Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Αυτά είναι τα κινητά "Αστυνομικά Τμήματα" που κάνουν πρεμιέρα - Βγαίνουν στους δρόμους τεσσάρων νομών

Επίσημα παρουσιάστηκαν σήμερα οι τέσσερις νέες κινητές αστυνομικές μονάδες της ΕΛ.ΑΣ. και τα 150 οχήματα ειδικού τύπου για την αστυνόμευση των παραμεθόριων περιοχών.
Την παρουσίαση έκαναν στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δημήτρης Τσακνάκης. Οι τέσσερις κινητές αστυνομικές μονάδες –τα κινητά «Αστυνομικά Τμήματα» όπως χαρακτηρίζονται- θα χρησιμοποιηθούν αρχικά στους νομούς με αυξημένη εγκληματικότητα.

Όπως ανακοινώθηκε «τίθεται άμεσα σε εφαρμογή ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, με το οποίο θα τεθούν σε πιλοτική λειτουργία τέσσερα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, στην Αρκαδία, την Εύβοια, τα Ιωάννινα και τις Σέρρες. Οι Μονάδες αυτές θα μεταβαίνουν σε προγραμματισμένο χρόνο, σε απομακρυσμένες περιοχές και με τον διαθέσιμο τεχνολογικό τους εξοπλισμό θα είναι σε θέση να παρέχουν επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες».
Τα 150 οχήματα ειδικού τύπου θα χρησιμοποιηθούν στα σύνορα της χώρας για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.
Πηγή: Huffingtonpost.gr

1 σχόλιο:

ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ είπε...

ΤΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ----ΤΕΤΑΡΤΗ 22/4/2015--ΑΘΩΟΙ ΟΙΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ---ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!!
ΠΡΙΝ------Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013
Καταδίκη με αναστολή για τον πρώην Δήμαρχο και στελέχη του πρώην Δήμου Σερβίων…

Από το kozanimedia.gr
Μια ενδιαφέρουσα ακροαματική διαδικασία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, η οποία αφορούσε μια ακόμη υπόθεση για τον πρώην Δήμο Σερβίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ένοχοι κρίθηκαν οι: Παπανίκου Χρυσούλα, που καταδικάστηκε σε 8 μήνες με αναστολή για παραποίηση δημοσίου εγγράφου – το ημερολόγιο του ταμείου του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Σερβίων, Τζικανούλας Χρήστος, αντιπρόεδρος, τότε, του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Σερβίων σε 6 μήνες με αναστολή, για συνέργεια σε ηθική αυτουργία για το παραπάνω αδίκημα και για αφαίρεση των βιβλίων του ΝΠΔΔ καθώς και του ηλεκτρονικού υπολογιστή από το Β’ Παιδικό Σταθμό σε ημέρα απεργίας όταν έλειπε η προϊσταμένη. Και ο πρώην δήμαρχος Σερβίων Δημοσθένης Κοκολιός καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα.
Να σημειώσουμε πως έχει, πάντως, ασκηθεί έφεση…

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ..................ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Το Προφίλ μας