Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Δήμος Βοΐου: οικονομική ενίσχυση σε μαθητές και αποφοίτους από το κληροδότημα Αλέξανδρου και Καλλιθέας Καρούτα

Το Ίδρυμα Αλεξάνδρου και Καλλιθέας Καρούτα και η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών χορήγησε και φέτος οικονομική ενίσχυση σε μαθητές και αποφοίτους του Καρουτείου Γυμνασίου –Λυκείου Πενταλόφου και σε αποφοίτους του Λυκείου Τσοτυλίου που εισήλθαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το έτος 2014.
Το χρηματικό ποσό της οικονομικής ενίσχυσης διαβιβάζεται κάθε χρόνο στους δικαιούχους μαθητές και αποφοίτους μέσω της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου.
Η επίδοση της οικονομικής ενίσχυσης στους δικαιούχους, η οποία φέτος ανέρχεται στις 16.300€, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στο Γυμνάσιο Τσοτυλίου, από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βοΐου κ. Χρήστο Δόρδα, παρουσία και του Αντιδημάρχου Βοΐου κ. Τσαρχά Ιωάννη και του Διευθυντή του Γυμνασίου Τσοτυλίου κ. Κατσαούνη Νικόλαο.
Στο Γυμνάσιο Πενταλόφου, αντίστοιχα, η επίδοση των χρημάτων έγινε από τον εκπρόσωπο του Δήμου Βοΐου στην μαθητική εστία Πενταλόφου κ. Καρούτα Θεοτόκη, την Πρόεδρο της ΔΥΠΡΑ Α.Ε. και Δημοτική Σύμβουλο κα Ζιάρα Φωτεινή, τον Πρόεδρο  της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου κ. Κωνσταντίνο Χονδροκώστα και τον Διευθυντή του Γυμνασίου Πενταλόφου κ. Δελβινιώτη Φίλιππο.
Ο Δήμος Βοΐου και  η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βοΐου ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα Αλεξάνδρου και Καλλιθέας Καρούτα και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών για την οικονομική στήριξη που παρέχουν κάθε χρόνο στους μαθητές και αποφοίτους της περιοχής μας, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια και πρόοδο των μαθητών, και στηρίζοντας την πορεία τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
                                                                                                                                Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας