Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Παράδοση των εποξειδικών χρωμάτων για τη βαφή των κλινών διήθησης του ταχυδιηλιστηρίου στο φράγμα Βυθού – Πενταλόφου

Την Τρίτη 24/5/2016 έγινε η παραλαβή των εποξειδικών χρωμάτων για τη βαφή των κλινών διήθησης του ταχυδιηλιστηρίου, από τη διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Αξιοποίησης Υδάτινου Δυναμικού Τεχνητής Λίμνης Πραμόριτσας, «Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.», στις εγκαταστάσεις του ταχυδιυλιστηρίου στον Πεντάλοφο.
Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται, όσον αφορά το άδειασμα και τον καθαρισμό – τρίψιμο των κλινών διήθησης και αναμένεται αύριο να ξεκινήσει το βάψιμο τους, έτσι ώστε σταδιακά να γίνει και η τοποθέτηση της χαλαζιακής άμμου.
Η κίνηση αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση της καλύτερης φίλτρανσης του νερού και συνεπώς της διατήρησης της ποιότητας του από την ώρα διάθεσης έως την ώρα της τελικής κατανάλωσης από τους δημότες του Δήμου Βοΐου.
Όπως και στην περίπτωση της χαλαζιακής άμμου, έτσι και τώρα η αγορά των εποξειδικών χρωμάτων έγινε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που συνεχίζει να δείχνει το ενδιαφέρον της για την καλή και σωστή λειτουργία του Φράγματος Πραμόριτσας, καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κο Καρυπίδη Θεόδωρο που εμπιστεύεται τη διαχείριση που ασκείται μέσω της εταιρείας μας και επίσης για το συνεχές και αληθινό ενδιαφέρον που δείχνει τόσο για τους δημότες του Δήμου Βοΐου όσο και για την εταιρεία. Τον ευχαριστούμε που βρίσκεται πάντα στο πλευρά μας και που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες μας.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κο Πλακεντά Παναγιώτη (Αντπεριφερειάρχη Δυτ.Μακεδονίας, μέτοχο της εταιρείας και μέλος του Δ.Σ.), τον κο. Κεχαγία Φώτιο (Περιφερειακό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ε. Κοζάνης, μέτοχο και Αντιπρόεδρο της εταιρείας) και τον κο Γιαννόπουλο Γρηγόριο (Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Γρεβενών μέτοχο της εταιρείας και μέλος του Δ.Σ.) για την ενεργή συμμετοχή τους στην επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουμε και για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που μας προσφέρουν.
Η ποιότητα του νερού είναι το βασικότερο θέμα της ύπαρξης μας και υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, και να ενεργούμε για την εξασφάλισης παροχής στους Δημότες του Δήμου Βοΐου ενός γάργαρου νερού που αναβλύζει από τις βουνοκορφές ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΥ ΒΥΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ.
Με τιμή
Το Δ.Σ. της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας