Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση της ΔΥΠΡΑ ΑΕ στην έδρα της στον Πεντάλοφο

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ
(ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΒΥΘΟΥ-ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ)
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ με Διακριτικό Τίτλο: Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στο γραφικό, πετρόκτιστο και ανακηρυγμένο παραδοσιακό οικισμό του Πενταλόφου την Τετάρτη 15 Απριλίου του έτους 2015 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο κτίριο του παλαιού ΚΕΠ το οποίο παραχωρήθηκε στη Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν: η Πρόεδρος και ∆ιευθύνουσα Σύµβουλος κα Φωτεινή Ζιάρα (∆ηµοτική Σύµβουλος Δήμου Βοΐου), ο Αντιπρόεδρος κος Κεχαγιάς Φώτιος (Αντιπεριφερειάρχης Οικονοµικών Π∆Μ), ο Γραμματέας κος Τσαρτσαµπαλίδης Γεώργιος (∆ηµοτικός Σύµβουλος, Πρόεδρος ∆.Ε.ΥΑ.Β) τα μέλη τα οποία είναι ο κος Λαμπρόπουλος Δημήτριος (Δήμαρχος Δήμου Βοΐου), ο κος Λυσσαρίδης Χρήστος (Πρόεδρος ∆ηµοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου), ο κος Ευθυµιάδης Αναστάσιος (∆ηµοτικός Σύμβουλος Δήμου Βοΐου), και ο κος Γιαννόπουλος Γρηγόριος (Περιφερειακός Σύµβουλος ∆υτ. Μακεδονίας, Π.Ε. Γρεβενών). Επίσης παρευρέθηκαν ο λογιστής της εταιρείας κος Σιαμπανόπουλος Αντώνιος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κος Δελλής Απόστολος, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δ.Δ. Πενταλόφου κος Χονδροκώστας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δ.Δ. Βυθού κος Αγορίτσας Νικόλαος, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δ.Δ. Αγίας Σωτήρας κος Τζαβέλλας Ηλίας, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου και πρώην Πρόεδρος του Δ.Δ. Πενταλόφου ο κος Καρούτας Γεώργιος καθώς και πολλοί κάτοικοι του Πενταλόφου, Βυθού και Αυγερινού.
Στη συνεδρίαση ψηφίστηκαν σημαντικά και επείγοντα θέματα και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για τη λειτουργία της επιχείρησης έτσι ώστε να καταστεί βιώσιμη και συνεχόμενα αναπτυσσόμενη. Συζητήθηκε κυρίως το θέμα της καλύτερης και αποτελεσματικής λειτουργίας του ταχυδιϋλιστηρίου, έτσι ώστε ο Δήμος Βοΐου και όχι μόνο, να υδροδοτείται με το ποιοτικό νερό της Πραμόριτσας του οποίου η επεξεργασία του έως την διάθεσή του να γίνεται με άριστο και αποτελεσματικό τρόπο.
Επίσης έγινε ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο κο Κεχαγιά Φώτιο (Αντιπεριφερειάρχη Οικονοµικών Π∆Μ), για τη λειτουργία του ΜΥΗΣ «Πραμόριτσα» από το Φράγμα Πενταλόφου (οικ. Βυθού) το οποίο ξεκίνησε σήμερα 16/4/2015 την δοκιμαστική λειτουργία του. Συγκεκριμένα τονίστηκε από τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη ότι το έργο κατασκευής Φράγματος «Πραμόριτσα» στις Δ.Κ. Πενταλόφου και Βυθού βαίνει προς την ολοκλήρωσή του. Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιό του που είναι η λειτουργία του ΜΥΗΣ (Δοκιμαστική και Κανονική). Επομένως τα επόμενα στάδια είναι: α) Προσωρινή σύνδεση και δοκιμαστική λειτουργία. Έχει υποβληθεί από τον κάτοχο της Άδειας Εγκατάστασης – την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας στον αρμόδιο Διαχειριστή και έχει υπογραφεί στις 15/4/2015 η αίτηση συνοδευόμενη με όλα τα απαραίτητα για την αρτιότητα των έργων που εκτελέστηκαν, για την προσωρινή σύνδεση του σταθμού – δοκιμαστική λειτουργία. Εφόσον επιτευχθεί απροβλημάτιστη λειτουργία για 15 συνεχόμενες ημέρες θα χορηγηθεί βεβαίωση για την επιτυχία περάτωσης της δοκιμαστικής λειτουργίας και συνεπώς της έναρξης της κανονικής. β) Έκδοση Άδειας Λειτουργίας. Έκδοσή της εντός 15 ημερών μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων, εφόσον αποβούν θετικοί.
Η λειτουργία του ΜΥΗΣ θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή……
Με τιμή το Δ.Σ. της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας