Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Θανάσιμος τραυματισμός 5χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη

Θανάσιμος τραυματισμός 5χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη
Σήμερα (01-05-2016) το μεσημέρι, στον Άργιλο Κοζάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Κοζάνης 72χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης δύο σκύλων, διότι αυτά επιτέθηκαν σε 5χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της οικίας του 72χρονου, ως επισκέπτης συνοδευόμενος από τη μητέρα του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, είμαι ιδιοκτητης ενός Rottweiler. Δεν είναι θέμα ράτσας αλλά προβληματικής συμπεριφοράς ιδιοκτήτη. Η κάθε "δολοφονική" ράτσα μπορεί να γίνει "χαλβάς" και το κάθε λούτρινο αρκουδάκι να γίνει δολοφόνος.
Το να εκπαιδεύσεις και να φροντίζεις για τη συνεχή κοινονικοποίηση του σκύλου σου δεν ειναι μαγκιά αλλά η πραγματική αγάπη!
Το ότι τα rott αυτά ήταν μη κοινονικοποιημένα ήταν λάθος του ιδιοκτήτη και το δεύτερο λάθος ήταν ότι το γνώριζει και δεν φρόντισε να τα απομονώσει σωστά για να μην υπάρξουν χειρότερα.Λυπάμε πραγματικά για το παιδάκι.
Πάσχος Κώστας.

Ανώνυμος είπε...

Συνέλθετε μερικοί, κοινωνικοποιήστε και εκπαιδεύστε τα σκυλιά σας, σταματήστε να τα μετατρέπετε σε αγρίμια για να γουστάρετε, καννίβαλοι... Ιδιοκτήτες αισχροί κομπλεξικοί και ανίδεοι, είναι ο λόγος που έχουν παρεξηγηθεί τόσο πολύ αυτά τα υπέροχα πλάσματα....Μπράβο Κώστα.Πολύ ωραίο αυτο που έγραψες. Το δικό σου πάντως είναι υπόδειγμα κοινωνικοποιήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο στον κώστα,.. λες και είπε κάτι το.."φιλοσοφικο..στικό"! Βρέ δέστε τα σκυλιά σας και κονωνικοποιηθείτε οι ίδιοι φροντίζοντας τουλάχιστον τους συνανθρώπους σας, κι αφήστε τα σκυλιά,.. η φύση τους είναι διαφορετική από των ανθρώπων. κι αν δεν μπορείτε να συναναστραφείτε με τους ανθρώπους, τότε ούτε με τα σκυλιά μπορείτε και πρέπει να σας δέσουμε!..κρίμα στο παιδί, παρηγοριά στην τραγική μάννα!!!...

Ανώνυμος είπε...

Φιλος αυτο το δεστε τα σκυλια σας και κοινωνικοποιηθειτε πρωτα εσεις τι εννοεις?

Το Προφίλ μας