Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Θα σταματήσουν οι εργασίες ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Σερβίων- ο εργολάβος εγκαταλείπει το έργο και αφήνει την πλατεία όπως είναι!

Εντός της εβδομάδας θα σταματήσουν οι εργασίες ανάπλασης της κεντρικής πλατείας των Σερβίων λόγω παύσης χρηματοδότησης. Όπως έγινε γνωστό το κονδύλιο από το ΕΣΠΑ που είχε εκταμιευτεί για την ανάπλαση μεταφέρθηκε ήδη στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας, ώστε να συμβάλλει στην αποπληρωμή της δόσης ύψους 467 εκατ. ευρώ του ΔΝΤ που λήγει στις  9 Απριλίου 2015.

Όταν έγινε γνωστή αυτή η δυσμενής για τον τόπο μας εξέλιξη ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού κ. Θανάσης Κοσματόπουλος επικοινώνησε αμέσως με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση ο οποίος του εξήγησε ότι αποτελεί κεντρική πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης  τα χρήματα του ΕΣΠΑ να μεταφερθούν στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας για την αποπληρωμή του ΔΝΤ και ότι το ίδιο συμβαίνει σε πολλά έργα σε όλη την Ελλάδα.

Ο εργολάβος του έργου αμέσως έκανε γνωστό, σε επικοινωνία του με τον κ Δήμαρχο, ότι «Χωρίς χρήματα δεν μπορεί να συνεχιστεί το έργο»
Μετά από αυτή την εξέλιξη επισπεύδεται η επιστροφή του κ. Κοσματόπουλου από την Ρωσία ώστε να οργανωθεί καλύτερα η αντίδραση του Δήμου και των φορέων...
Το θέμα αναμένεται να τεθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής.
ai-vreS 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλες και φιλοι,αγαπητοι συνδημοτες του δημου καλημερα και καλο μηνα!ο δημαρχος θανασης κοσματοπουλος,και οι δημοτικοι συμβουλοι του συνδιασμου δυναμη ευθυνης,για λογους ευθυξιας και μετα απο ολονυκτια συσκεψη, υπεβαλαν την παραιτηση τους προς ενδειξη διαμαρτηριας για το σταματημα των εργασιων της πλατειας στα σερβια. νεος δημαρχος οριζεται ο κυριος βασιλης κωνσταντοπουλος!!!

Ανώνυμος είπε...

hanasi ha fers ki kana skli gia grounia apo ti rousia gia mono aptala ta sklia ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!
Παντως ηταν ωραιο.Συνδυαζεις την πρωταπριλια με την αντισυριζαια σου πολιτικη

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!1

Ανώνυμος είπε...

Αi vres μόνο στο όνειρο σου θα ξαναγίνει Δήμαρχος ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά βρε παιδιά τόσα θέματα είχατε την πλατεία βάλατε:
Παραίτηση Δημάρχου και αντικατάσταση από τον Φώταρο
Παραίτηση Κωνσταντόπουλο μετά την ανάληψη της ηγεσίας της ΔΕΗ
Παραίτηση Λαζαριώτη που θα αντικαταστήσει τον Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών
Παραίτηση Τζίμου γιατί αναλαμβάνει την ηγεσίας της Ν.Δ
Παραίτητη προέδρου ΔΣ για να αναλλάβει την προεδρία της ΜΚΟ μιας και ο πρόεδρος της ΜΚΟ αναλαμβάνει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Παραίτηση Μίλτου από την ΔΕΗ γιατί δεν μπορεί να έχει προιστάμενο τον Κωνσταντόπουλο
Παραίτηση Τέτου γιατί θέλει να ασχοληθεί με την εκκλησία

Ανώνυμος είπε...

εμπιστευτικο!!!!!μετα την αναληψη των καθηκοντων απο το νεο δημαρχο βασιλη κωνσταντοπουλο,το αι βρες αναλαμβανει το γραφειο τυπου του δημου σερβιων-βελβεντου!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετα την ξαφνικη παραιτηση του Δημαρχου κ.Κοσματοπουλο και των Συνεργατων του,η Νεα συνθεση του Δημου ειναι,Δημαρχος..Κωνσταντοπουλος,Π.Δ.Σ.Μπουχουρας,Οικονομικων Μπακανος,με αναπληρωτη Ζακης και Αντιδημαρχος Σερβιων,καθαριοτητας- συντηρηση εκκλησιων- νεκροταφειων και Αντιδημαρχος καμβουνιων Αλεξοπουλος,με αναπληρωτη Κυριακιδης,Υπευθυνο Εργων Παναγιωτουλας με αναπληρωτη Εμανουηλ,Κοινωνικης Μεριμνας καπη κ.λ.π.Ιωαννιδου με αναπληρωτη διπλης ιδιοτητας Βα'ι'ζογλου,Αγροτικης Αναπτυξης Γκουτζομητρος,πολιτιστικα-αθλητικα Μπρουσιοβας,επιστροφη του κ.Λαζαριωτη,και υπευθυνος Αντιδημαρχος στο βελβεντο,οι υπολοιπες επιτροπες θα ανακοινωθουν αργα το απογευμα!!!

ai-vreS είπε...

Έρχεσαι να σε κάνουμε μέλος του aivres? :-)

Το Προφίλ μας