Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Προκηρύχθηκε το έργο στερέωσης και αποκατάστασης της πέτρινης γέφυρας του Κάστρου των Σερβίων

Από το ΧΡΟΝΟ
Η προκήρυξη του έργου εδώ
Στις 11 Νοεμβρίου θα γίνη η δημοπράτηση του έργου  στερέωσης και αποκατάστασης της πέτρινης γέφυρας του Κάστρου των Σερβίων. Το Πέτρινο γεφύρι των Σερβίων χρονολογείται ότι κατασκευάστηκε στην Μεταβυζαντινή περίοδο και έχει χαρακτηριστεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Με τις παρεμβάσεις που προβλέπει η σχετική μελέτη του έργου θα αποκατασταθεί, θα συντηρηθεί, θα εξασφαλιστεί η στατική του επάρκεια ενώ προβλέπονται και εργασίες καθαρισμού και εξυγίανσης στον περιβάλλοντα χώρο του γεφυριού.

Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση την μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων Βελβεντού, ανέρχεται στο ποσό των 108.692,25 ΕΥΡΩ (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) και στο ποσό των 137.181,90 ΕΥΡΩ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση, να παραλαμβάνουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π.) από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων Βελβεντού (Δ. Σολωμού 5, Σέρβια 50100), μέχρι τις 06-11-2014 με την προσκόμιση αποδεικτικού κατάθεσης (στο οποίο θα αναγράφεται ο τίτλος του έργου και η επωνυμία του καταθέτη) της δαπάνης αναπαραγωγής τευχών ποσού 10 € στο Λογαριασμό 493/540014-78 Ε.Τ.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας