Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες ανάπλασης των Σερβίων

 Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες του έργου της ανάπλασης κεντρικών οδών και την πλατείας των Σερβίων παρά τις όχι καλές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών. Ταυτόχρονα με το έργο της ανάπλασης εκτελείται από την πλευρά της ΔΕΗ και το έργο της υπογειοποίησης των καλωδίων.
 Επίσκεψη σε σημεία όπου εκτελούνται αυτές τις ημέρες εργασίες πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Φώτης Ζυγούρης μαζί με τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανώλη Θεοδωρίδη.
Ο κ. Ζυγούρης συνομίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής που εκτελούνται τα έργα, ζήτησε την κατανόηση των δημοτών τονίζοντας παράλληλα ότι η Δημοτική Αρχή και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των έργων ώστε να ολοκληρωθούν στα προβλεπόμενα χρονικά όρια καθώς και να αντιμετωπίζονται άμεσα τα όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την εξέλιξη των εργασιών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζυγούρη πια έργα παρακολουθείτε εφτά μήνες δεν εμφανιστήκαμε πουθενά όλοι σας,αφήσατε όλους τους πολίτες στο έλεος του θεού και εσείς πουθενά. κοιτάξτε να πληρώσετε κανένα χριστιανό μέρες που είναι γιατί τους έχετε όλους απλήρωτους

Ανώνυμος είπε...

Σε άμμισθη θέση ευθύνης βρίσκεται ο άνθρωπος. Κάτι θα ξέρει από χρωστούμενα και καθυστερούμενα. Παρεμπιπτόντως ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων που είναι;

Ανώνυμος είπε...

ε καλα αμα εισαι φιλος πληρωνεσαι . κατι ξερουν απο βαθυλακο μερια

Το Προφίλ μας