Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Με τη διοίκηση της Ελληνικής Επιτροπής Αιωροπτερισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος

Με τη διοίκηση της Ελληνικής Επιτροπής Αιωροπτερισμού συναντήθηκε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος.
 Η επίσκεψη στο Δημαρχείο των ανθρώπων της Επιτροπής Αιωροπτερισμού (κ. Γιάννης Μητρόπουλος Πρόεδρος, κ. Λίλλιαν Λεμπλάνκ Γενική Γραμματέας, κ. Γιώργος Καραχαλιός Μέλος) είχε να κάνει με τη συνδιοργάνωση του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο στην Παλαιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού.
 Παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Φώτη Ζυγούρη και κ. Σταύρου Παπαδόπουλου συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα του πρωταθλήματος που υποστηρίζεται από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τον Μορφωτικό Όμιλο Καστανιάς εκπρόσωποι του οποίου συμμετείχαν στη σύσκεψη (κ.κ. Γ. Νιζάμης & Γ. Παναγιωτούλας). Θέματα που σχετίζονται με παρεμβάσεις στην πίστα απογείωσης και στο σημείο προσγείωσης, ζητήματα φιλοξενίας αθλητών και θεατών καθώς και μία σειρά άλλων λεπτομερειών απασχόλησαν τη σύσκεψη με στόχο βέβαια την άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος  που πέρα από το αγωνιστικό του κομμάτι συνδυάζει την ανάδειξη και προβολή της ευρύτερης περιοχής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

As koitaxoume kapote Kai gia ta esoda is diorganosis.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;

Το Προφίλ μας