Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η θέση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Θανάση Κοσματόπουλου για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων από τους ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδας

Δύο συνεντεύξεις του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Θανάση Κοσματόπουλου εντοπίσαμε στα ΜΜΕ της περιοχής στις οποίες εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόθεση της κυβέρνησης να οικειοποιηθεί τα αποθεματικά των Δήμων.
Η πρώτη είναι στο ραδιόφωνο του ΒΕΤΟ VetoFM 91.0  http://www.vetofm.gr/ που δημοσιεύτηκε στο vetonews.gr και η δεύτερη στη μεσημεριανή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού TOP  topchannel.gr

Θανάσης Κοσματόπουλος: "Να πρυτανεύσει η λογική" "Ταΐζαν την αγελάδα τόσα χρόνια, αρμέγαν και παίρναν τη μερίδα του λέοντος. Τώρα τη σφάζουνε και την κομματιάζουνε" "Κάνω έκκληση και στον Πρωθυπουργό τον ίδιο να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά"

.


Θανάσης Κοσματόπουλος: "Ούτε και σε περίοδο πολέμου θα δικαιολογούνταν"
"Εμείς θα στείλουμε ένα μήνυμα στην κεντρική κυβέρνηση να βάλει το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους. Τίποτα άλλο.

.
 Πηγή video: TOP Channel


Να σημειώσουμε ότι χθες το βράδυ έγινε η προ-συνεδρίαση της παράταξης Κοσματόπουλου στην Αίθουσα του Δ.Σ Σερβίων, ενόψει του σημερινού έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres για να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση συμφωνείς και με τον δήμαρχο ; Αυτό θα πει πολιτική τύφλωση.το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

ai-vreS είπε...

Πού είδες την αντίπολίτευση στην κυβέρνηση; Απλή ενημέρωση για τη θέση του Δημάρχου. Καθαρά.

Το Προφίλ μας