Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

Γράφει ο ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΤΟΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!
Τον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία.(Tohn Loeke 1632-1704. Άγγλος Φιλόσοφος).
Οι άνθρωποι είναι και   θρασύτατοι και αδίστακτοι. Αυτοί που το βρώμικο 89, για να εξοντώσουν ηθικά, πολιτικά και σωματικά τον Ανδρέα Παπανδρέου και για να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασαν να τον παραπέμψουν στο Ειδικό Δικαστήριο, με αστήρικτες και βαρύτατες κατηγορίες, στηριζόμενοι στους ψευδομάρτυρες  Κοσκωτά, Μαμανέα, Σκορδούλη και τη λοιπή συνομοταξία, προγραμματίζουν εκδηλώσεις για να τιμήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου!!!!!!!

Να τιμήσουν ποιόν; Αυτόν το οποίον οι ίδιοι κατηγορούσαν  ως κλέφτη και απατεώνα και ο συνέταιρός τους στην Κυβέρνηση Καμένος ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη!!!!!!  Δυστυχώς ήταν στη μοίρα μας να ακούσουμε και αυτό. Είναι προφανές που αποβλέπει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Να χαιδέψει τα αυτιά όλων αυτών των  πρώην στελεχών του  ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στις τάξεις του. Δηλαδή να ικανοποιήσει όλους τους αριβίστες και τους γυρολόγους της πολιτικής. Να ικανοποιήσει  πχ την κ. Υφυπουργό κ. Τσάγκρη που εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ αφού ψήφισε τα δύο πρώτα μνημόνια και προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει και το τρίτο και ποιο σκληρό μνημόνιο με…. αριστερό πρόσημο και με τον τρόπο αυτό να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια και  να καταρρίψει το… Πανελλήνιο ρεκόρ ψήφισης μνημονίων!!!!! Αποβλέπει, επίσης, στο  να ικανοποιήσει το συναίσθημα των δημοκρατικών πολιτών οι οποίοι παρασυρθέντες από τις ψευδείς προεκλογικές  υποσχέσεις τώρα τον εγκαταλείπουν μαζικά. Αποβλέπει τέλος στο να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη από τα σκληρά μέτρα που αυτές τις μέρες ψηφίζονται από την αριστεροδεξιά Κυβέρνηση στη Βουλή
Βέβαια, δεν  πρωτοτυπούν. Και οι Συνταγματάρχες της  χούντας δεν δίστασε να αναγείρει ανδριάντα του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, για να εμφανιστούν στην κοινή γνώμη ως….Δημοκράτες.   Οι συνταγματάρχες που οι πρωπάτορές τους, δηλαδή το Λαικό Κόμμα οργάνωσε τρείς απόπειρες δολοφονίες του  ΕΘΝΑΡΧΗ Ελευθερίου Βενιζέλου που πήρε τα σύνορα της Ελλάδας από τη ΜΕλούνα και τα έφτασε στην Κωνσταντινούπολη. Του ανθρώπου ου υπέγραψε τις συνθήκες των Σεβρών και της Λωζάνης, την οποία σήμερα επικαλούμαστε. Αλήθεια ποιος πίστεψε και ποιος πιστεύει ότι η πραγματική αιτία της ανέγερσης του ανδριάντα του Ελευθέριου Βενιζέλου ήταν να τον τιμήσουν; Ποιος θα πιστέψει ότι ο πραγματικός λόγος των εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ  είναι να τιμήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον πλέον θανάσιμο  πολιτικό τους αντίπαλο, τον οποίο κατηγορούσαν, επίσης,  ότι τους….. έκλεψε τα συνθήματά τους; Το θάρρος τους έγινε θράσος, όπως έλεγε και ο προαναφερθείς  Άγγλος φιλόσοφος και αυτό είναι τραγικό. Το θράσος τους δεν είναι απίθανο να τους οδηγήσει στο μέλλον  να τιμήσουν ακόμα και αυτόν τον Κοσκωτά και όλους τους ψευδομάρτυρες Μαμανέα, Σκορδούλη και λοιπά φυντάνια εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου!!!!
Και για την ιστορία, αναφέρουμε τα ονόματα των Δικαστών του Ειδικού Δικαστηρίου οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος τους και ψήφισαν την αθώωση του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και εκείνων που ψήφισαν την καταδίκη του

Υπέρ της αθώωσης του Ανδρέα Παπανδρέου ψήφισαν οι:]

·                     Χρήστος Πλουμής, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.

·                     Παρμενίων Τζίφρας, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου (αργότερα εξέδωσε και βιβλίο με τίτλο «Η αθωωτική μου ψήφος για τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου»)

·                      Πρόδρομος Ασημιάδης, αρεοπαγίτης

·                     Παναγιώτης Κατραλής, αρεοπαγίτης

·                      Βασίλειος Λαμπρίδης, αρεοπαγίτης

·                     Δημήτριος Ζάχος, πρόεδρος Εφετών

·                     Γεώργιος Μακρής, πρόεδρος Εφετών

Υπέρ της ενοχής του Ανδρέα Παπανδρέου ψήφισαν οι:

·                      Βασίλειος Κόκκινος, πρόεδρος του Αρείου Πάγου

·                      Εμμανουήλ Αποστολάκης, αρεοπαγίτης

·                     Βασίλειος Κούσουλας, αρεοπαγίτης

·                     Σπυρίδων Σπύρου, αρεοπαγίτης (ήταν και ο ανακριτής της υπόθεσης)

·                      Νικόλαος Στυλιανάκης, αρεοπαγίτης

·                     Σωκράτης Σωκρατείδης, αρεοπαγίτης (παλιός «γνώριμος» του Ανδρέα Παπανδρέου, το 1967, αμέσως μετά την επιβολή της χούντας, είχε προτείνει την παραπομπή του για εσχάτη προδοσία για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ)!!!!!!!

                                        ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκυλεύουν πάνω στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι πράγματι και θρασύτατοι και αδίστακτοι πέρα από ψεύτες. Δεν διστάζουν να λένε το μεγαλύτερο ψέμα με τη μεγαλύτεροι ευκολία. Και αυτό αποδεικνύεται από τη συζήτηση στη Βουλή αυτές τις μέρες. Αυτοί που θα έσχιζαν το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο αλυσοδένουν το λαό για 100 χρόνια με ένα νόμο 7000 σελίδων, χωρίς ντροπή και ευθύνη, Αν κάποιοι πρέπει να οδηγηθούν σε ειδικό Δικαστήριο είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Προφίλ μας