Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Live Μουσική για το ΠΣΚ

Για ένα ακόμη τριήμερο  αρκετές είναι οι επιλογές για live μουσική στην περιοχή. Ας δούμε μερικές από αυτές:
- Ηλίας Μπουρνιώτης  ROCK LIVE unplugged την Παρασκευή 11/11/11 σε  rock βραδιές  στο Bar Magic Περδίκκα-Πτολεμαίδας και το Σάββατο 12/11 στο Bar Revolution στα Σέρβια.

- Ο Μάνος Κόμπος με τον Πάνο Δαγκλή & τον Γιώργο Χριστοφορίδη σε μία ζωντανή μουσική βραδιά με όμορφα τραγούδια Στο «Νόστιμο Ημαρ», στη Λευκόβρυση την Παρασκευή στις 10 το βράδυ.
- Oι Τrio Apopsis live στο πολυχώρο Στο Κόκκινο το Σάββατο 12/11/2011 & ώρα 21:00.
TrioAPOPSIS
Τρεις μουσικοί συναντώνται το 1991 στην Κοζάνη. Ο Γιώργος Τζούκας στο πιάνο, ο Λάκης Τζήμκας στο μπάσο και ο Μανώλης Κουτσουνάνος στα τύμπανα δημιουργώντας ένα τζαζ τρίο. Οι τρεις τους έχουν μια πολυετή πορεία στο χώρο της τζαζ, ενώ παράλληλα έχουν συνεργασθεί με καταξιωμένους Ελληνες και ξένους μουσικούς.
Μετά από αναζητήσεις χρόνων, οδηγήθηκαν σε διασκευές Jazzstandards και παραδοσιακής μουσικής και έτσι δημιουργούν τις δικές τους συνθέσεις, έχοντας σαν έρεισμα τους μονούς ρυθμούς.
 Ρυθμικά στοιχεία από την παράδοση της Ελληνικής μουσικής, ιδιαίτερα της Μακεδονίας και της Θράκης, διασκευάζονται και ντύνονται με στοιχεία της τζαζ. Αυθεντική τζαζ που έχει σαν πρόθεμα τα μουσικά βιώματα, διυλίζεται, ανασυντάσσεται, αναπροσδιορίζεται και παίρνει νέα μορφή.
 Το τρίο Apopsis έχει συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
- O Βαγγελης Βεττας με την ορχηστρα του live στο ξενοδοχειο ΕΡΜΙΟΝΙΟΝ το Σαββατο 12-11 ωρα 22.00 για μια βραδυα με εντεχνο λαικο και ρεμπετικο
-Στα «Μπακαλιαράκια» παραδοσιακή ταβέρνα - ουζερί Πλάτωνος 28, δίπλα στην Eκκλησία του Αγίου Αθανασίου ζωντανή Μουσική κάθε Μεσημέρι & Βράδυ Παρασκευής, Σάββατου και Κυριακής.
Από το Χρόνο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ai-vres πού βρίσκεται ο πολυχώρος "Στο κόκκινο"?Ενδιαφέρουσα σναυλία.Ευχαριστώ,κάποιος από την...άλλη πλευρά του Αλιάκμονα!!

ai-vreS είπε...

Είναι στην Τράντα. Παλιά το έλεγαν Αμάλθεια και πιο παλιά... μου διαφεύγει τώρα το όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Α,ναι,πιο παλιά "ΑΚΡΟΠΟΛΗ"!Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Το Προφίλ μας