Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Κατόπιν ενεργειών μου

της 
Είναι γνωστό ότι η νίκη έχει 100 πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή. Γι’ αυτό και είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό να παρακολουθεί κάποιος τους «μνηστήρες» της επιτυχίας να σπρώχνονται για το ποιος θα την πιστωθεί τελικά. Διηγούνταν πρωταγωνιστής μιας τέτοιας ιστορίας την περίπτωση που είχε κάνει μεγάλες προσπάθειες για να προχωρήσει μια διεκδίκηση.
Μετά απο αλλεπάλληλες συναντήσεις, χαρτούρα και σούρτα-φέρτα, φαινόταν πως το πράγμα οδεύει προς αίσιο τέλος. Κανονίστηκε, λοιπόν, και η τελευταία συνάντηση σε πιο πανηγυρικό κλίμα. Τότε τσουπ απο δίπλα και πάντως σε περίοπτη θέση σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζεται και ο local politician.

Και δώστου οι χειραψίες, οι φωτογραφίες και οι φιλοφρονήσεις. Κι επειδή είχε και εμπειρία στην πιάτσα, φρόντισε πριν αλέκτωρ φωνήσαι να στείλει και τις σχετικές ανακοινώσεις, τις λεγόμενες και «κατόπιν ενεργειών μου». Όσοι, φυσικά, γνώριζαν το θέμα, αντιλήφθηκαν το γελοίο του πράγματος και το διασκέδασαν.
Όσοι δεν το γνώριζαν, μπορεί και να υιοθέτησαν την άποψη του τοπικού πολιτικού. Αυτές οι συμπεριφορές έτσι ήταν και δεν φαίνεται να αλλάζουν. Ίσα-ίσα που οι περισσότερες δυνατότητες προβολής, έχουν κάνει κάποιους ιδιαίτερα επιδέξιους στις τρίπλες δημοσιότητας. Μόνο τρικλοποδιές που δε βάζουν στους διπλανούς τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλύτερη θέση στη φωτογραφία. Βλέπετε αν έχεις την εικόνα, τα έχεις όλα.
Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας