Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή: "Η Συγκυβέρνηση καταδικάζει τα άλλοτε περήφανα γηρατειά σε ασιτία"

Η Συγκυβέρνηση των σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ και των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ κλειδώνει την βασική σύνταξη στο 360 ευρώ για τα έτη 2015 έως και 2021.
Αφού λήστεψαν τα εφάπαξ και κατήργησαν τους κοινωνικούς πόρους ταμείων προς όφελος των πρωθυπουργικών φίλων και λοιπών ολιγαρχών στέλνουν το λογαριασμό στους συνταξιούχους.
Από τον Μάιο του 2014 είχα αποκαλύψει το κυβερνητικό σχέδιο αποτυχίας στην συζήτηση για «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018». Τότε οι Κυβερνητικοί Υπουργοί λοιδορούσαν αυτά που σήμερα εφαρμόζουν.
Αυτοί που αρνούνται το κούρεμα του χρέους, αυτοί που θεωρούν αόρατους  τους εφαρμοστικούς νόμους των μνημονίων και τις δανειακές συμβάσεις, αυτοί που κατάφεραν να καταβαραθρώσουν το Ελληνικό ΑΕΠ κατά 43,7 δισ. και καταδίκασαν 3,9 εκατομμύρια πολίτες σε κίνδυνο φτώχειας – κοινωνικού αποκλεισμού καλούν να πληρώσει την αποτυχία τους ο Έλληνας συνταξιούχος.
Σε συνθήκες γενικευμένης ανεργίας, η πλειοψηφία των πολιτών αδυνατεί να πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές.
Σε συνθήκες γενικευμένης ανομίας, η αποδόμηση των κρατικών υπηρεσιών ελέγχου επιτρέπουν την μαύρη εργασία χωρίς καμία ασφάλεια για τους εργαζόμενους.
Σε αυτές τις συνθήκες η Κυβέρνηση και η τρόικα καταδικάζουν τους ασφαλισμένους στα 12 ευρώ την ημέρα, από τα οποία εάν αφαιρέσεις εφορία, ενοίκιο και φάρμακα δεν απομένει τίποτα για φαγητό.
Τα άλλοτε περήφανα γηρατειά καταδικάζονται στην ασιτία.
Αυτή την σωτηρία μας επιφυλάσσουν τα "εθνικά" κεφάλαια. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΟΤΡΙΧΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Προφίλ μας