Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Συνάντηση γνωριμίας του νέου προέδρου Δ.Σ με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων στο Δήμο Βοΐου

Με πρωτοβουλία του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου κ. Τζιλίνη Ελευθέριου πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης επί διαφόρων θεμάτων του Δήμου με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων στο Δημοτικό Κατάστημα Τσοτυλίου, παρουσία και του Δημάρχου κ. Δημητρίου Λαμπρόπουλου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι Πρόεδροι κατέθεσαν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους, κυρίως για θέματα που αφορούν το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, καθώς και την καθαριότητα, την ύδρευση, την επισκευή και συντήρηση αγροτικού και οδικού δικτύου.
Ο Πρόεδρος κ. Τζιλίνης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους προέδρους και τόνισε ότι «η παρούσα δημοτική αρχή δίνει μεγάλη σημασία στην ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, φροντίζουμε να ικανοποιούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα λογικά αιτήματα που θέτουν οι πρόεδροι εκ μέρους των κατοίκων των περιοχών τους. Και η συχνή και ουσιαστική επικοινωνία που έχουμε μαζί τους, σίγουρα βοηθάει προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση».
2 σχόλια:

  1. Άραγε ανάλογη πρωτοβουλία θα πάρει ο νέος πρόεδρος δ.σ Σερβιων - Βελβεντου; Θα ενδιαφερθεί να μάθει τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων; Και σε ανάλογη συνάντηση θα προσκαλούσε τον Προέδρο Νεράιδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας πρήξει με τον Πρόεδρο Νεράιδας, τον ρώτησες αν ο Πρόεδρος θέλει, από ότι ξέρω τον έχει γραμμένο κανονικά.
    Δεν μας λες εσύ τι καημό έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου