Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Εκδηλώσεις του M.O. Σερβίων "Τα Κάστρα"

Από τις 23 – 26 Οκτωβρίου θα φιλοξενούμε στην πόλη μας μία ομάδα πενήντα περίπου ατόμων – μελών του Ελληνοβουλγαρικού Συλλόγου της Αγχιάλου της Βουλγαρίας (σημερινό Πομόριε). Με το Σύλλογο αυτό διατηρούμε στενές σχέσεις φιλίας περίπου είκοσι χρόνια. Αρκετές φορές φιλοξενήσαμε παιδιά κυρίως και άλλες τόσες τους επισκεφθήκαμε και μεις στην πόλη τους.
Φέτος, που συμπληρώνουν δεκαπέντε χρόνια από την ίδρυση της χορωδίας και του χορευτικού τους, ζήτησαν να το γιορτάσουν μαζί μας, καθόσον, όπως είπαν είμαστε οι πρώτοι φίλοι τους στην Ελλάδα. Το δεχθήκαμε φυσικά με πολλή ευχαρίστηση.
Πέμπτη 23 Οκτωβρίου έρχονται στα Σέρβια. Για την επομένη, Παρασκευή, 24, έχουν προγραμματίσει ημερήσια εκδρομή στα Μετέωρα. Διοργανώνουμε, λοιπόν, και μεις το ίδιο, ώστε να τους συνοδεύσουμε και να περάσουμε μία ημέρα μαζί τους. Καλούμε συνεπώς όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, να το δηλώσουν στο Γραφείο του Μ.Ο.Σ.
 Το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου, γύρω στις 7.30΄ οι φίλοι μας της Βουλγαρίας θα δώσουν παράσταση με το χορευτικό και τη χορωδία τους στην αίθουσα δεξιώσεων στις Ναϊάδες. Καλούμε όλους να έρθουν να τιμήσουμε τους φίλους μας που κάνουν τόσο μεγάλο ταξίδι για να είναι κοντά μας. Η είσοδος φυσικά ελεύθερη.
Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει μια χαρούμενη βραδιά με μουσική και χορό για όσους θα ήθελαν να παραμείνουν.

Η Πρόεδρος του Μ.Ο.Σ.
Χρυσάνθη Καραγιαννίδου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας