Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Στο μνημόσυνο Καραμανλή ο Τσίπρας: Κίνηση-ματ με ηχηρή σημειολογία

Ακόμη μια κίνηση-μάτ, που τον εδραιώνει στον μεσαίο χώρο, και διατηρεί ζωηρή την… ανοχή της καραμανλικής πτέρυγας της ΝΔ, φέρνοντας την ίδια στιγμή και πάλι σε άβολη θέση τον Αντώνη Σαμαρά, σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως αποκαλύπτει το ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να παραστεί στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πολιτεία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει μεσολαβήσει σχετικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, επιφανής “καραμανλικός” και στενός συνεργάτης τόσο του εθνάρχη όσο και του, πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Εφόσον τελικά ο Αλέξης Τσίπρας δώσει το “παρών” στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η σημειολογία θα είναι ηχηρή.
Άλλωστε ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε πάντοτε με σεβασμό για την προσφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ιστορική διαδρομή του τόπου, είχε παραστεί σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ επέδειξε πολιτικό σεβασμό και για τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο υπερασπίστηκε πολύ περισσότερο από τον… Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα, οι οποίοι μετά το 2012 άφηναν αιχμές για τη “γαλάζια” διακυβέρνηση της περιόδου 2004-2009.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας