Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

2Η Ενημερωτική συνάντηση για τους δασικούς χάρτες στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου


   Στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την ανάρτηση των δασικών χαρτών της Π.Ε. Κοζάνης και τη διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων επ΄αυτών,  ο Δήμος Βοΐου πραγματοποίησε 2η ενημερωτική συνάντηση στο Δημοτικό Κατάστημα Τσοτυλίου την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.   
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λευτέρης Τζιλίνης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής και πολύς κόσμος.
Ο κ. Προϊστάμενος του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών Ν. Κοζάνης κ. Σπύρος Μπούσιος έδωσε σημαντικές κατευθύνσεις αναφορικά με την ερμηνεία του δασικού χάρτη από μέρους του Εθνικού Κτηματολογίου, και, διευκρίνισε ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων. Διευκρινήσεις στο κοινό έδωσαν επίσης   ο Διευθυντής της  Δ/νσης Δασών Ν. Κοζάνης κ. Γεώργιος  Πασαγιάννης και ο Δασάρχης κ. Θεόδωρος Παλαμάς.
Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί για ακόμη μία φορά τη Διεύθυνση Δασών Κοζάνης και το Δασαρχείο Τσοτυλίου για τη συνεργασία. 
Ο Δήμος Βοΐου θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προέκυψαν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, καθώς οι δασικοί χάρτες ναι μεν αποτελούν  ένα χρήσιμο εργαλείο που θα συμβάλλει στην προστασία του δασικού πλούτου της χώρας, αλλά θα πρέπει να διασφαλιστεί η δημόσια και ιδιωτική περιουσία και η βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου.  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου