Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Διακήρυξη για την προμήθεια και εγκατάσταση υλικού για το έργο "Ενίσχυση Εκδήλωσης Έκθεση Τοπικών Προϊόντων"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 
 Ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια και εγκατάσταση υλικού για το έργο  «Ενίσχυση Εκδήλωσης "Έκθεση Τοπικών Προϊόντων"», προϋπολογισμού 22.480,71 (με ΦΠΑ) Ο κωδικός Ο.Π.Σ.Α.Α. του έργου είναι: 181295.


Ο Διαγωνισμός θα γίνει την  20η του μηνός Αυγούστου του έτους 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη παράδοσης των προσφορών) στο Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ. : 50500, Σέρβια, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού Προμηθειών.   
Η εκτέλεση της προμήθειας διέπεται από τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Ο.Τ.Α. 11389/93.
Εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται σε 5 % επί του προϋπολογισμού και ορίζεται στο ποσό των εννιακοσίων δέκα τριών ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτών (913,85 €) ή αντίστοιχο ποσοστό ανά ομάδα, κατατεθειμένη με  εγγυητική επιστολή Τραπέζης.
Η διάρκεια εκτέλεσης της προμήθειας ορίζεται το διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης σε τριάντα (30) ημέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ. : 50500, Σέρβια, στο τηλέφωνο 2464350117, Γραφείο προμηθειών
Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥTΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας