αφού οι περισσότεροι είναι ήδη αιμοδότες και έχουν δωρίσει τα Βλαστοκύτταρα από τη γέννηση των παιδιών τους, δώσαμε έμφαση στη δωρεά Μυελού των οστών, όπου όλα τα παιδιά χωρίς δεύτερη σκέψη συμπλήρωσαν την αίτηση και έδωσαν δείγμα σάλιου, ώστε να ενταχθούν στο εθνικό αλλά και στο παγκόσμιο μητρώο δωρητών Μυελού των Οστών.
Η ενημέρωση, σε συνεργασία με τον διοικητή, θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες βάρδιες της υπηρεσίας, συμφώνα πάντα με το πρόγραμμα τους και χωρίς να παρακωλύεται το έργο τους.
Ευχόμαστε η ανταπόκριση και η διάθεση προσφοράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και αφορμή να μας καλέσουν για ενημέρωση και άλλες υπηρεσίες, φορείς, σύλλογοι, κοινωνικές ομάδες καθώς με χαρά ανταποκρινόμαστε σε κάθε κάλεσμα.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον διοικητή και σε όλους τους πυροσβέστες, με την ευχή κάποιος από αυτούς να κληθεί να σώσει κάποιον συνάνθρωπο από τη λευχαιμία.

Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                          Διγκόλη Ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας