Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Σέρρες: Ο παιδεραστής δάσκαλος προσέγγιζε μικρά παιδιά και μέσω ίντερνετ - Είχε ανοίξει προφίλ στο facebook και έπαιζε παιχνίδια (Φωτό)!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητα για τον 49χρονο δάσκαλο από τις Σέρρες, τον δεύτερο που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων... Οπως μετέδωσε το Mega, μετά από έρευνα που διενήργησε και η δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ηλεκτρονικά ίχνη του 49χρονου σε διαδικτυακό παιχνίδι που μπαίνουν και παίζουν παιδιά.

Μάλιστα, είχε φτιάξει και ψεύτικο προφίλ και συνομιλούσε με ανήλικους, ενώ ψεύτικο προφίλ φέρεται να είχε και στο Facebook. Τα αποτελέσματα της έρευνας διαβιβάζονται στην Ασφάλεια Σερρών και από εκεί θα πάνε στον ανακριτή, όπου θα οδηγηθεί ο εικονιζόμενος, το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. 
Πρόκειται για τον Αμπατζίδη Κωνσταντίνο, του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, που γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1965 και σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση.

Όπως ανακοινώθηκεαπό την ΕΛ.ΑΣ., "η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 01.02.2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".

Πηγή: Τηλεόραση Mega μέσω του newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας