Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Συνεδρίαση της ΔΥΠΡΑ ΑΕ στην έδρα της στον Πεντάλοφο

ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ   ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ (ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΒΥΘΟΥ-ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ)

Την Τετάρτη 15 Απριλίου του έτους 2015 και ώρα 5:00 το απόγευμα, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ με Διακριτικό Τίτλο: Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.
Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αποτελεί την τέταρτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που εκλέχτηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 26 Νοεμβρίου 2014.

Τονίζεται όμως ότι είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στην έδρα της εταιρείας στον Πεντάλοφο Βοΐου Κοζάνης και συγκεκριμένα στο κτίριο του παλαιού ΚΕΠ το οποίο παραχωρείται στη Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκονται η Πρόεδρος και ∆ιευθύνουσα Σύµβουλος κα Φωτεινή Ζιάρα (∆ηµοτική Σύµβουλος Δήμου Βοΐου), ο Αντιπρόεδρος κος Κεχαγιάς Φώτιος (Αντιπεριφερειάρχης Οικονοµικών Π∆Μ), ο Γραμματέας κος Τσαρτσαµπαλίδης Γεώργιος (∆ηµοτικός Σύµβουλος, Πρόεδρος ∆.Ε.ΥΑ.Β) τα μέλη τα οποία είναι ο κος Λαμπρόπουλος Δημήτριος (Δήμαρχος Δήμου Βοΐου), ο κος Πλακεντάς Παναγιώτης (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης), ο κος Γκερεχτές Λάζαρος (Αντιδήµαρχος Δήμου Βοΐου), ο κος Λυσσαρίδης Χρήστος (Πρόεδρος ∆ηµοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου), ο κος Ευθυµιάδης Αναστάσιος (∆ηµοτικός Σύμβουλος Δήμου Βοΐου), ο κος Γκάσης Εµµανουήλ (∆ηµοτικός Σύμβουλος Δήμου Βοΐου), ο κος Πήττας Θεόδωρος (∆ηµοτικός Σύμβουλος Δήμου Βοΐου), και ο κος Γιαννόπουλος Γρηγόριος (Περιφερειακός Σύµβουλος ∆υτ. Μακεδονίας, Π.Ε. Γρεβενών). Επίσης θα παρευρίσκονται ο κος Γιώργος Αμανατίδης, MBA, Γενικός Διευθυντής της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. – ΑΝΚΟ, ο κος Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος αρμόδιος τμ. Δομών Περιβάλλοντος & τμ. Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Περιφέρειας; Δυτ. Μακεδονίας, ο λογιστής της εταιρείας κος Σιαμπανόπουλος Αντώνιος, μέλη και διοικητικά Στελέχη της ΔΕΥΑΒ καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Δημοτικών Διαμερισμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πενταλόφου ο κος Χονδροκώστας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Δ.Δ. Πενταλόφου), ο κος Αγορίτσας Νικόλαος (Πρόεδρος Δ.Δ. Βυθού), ο κος Τζαβέλλας Ηλίας (Πρόεδρος Δ.Δ. Αγίας Σωτήρας) και ο κος Σαμαράς Τηλέμαχος (Πρόεδρος Δ.Δ. Διλόφου).

Τα θέματα προς συζήτηση και επίλυση θα είναι σημαντικά και επείγοντα, με κύρια τα θέματα της λειτουργίας του ταχυδιϋλιστηρίου και του υδροηλεκτρικού σταθμού ο οποίος ξεκινά από την Πέμπτη 16/4/2015 την λειτουργία του…..

Με τιμή το Δ.Σ. της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας