Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου με τον υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση


Με τον υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση θα έχει συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.  Πρόκειται για προγραμματισμένη συνάντηση στην οποία ο κ.  Κωνσταντόπουλος θα συζητήσει και θα θέσει ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.
Τον κ. Κωνσταντόπουλο θα συνοδεύει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Ελευθερίου ενώ έχουν κληθεί στη συνάντηση να παρευρίσκονται οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι πέντε βουλευτές του Νομού Κοζάνης.
Γραφείο τύπου Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

85 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante , me to kalo, na kserei o kosmos ti mporei na perimenei!!!!!!!!
p.s. akomi kalytera na ypirxe kai epishmh dhlwsh tou ragoush

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε τις δηλώσεις ολων μετά την συνάντηση σε βιντεο... να τελειώνει επιτέλους η πρωταπριλιά της ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με κορυφαίους αξιωματούχος του Υπουργείου Εσωτερικών, η συνάντηση του Υπουργού Ραγκούση με τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού αποκτά ύψιστη πολιτική σημασία και πρσωπικό ενδιαφερον για την έκβαση της συνάντησης αυτής, εδειξε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός...
Στην συνάντηση αυτή, ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, παρουσία των βουλευτών του Νομού Κοζάνης, θα μεταφέρει τον εντονο προβληματισμό και την ανησυχία της Δημοτικής αρχής για την ''εσωτερική'' τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στο Βελβεντό και για το γεγονός οτι είναι δύσκολη υπόθεση για την δημοτική αρχή,η άσκηση διοίκησης στο πρώην δήμο Βελβεντού, με ολα τα παρατράγουδα που σημειώνονται εκεί, με την επιμονή τους, να διατηρήσουν διοικητική αυτονομία.
Ο κ Κωνσταντόπουλος, θα υπογραμμίσει με νόημα στον Ραγκούση, την μεγάλη ευθυνη του, για το περσινό Αλαλούμ για το θέμα Βελβεντού με την αρχική ανακηρυξη του σε δήμο και την αναίρεση μετά της απόφασης απο την Κυβέρνηση.
Αυτό ειχε σαν αποτέλεσμα, ο ορισθείς εκεί αντιδήμαρχος να μην...αναγνωρίζεται απο τους οργισμένους Βελβεντινούς και να αντιμετωπίζεται με μεγάλη δόση ειρωνείας, στην εκεί παρουσία του!
Κατόπιν ολων αυτών, ο δημαρχος Κωνσταντόπουλος, θα εισηγηθεί στον υπουργό την βουληση της δημοτικής αρχής Σερβίων, να προχωρήσει στις εξής αποφάσεις ( με οτι αυτό κι αν συνεπάγεται...):
--- Την κατάργηση της σημερινής επωνυμίας του δήμου ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και την επαναφορά και μόνο του τίτλου ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ.
--- Την μετάπτωση του Βελβεντού σε...Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Σερβίων.
Στις παραπάνω εισηγήσεις συναινούν απόλυτα και οι 5 βουλευτές του Νομού Κοζάνης!
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η αλλαγή της ονομασίας του Δήμου θα γίνει μέσα στο Μαιο, με απόφαση της Δημοτικής αρχής...
Είναι εμφανές οτι απο 31/5 ο νέος Δημος θα αποκαλείτε πλέον ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Όχι!!! Θα πρέπει να πει στον Υπουργό πως εφόσον δεν υπάρχει καμιά συνεργασία, αφήστε τους μόνους να τελειώνουμε. Δήμος Σερβίων και Δήμος Βελβεντού, όπως ήταν στον Καποδίστρια!!! Και ο Υπουργός μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, να συμφωνήσει!!! Και μετά να φτιάξουμε άγαλμα στον Κωνσταντόπουλο στην κεντρική πλατεία του Βελβεντού, που κατάφερε εν μία νυκτί όσα η ΜΚΟ παλεύει μήνες!!!! χαχαχαχαχαχα!!! Θα είναι κορυφαίο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει και ΜΚΟ το μενού αλλά τα μαντάτα θα τα μάθουν οι "ενδιαφερόμενοι" εν καιρώ. Διότι είναι και κρατικοδίαιτη η πλειοψηφία αυτών...

Ανώνυμος είπε...

Να πάρουν και τον Μανουσαρίδη μαζί, να τους πει για την διαδικασία των Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Το αγαλμα του Κωνσταντοπουλο στο βελβεντο πως το θελεται. Μαι μουσια οι χωρις μουσια ??

Ανώνυμος είπε...

0xaxaxaxaxa 11:18 egrapses xaxa +1

Ανώνυμος είπε...

Ξουρρζμένο τον κλαιν του Γαμπρό χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Toυ Σπύρου Κουταβά από το vetonews


Μόλις γύρισαν οι Βελβετινοί με την ΜΚΟ από την Αθήνα και κόπασε ο απόηχος από την συνάντηση με τον Ραγκούση, ετοιμάζουν τα χαρτιά τους οι του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, προκειμένου να συναντήσουν την Πέμπτη τον υπουργό Εσωτερικών. Τι θα ζητήσει ο κ.Κωσταντόπουλος; Φαντάζομαι βοήθεια, προκειμένου ο δήμος του να παραμείνει ισχυρός. Το γνωρίζουν όλοι και πολύ περισσότερο ο δήμαρχος ότι το Βελβεντό μπορεί να τους ανοίξει πόρτες να προσφέρει ένα ''δροσερό αεράκι φρεσκάδας'' στην μονότονη αυτοδιοικητική καθημερινότητα του δήμου. Το θέμα όμως είναι, ότι οι Βελβεντινοί έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και τώρα που χαλάρωσαν για τα καλά από το σοκ των πρώτων ημερών, διακρίνω πολλά σχέδια και διάθεση για εκπλήξεις από την πλευρά τους. Επίσης εάν ενθυμούμε καλώς, ο ίδιος ο δήμαρχος με κάθε επισημότητα δήλωνε προεκλογικά –εκτός και εάν τότε δεν το πολυ πίστευε- ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας(του Βελβεντού). Ομως, θεωρώ οτι η ''συνέπεια λόγου και έργων'' - ως αξίωμα είναι καταγεγραμμένο στο προεκλογικό δεκάλογο του δημάρχου - αναδυκνύει την ποιότητα του ανδρός και προδιαθέτει για τα μελλούμενα. Έχω όμως μια απορία, εάν στην συνάντηση είναι και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τι θα δηλώσουν ενώπιον του Ραγκούση για το θέμα; Γιατί λίγο πολύ, το τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τους Βελβεντινούς το γνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κρατάω αυτό κύριε Κουταβά "Γιατί λίγο πολύ, το τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τους Βελβεντινούς το γνωρίζουμε". Δεν γνωρίζουμε την αλήθεια, ο Ραγκούσης ειναι ΚΑΘΕΤΟΣ, τους είπε πως δεν υπάρχει καμία πθανότητα για την αυτονομία του δήμου. Πως το στρογγύλεψε η ΜΚΟ και γιατί είναι άλλο θέμα...
Εσεις ποιος πιστεύετε πως θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για το Βελβεντό; Γιατι εαν ανοιχτεί το θέμα για το Βελβεντό τότε θα ανοίξει και ο δρόμος για πολλούς άλλους πρωην δήμους.
Όσον αφορά τον δήμαρχο, ο κ. Κωνσταντόπουλος πάντα έντιμος και καθαρός δεν πιστεύω πως πάει να πιέσει τον Ραγκούση αλλα παέι για να βγει μια επίσημη ανακοίνωση της θέσης του Υπουργείου για το θέμα.
Πάντως η στάση της ΜΚΟ και του κ. Στεργίου να μην καλέσουν τον κ. Κωνσταντόπουλο στην συνάντηση που εγινε με τον υπουργό είναι επιεικώς απαράδεκτη ή αλλιώς κάτι κρύβει αυτή η παράλειψη...

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον ανώνυμο 10:36
1)Γιατί ο κύριος Κωνσταντόπουλος έχει καλέσει να παρευρίσκονται οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι πέντε βουλευτές του Νομού Κοζάνης?Μήπως για να αυξήση τις πιέσεις?
2)Έαν η στάση της Μ.Κ.Ο. είναι επιεικώς απαράδεκτη τότε η στάση του "έντιμου και καθαρού"
κυρίου Κωνσταντόπουλου να μην καλέσει κανένα εκπρόσωπο από το Βελβεντό(ούτε καν από το τοπικό συμβούλιο που ο ίδιος αναγνωρίζει ως επίσημο εκπρόσωπο του Βελβεντου)τότε τί είναι?Εκτός και εάν κάτι κρύβει αυτή η παράλειψη...

Ανώνυμος είπε...

Διαφάνεια ζητά ο άνθρωπος και δεν σας αρέσει, γιατί μάθατε στα κρυφά, στα σκοτεινά και στα υπόγεια. Φυσικά και θα καλέσει τους βουλευτές και τους επικεφαλής των παρατάξεων αφού θέλει να είναι όλα στο φώς.
Γιατί να καλέσει εκπρόσωπο από το Βελβεντό; Αυτοί τον κάλεσαν; Ή πήγαν πίσω από την πλάτη του νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου;

Ανώνυμος είπε...

Ο "έντιμος και καθαρός" άνθρωπος που ζητάει διαφάνεια,προεκλογικά είχε πει ότι ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας.
Για να δούμε.......
Υ.Γ. Ας υποθέσουμε ότι τον καλούσαν στην πρώτη συνάντηση με το Ραγκούση,αυτός θα δεχόταν να πάει?Ας είμαστε λίγο σοβαροί και να μην προσπαθουμε να δημιουργούμε εντυπώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Και από πού φαίνεται ότι δεν τηρεί την προεκλογική του δέσμευση; Σε τι εμποδίζει δηλαδή η συνάντηση του Κωνσταντόπουλου με το Ραγκούση τον αγώνα των Βελβεντινών; Αυτοί πήγαν κρυφά με τους βουλευτές να τινάξουν το δήμο στον άερα χωρίς να ενημερώσουν τον νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο. Εντυπώσεις δεν είναι τα δελτία τύπου που βγάζει η ΜΚΟ και οι νεολαίοι; Σε ποιο επίσημο δελτίο τύπου ασχολήθηκε ο Κωνσταντόπουλος με το Βελβεντο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΑΕΡΑΚΙΑ Ο (ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ) ΔΗΜΟΣΙΟ@ΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ) ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ..ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον ανώνυμο 11:46
1)Μάλλον έχεις ξεχάσει το δελτίο τύπου για τα γεγονότα στο osiris.Να σου θυμίσω ένα μέρος τοϋ,"Πιθανόν κάποιοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα όξυνσης και σύγκρουσης. Τους καλούμε να αναλογισθούν που οδηγούν, με τη στάση και τις συμπεριφορές τους, ολόκληρη την κοινωνία του Βελβεντού και να αναλάβουν τις ευθύνες τους".
2)Αφού ο κύριος Κωνσταντόπουλος κατά τα λεγόμενα του δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στον αγώνα των Βελβεντινών άρα δεν θα έχει πρόβλημα και σε πιθανή ανεξαρτοποίηση του Βελβεντού ή θα έχει?Σύμφωνα με τα λεγομενά σου θα έχει "να τινάξουν τον δήμο στον αέρα".Επίσης εσείς δεν λέτε παντού ότι πλέον δεν θέλετε το Βελβεντό στο νέο καλλικρατικό σας δήμο?
3)Η συνάντηση του Κωνσταντόπουλου με τον Ραγκούση δεν εμποδίζει σε τίποτα τον αγώνα του Βελβεντού αρκεί να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του.Η συνάντηση κλείστηκε αμμέσως μετά την συνάντηση με την Μ.Κ.Ο. .Τυχαίο δεν νομίζω....

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουταβάς γλύψιμο; Αν είναι δυνατόν. Από τότε που φώναζε ως φοιτητής για το ΚΚΕ έως την πλήρη μετατροπή του σε "Παναθηναϊκό" δεν δημιούργησε ποτέ "συμμαχίες". Είναι καθαρός. Τι δηλαδή, επειδή στήνεται για επιχορήγηση στη Νομαρχία όπου ξέρουμε όλοι από που κατάγεται αυτός που ελέγχει τη στρόφιγγα;

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη λάθος. Το σχολιο 12:47 έίναι απάντηση στο σχόλιο 12:03 και όχι στο σχόλιο 11:46

Ανώνυμος είπε...

1) Δεν το ξέχασα. Αυτό του 'λειπε του Κωνσταντόπουλου να του δέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο, τη γυναίκα του και την παρέα του και αυτός να κάνει την πάπια. Καλά έκανε και έβγαλε ανακοίνωση. Πουθενά δεν μπαίνει ο ίδιος εμπόδιο σ' αυτές τις γραμμές που λες. Εδώ φτάσανε στο σημείο οι Βελβεντινοί να μας δέρνουν όταν πάμε να διασκεδάσουμε στα μαγαζιά τους και να μην αναφέρει αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια;
2) Γιατί να έχει πρόβλημα να γίνει το Βελβεντό άλλος δήμος; Εδώ που έφτασαν τα πράγματα όλοι παρακαλάμε να φύγουν από το Δήμο οι βελβεντινοί. Μόνο προβλήματα μας έφεραν. Πού είναι οι νοικοκύρηδες; Πού είναι τα ανοιχτά μυαλά; Πού είναι τα ευρωπαικά προγράμματα; Πού είναι το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό; Πού είναι η πρόοδος που θα έφερναν στο Δήμο; Πού είναι τα προχωρημένα συστήματα που δεν έχουμε εμείς και έχουν αυτοί; Πού για; Μέχρι τώρα σκοταδισμός, υπόγειες και κρυφές συνενοήσεις και τίποτα αλλο δεν είδαμε.
3) Φυσικά δεν είναι τυχαίο. Θα του διαλύσει ο Ραγκούσης το Δήμο χωρις να ξέρει και δεν θα τον ρωτήσει πώς και τι; Δήμαρχος είναι. Αν δεν πήγαινε κάτω θα ήταν αδιάφορος.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον ανώνυμο 1:01
Φάσκεις και αντιφάσκεις φίλε μου.Στο προηγούμενο σχόλιο(12:03)λες έμμεσα ότι θα τιναχτεί ο δήμος στον αέρα εαν το Βελβεντινοί πετύχουν τον σκοπό τους(ανεξαρτητος δήμος Βελβεντού) και σε αλλό σχόλιο σου (01:01) λες "εδώ που έφτασαν τα πράγματα όλοι παρακαλάμε να φύγουν από το Δήμο οι βελβεντινοί".Καταστάλαξε κάπου.
Για τα υπόλοιπα που γραφεις στην δεύτερη παράγραφο να θεωρώ ανάξια σχολιασμού.Όποιος έχει μάτια βλέπει.
Υ.Γ. Σταματάω εδώ την επικοινωνία μας γιατί δεν νομίζω ότι βγάζει κάπου.Μπορείς να μου απαντήσεις αλλά να ξέρεις δεν θα σου απαντήσω.Σ'ευχαριστώ παντως για την πολιτισμένη συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Παρεξήγησες φίλε.
1. "κατασταλάξτε κάπου"; Γιατί μας ρώτησε ο Ραγκούσης τι θέλουμε για να κατασταλάξουμε; Ότι και να λέω εγώ δεν εκπροσωπώ όλα τα Σέρβια και τα Καμβούνια και το Λιβαδερό. Η προσωπική μου άποψη είναι. Οι Βελβεντινοί στα μουλωχτά πήραν τους βουλευτές και πήγαν στο Ραγκούση. Μία απλή ενημέρωση στον νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο δεν έπρεπε να κάνουν; Εκτός αν δεν είναι δήμαρχος. Ή παρεκτός και δεν είναι νόμιμα εκλεγμένος; Ή έτσι νομίζουν;
2. Αν ήσουν δήμαρχος και στα μουλωχτά σου έπαιρναν ένα κομάτι του δήμου σου χωρίς να σε ενημερώσουν τι θα έκανες;
3. Όποιος έχει μάτια βλέπει ότι μας είχαν παραμυθιάσει με τους νοικοκύρηδες και τις κατσίκες και στον πάτο τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ.ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ?ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ " Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ".
Υ.Γ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΩΝ...ΤΟ ΣΕΡΒΙΑ
Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

1,52 ise panivlakas.xalases oli tin orea ke politismeni koyventa poy ixan i prin apo sena.krima

Ανώνυμος είπε...

@ 1:52

Τότε μην διαμαρτύρεστε ότι η δημοτική αρχή δεν κάλεσε τη ΜΚΟ να παρευρεθεί. Η ΜΚΟ είναι ιδιωτική πρωτοβουλία εξάλλου ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ. Τα αποτελέσματα θα σας ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Ανώνυμος είπε...

ΜΚΟ = ΒΕΛΒΕΝΤΟ
ΒΕΛΒΕΝΤΟ = ΜΚΟ
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι γιατί είναι πολύ απλό .
ψηφίσαμε και αναδείξαμε το Συμβούλιο της ΜΚΟ σύσωμα όλο το Βελβεντό .
Εσείς ψηφίσαρε και βγάλατε Κων/λο κατά πλειοψηφία.
Κανένα πρόβλημα .
Σεβώμαστε ο ένας τον άλλον.
Συμφωνούμε;

Ανώνυμος είπε...

@ 3:12

Συμφωνούμε. Ο ένας είναι δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού. Η ΜΚΟ είναι κάτι σαν πολιτιστικός σύλλογος. Εως εκεί φτάνουν οι αρμοδιότητές της (οι αναγνωρισμένες από το επίσημο κράτος στο οποίο ανήκετε, αν το θυμάστε ακόμη). Μ

ήπως όμως σας έχουνε πει κάτι διαφορετικό; Εδώ είναι το ζήτημα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΑΒΕΛΒΕΝΤΟ


απο Δήμαρχος κλητήρας είπε...

"""Λευκό κοστούμι από χοντρή λινάτσα με μακρυά μανίκια που δένουν κομψά στην πλάτη, αυτή είναι η νέα μόδα που λανσάρεται φέτος το Πάσχα."""

Οι πληροφορίες μου είναι οτι εκανε μεγάλη παραγγελία η ΜΚΟ, υποψιάζομαι οτι μάλλον θα αποσύρει τα μπλουζάκια... περισότερες πληροφορίες στους δύο "διατελέσαντες"...

Για να συπληρώσω τον 11:13 να θυμίσω οτι απο πάντα αρμενίζαμε στραβά στο Βελβεντό, τι εννοώ...

Οταν είχαμε κυβέρνηση Πασόκ και νομάρχη διορισμένο κοματόσκ.. κάναμε δήμαρχο αντιεξουσιαστή της εξουσίας, (Τσιουκάνη) μη πασόκο, θα μπορούσαμε τότε να εχουμε εναν κοματικό δήμαρχο αλλά η μ@λ@κί@ σύνεφο...

Στη συνέχεια με κυβέρνηση Νέα Δημοκρατία και διορισμένο Νομάρχη κοματόσκ.., κάμε δήμαρχο τον απερίγραπτο (Μπελιά)... συνεργασία με τον Νομάρχη ...πάγος οχι απλά μηδέν...σύνεφο πάλι η μ@λ@κία...

Μετά αλλάζει η κυβέρνηση πάλι Πασόκ με διορισμένο περιφερειάρχη κοματόσκ... εμείς βγάζουμε δήμαρχο Νέα Δημοκρατία (και ολίγον Πολαν Σόκουτη)... πάλι σύνεφο η μαλ.κια...

Αλλάζει η κυβέρνηση σε Νέα Δημοκρατία με διορισμένο περιφερειάρχη κοματόσκ... πάλι κι εμείς αλλάζουμε δήμαρχο Στεργίου (πασόκο) συνεργασία με περιφέρεια? αστο καλύτερα...

Μιά φορά στα χρονικά του ΔΗΜΟΥ μας πετύχαμε το πάντρεμα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ) και κατάφεραν να καταργήσουν το ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

Εεεε είμαστε για κλάματα!!! εμείς και πρωθυπουργό να είχαμε υποψήφιο με δημοσκοπήσεις 70% για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ θα ψηφίζαμε το αλλο κόμμα... θα το φρόντιζαν οι επιτήδειοι...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΝΝΑΙΑ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.








'

Ανώνυμος είπε...

1.kleisto gymnasthrio kai gipedo
2.asfatolstrwseis se agrotikoys dromoys se 60 % twn agrotikwn dromwn poy yparxoyn
3. laografiko moysio
4. metoxi
5.gymnasio lykeio
6. ydreysh apoxeteysh se treis zwnes
7. synxrono ydragwgeio
8. kpe
9.pneymatiko kentro
10.anaplash istorikwn kentrwn belventoy palaiogratsianoy kai dhmopraatimenoy hdh toy katafygioy
11.anapalaioseis nawn agioy nikolaoy kai koimhshs ths theotokoy, meletes
12. 13 . kai alla polla eginan apo dhmarxoys poy les poy dietelesan dhmarxoi me diaforetikes se politikis apoxroshs perifereies ,kyvernhseis kai nomarxies
ekanan polla kai symantika erga giati agapoysan ton topo toys kai diekdikhsan kai katorthwsan kai oloi oi velventinoi alla kai oi filoi mas apo ta gyrw merh toys paradexonte.

Ανώνυμος είπε...

Καλά 5:02 (Δήμαρχε-Κλητήρα) αν νομίζεις ότι ζεις σε μια κοινωνία που εδώ και δεκαετίες είναι υποκινούμενη για το ποιά δημοτική αρχή θα βγαίνει και αν νομίζεις ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να συμβαδίζει με την κεντρική εξουσία τότε το μόνο που σου αξίζει είναι αυτός ο ωραιότατος φασιστικός μονόλογος σε κατάπτυστα ιστολόγια του τύπου του olavelvento. Του οποίου τα ίχνη θα αποκαλυφθούν και θα αποδείξουν ότι σωστότερος τίτλος του θα ήταν ο "moufavelvento". Συνεχίστε τον συντριπτικά μειοψηφικό φασιστικό μονόλογό σας.

Ανώνυμος είπε...

5.56 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟΙ

Ανώνυμος είπε...

@ 5:56
Δε θα σχολιάσω όλα τα γραφόμενα (δεν αξίζει άλλωστε), αλλά αν αναφέρεις την ύπαρξη Γυμνασίου - Λυκείου σαν επίτευγμα μάθε ότι υπάρχουν και άλλα και μάλιστα σε όλο τον πλανήτη εκτός του πλανήτη Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

Έχω νέα από τον Ραγκούση!
Έκανε ξεκάθαρο πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Αυτά!

Ανώνυμος είπε...

re paidia toy ai- vres vreite kanena epikoinoniologo h kapoion symvoylo ston dhmarxo
ti kerdise apopse apo thn episkepsh sto ragoysh?
ektos an ithele na apodeixei oti to kathestws exei tis idies aposeis m ayton .
pantws gia toys velventinoys deixnei oti gia deyterh fora den sevetai ton agwna toys

Ανώνυμος είπε...

06:02

Φαντάσου ρε δημοκράτη, δεν αναγνωρίζουμε τον χωριανό μας (Νομάρχη), σε ποιόν αλλο τόπο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο???... πήγαινε στη ΜΚΟ για το νέο σου κοστούμι καλύτερα...

Σας τσούζουν οι αλήθειες που βγήκαν στο φώς εεεεε

Ανώνυμος είπε...

Τον σέβεται τον αγώνα σας και μάλιστα πάρα πολύ και με κόστος ( πολιτικό).
Πίστεψέ με . Πρέπει να τον καταλάβετε και εσείς όμως.
Ένας φίλος σας από τα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

>> Εξελίξεις απο Αθήνα και την συνάντηση του δημάρχου Σερβίων υπάρχουν...
Η αλλαγή της επωνυμίας του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού σε ολικη επαναφορά του τίτλου ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ και η μετάπτωση του Βελβεντού σε...Δημοτικό Διαμέρισμα είναι οι σημαντικότερες ειδήσεις απο την εκβαση της συνάντησης με τον Υπουργό Εσωτερικών...
Συναινούν και οι 5 βουλευτές του Νομού σε αυτή την προοπτική...
Να σημειωθεί, οτι, παρότι προσκλήθηκαν απο τον ιδιο το δήμαρχο Κωνσταντόπουλος,να είναι στην συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, (αρνήθηκαν την πρόσκληση)δεν παρευρέθηκαν τελικά οι κκ Μακρυγιάννης και Παπαδόπουλος, μείζονος και ελλάσσονος αντιπολίτευσης στο νέο Δήμο Σερβίων!

Ανώνυμος είπε...

kai meta xypnises ! 9.19 den eipwthike kati tetoio ....os mi genomeni h sinantisi... distixos epivevaionontai kai oi serviotes pou legane pos ton voleuei ton kon/poulo afti h kontra me to velvento, giati ton krataei stin epikairotita xoris na xreiazetai na kourastei paragontas politiko ergo

Ανώνυμος είπε...

9:09 Άσε τα κοστούμια και τα υπόλοιπα, όταν κάποιος εκεί μέσα γράφει κάτι διαφορετικό από αυτά που λέει ο moufavelvento τον χλευάζετε με εκφράσεις τύπου "μπεεεεεε" και συναφή. Για αυτό σου λέω, συνέχισε τον φασιστικό μονόλογό σου εκεί μέσα, διάλογος μαζί μου δεν σου αξίζει. Keep embarassing yourself! το κάνεις πολύ καλά!

Ανώνυμος είπε...

Είναι φασιστικός μονόλογος τα σχόλια στο ΟΛΑ και δεν είναι φασιστική η συμπεριφορά της ΜΚΟ που δεν άφησε τον κόσμο να ψηφίσει, η επίθεση σε συνδημότη των Σερβίων στην καρδια του Βελβεντού, το κατάπτυστο κείμενο της νεολαίας (όχι του Βελβεντού, της ΜΚΟ) και τόσα άλλα που έχουν κάνει όλο αυτόν τον καιρό?????
Πας καλά ανώνυμε των 9.40?

Ανώνυμος είπε...

10:18 όπως είπε και ο κ. Ζουράρις, πρέπει να έρθει η Unesco να δώσει παγκόσμιο βραβείο ποσόστωσης φασιστοειδών (98%). Είδαμε και την φιλοξενία των Δ.Σ. στην γείτονα πόλη. Άντε σαν καλό παιδάκι να πας να μονολογήσεις μαζί με τους άλλουςστο κατάπτυστο ιστολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

Έπετε συνάντηση της ΜΚΟ με τον Σαμαρά .
Τι γίνετε θα κυνηγήσει συνάντηση και
ο Κωσταντόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

Εβαλε ΤΕΛΟΣ ο Ραγκούσης στα όνειρα κάποιων.
Όσο γρηγορότερα γίνει αντιληπτό τόσο καλύτερα για όλους

Ανώνυμος είπε...

TELOS TA ONEIRA...KAI ZHSAN AYTOI KALA KI EMIS KALYTERA.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν το κατάλαβαν:
Το Βελβεντό θα αγωνίζεται σύσωμα μέχρι δικαίωσής του .
Όσοι σέβονται τον αγώνα καλώς ...(πρέπει να μας το δείχνουν )
Όσοι όχι... στον Δήμο τους...
Δεν έχουμε τίποτα μαζί τους...
Αυτοί να μην έχουν μαζί μας...
Η ιστορία συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

@ 3:29

Δηλαδή (ως συνήθως) η μας σέβεστε ή δε θέλουμε να έχουμε παρτίδες μαζί σας. Μόνο που ο σεβασμός κερδίζεται. Και το πρώτο βήμα είναι να σεβόμαστε εμείς τους άλλους. Πράγμα που δεν κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΗΜΟ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Οι Κοινωνίες φίλε μου δεν έχουν τίποτα μεταξύ τους .
Ούτε οι Πολίτες μεταξύ μας.
Έτσι πρέπει να είναι κατά την άποψή μου.
Η επίσημη Δημοτική αρχή όμως πρέπει να προσέχει πάρα πολύ , όταν λέει σεβώμαστε τον αγώνα σας και απο την άλλη κάνει συναντάσεις εναντίον του αγώνα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΒΕΛΒΕΝΟΙ. ΜΑΣ ΛΕΤΕ Η' ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ Η' ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

@ 7:11

Δεν μιλάς σοβαρά όταν λες ότι η επίσημη δημοτική αρχή πρέπει να προσέχει.

Σας προσέχει πάρα πολύ, μάλιστα σε βαθμό ανησυχητικό για πολλούς απο εμάς. Και η ανταπόκρισή σας είναι η χείριστη (απαρέδεκτη συμπεριφορά στον αντιδήμαρχο, επεισόδια με σύμβουλο, συναντήσεις ΜΚΟ με βουλευτές και υπουργούς χωρίς τον επίσημο δήμο κ.λ.π.)

Και μιλάς για σεβασμό. Ποιοί νομίζετε οτί είστε. Γιατί οι υπόλοιποι 14000+ ψηφοφόροι του δήμου να μην πω τι γνώμη έχουνε για τον "αγώνα" ή που σας έχουνε γραμμένους...

Ανώνυμος είπε...

Ο 8:02 είναι από αυτούς που νομίζουν ότι τα Σέρβια είναι το επίκεντρο και κτήτορες των γύρω. Αν τον βρεις στο παζάρι και του πεις ότι είσαι Βελεντινός το λιγότερο που θα κάνει είναι να σου πει "που σε έχει γραμμένο", ίσως και να σε προπηλακίσει. Δεν ξέρω και τί άλλο. Δεν μου λες 8:02, απόδειξη ότι η δημοτική αρχή είναι Σερβιωκρατούμενη και με τάσεις κτητικές έναντι των άλλων Δ.Δ. δεν είναι ότι κατέβηκαν στην Αθήνα μόνο και μόνο για να βρούνε τρόπο να "κατακτήσουν" το Βελβεντό; Για να σταματήσουν τον αγώνα του Βελβεντού δηλαδή. Με την υπουργό παιδείας πότε θα συνατηθούνε για το θέμα του Γυμνασίου Τρανοβάλτου; Θα κατέβουν ξανά Αθήνα με λεφτά του έλληνα φορολογούμενου; Δεν είναι αυτό πλήρης έλλειψη σεβασμού και προς το Βελβεντό που έχει αποφασίσει αλλά (πολύ περισσότερο) προς τα Καμβούνια; Πόσω μάλλον που παρά λίγο να σκίσει τα υμάτιά του στην προσπάθεια να υποστηρίξει τα Καμβούνια λέγοντας ότι πάνω από το πτώμα του θα κλείσει το Γυμνάσιο. Άντε πια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1. Ποιοις φταίει που ο Δήμος είναι Σερβιοκρατούμενος; Εσείς οι ίδιοι που τάχα μου και καλά δεν βάζατε υποψηφιότητα να κατεβείτε στις εκλογές. Και τώρα απ' τη μια δεν αναγνωρίζετε το δήμο κι απ' την άλλη όλο στα Δ.Σ είστε και όλο γύρω μας περιστρέφεστε.
2. Η συνάντηση στην Αθήνα είχε και άλλα θέματα όχι μόνο το Βελβεντό. Σταματήστε πια να νομίζετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου. Κανείς δεν ασχολείτε μαζί σας.
3. Συνάντηση με την υφυπουργό θα γίνει όχι με την υπουργό γιατί δεν έχει χρόνο. Διάβαζε και λίγο τα δελτία τύπου καυμένε. Η δημοτική αρχή πρώτη έθιξε το θέμα και έστειλε επιστολές σε όλες τις αρχές. Αλλα φυσικά δεν αναγνωρίζετε δημοτική αρχή ξέχασα.
4. Για ταξίδια σε βάρος των φορολογούμενων δημοτών ας μην μιλήσουμε καλλίτερα. Ο δικός σας δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοι πόσα κάνανε;
Άντε άντε πια!!!!

Ανώνυμος είπε...

@8:02

1. Προπηλακισμοί έως τώρα μόνο Βελβεντινοί έχουν κάνει.
2. "Σερβιωκρατούμενοι" δεν είστε. Άλλωστε δεν πήρατε μέρος στην ανοιχτή εκλογική διαδικασία. Μην κατηγορείτε τους άλλους, μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας.
3. Δε νομίζω ο δήμαρχος να πήγε Αθήνα για να σταματήσει τον δικό σας αγώνα. Αλλά που να σκεφτείτε ότι έχει και δικό του αγώνα. Πέρα από τον εαυτό σας τίποτα.
4. Να "κατακτήσουμε" το Βελβεντό; Αν ήταν στο χέρι μας ούτε που θα ασχολούμασταν μαζί σας. Ούτως ή άλλως, έως τώρα σαν κακομαθημένα παιδιά νηπιαγωγείου φέρεστε.
5. Με τα Καμβούνια γιατί ασχολείστε; Αν θυμάμαι καλά εσείς δεν συμμετέχετε. Ή νομίζετε ότι μπορείτε να χώνεστε παντού. Γιατί αυτά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου Βελβεντού ήξερε πως με τις εκλογές δεν θα είχε καμία τύχη στο νεό διευρυμένο δήμο.
Και τι έκαναν? Μια ΜΚΟ! Για να ελέγχει και να εξουσιάζει!
Αυτό τους νοιάζει. Η εξουσία!!!!! Και αφού δε μπορούσαν να την κερδίσουν δημοκρατικά, πήγαν από την πίσω πόρτα!

Όπως λοιπόν η ΜΚΟ δεν αναγνώρισε το τοπικό συμβούλιο του Βελβεντού, αλλά επιβλήθηκε με το έτσι θέλω και έγινε αυτή ο επίσημος συνομιλητής με τα Σέρβια, έχοντας άποψη για όλα (τεχνικό πρόγραμμα, έργα, βλάβες, προϋπολογισμούς κτλ), έτσι δεν αναγνωρίζει το δήμο Σερβίων και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο σην ευρύτερη περιοχή. Βλέπε συμμετοχή στις πορείες στο Λιβαδερό, ταξίδια στις Βρυξέλλες, συναντήσεις με υπουργούς κτλ.
Η δράση της όλο και επεκτείνεται, με στόχο βέβαια την επόμενη τετραετία...
Ξεκίνησε με το τοπικό, προχώρησε με το διευρυμένο δήμο! Έτσι είναι αυτά!

Όλα για την εξουσία! Απλά τα πράγματα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΜΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΤΕ,ΜΗΝ ΨΕΥΔΕΣΘΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΟΣ!
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟ-ΤΡΙΤΟΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

10:04 μην τα λες σε εμένα, σε αυτούς που γράφουν παραπάνω. Όσο απαξιώνετε, υποβαθμίζετε, θίγετε τον απλό Βελβεντινό τόσο οι κοινωνίες θα απομακρύνονται.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς 8:20, 9:57, 10:04.

Αυτός είναι ο σκοπός της ΜΚΟ. Αποπροσανατολισμός για ίδιο όφελος. Και αποφυγή ελέγχου των πεπραγμένων τους, για τα οποία καλό είναι να έρθει ένας δημόσιος ελεγκτής.

Αλλά ας ρωτήσουν τους κάτοικους των Σερβίων, του Λιβαδερού και των Καμβουνίων τι έχει να γίνει αν στις επόμενες εκλογές δηλώσει συμμετοχή συνδυασμός από το Βελβεντό με τους συνήθεις ύποπτους να φιγουράρουν επικεφαλείς.

Ανώνυμος είπε...

11.07
Όσον αφορά στα πεπραγμένα τα δημοτικά, έλεγχος έγινε και βρέθηκε χρέος και μάλιστα μεγάλο! 650.000 τα χρέη του δήμου Βελβεντού προς τρίτους. Εκείνοι έλεγαν "έπρεπε να μείνουμε ανεξάρτητοι για επιβράβευση"!!!!, και τελικά αναλογικά με τον πληθυσμό μας, χρωστάμε όσα και οι άλλοι.

Μας είπαν πως δεν είναι του δήμου, είναι του κράτους, που τα χρωστάει. Αφού είναι του κράτους, γιατί σε κάθε γενική συνέλευση μας τα παρουσίαζαν φαρδιά πλατιά στα power point σαν δικά τους?
Ότι γίνεται είναι δικό μας, ότι δε γίνεται των άλλων...

Ή το άλλο! Και αφού είναι του κράτους, όταν μας μιλούσαν για τον καταχρεωμένο γειτονικό δήμο στον οποίο δεν πρέπει με τίποτα να πάμε, γιατί δεν αναγνώριζαν πως και στον διευρυμένο δήμο τα χρέη είναι (έστω και εν μέρει) χρωστούμενα του κράτους?
Δύο μέτρα και δύο σταθμά σε όλα!!!

Σε όλα είναι αναξιόπιστοι!
Λάθος οι δήμοι της ευρώπης που μας παρουσίαζαν συγκρινόμενους με την Ελλάδα
Λάθος οι δυνατότητες της ΜΚΟ
Λάθος οι υποσχέσεις των βουλευτών
Λάθος οι προσδοκίες που καλλιέργησαν με τις Βρυξέλλες
Λάθος τα χρέη
Λάθος η αναποτελεσματικότητα του διευρυμένου δήμου
Λάθος τα όσα έταξε ο Ραγκούσης
Λάθος οι ημερομηνίες που έθεσαν ως καταληκτικές για την ανεξαρτησία
Λαθος...
Λάθος....
Λάθος......
Όλα λάθος! Ψέμματα, υποκρισίες και εσκεμμένη παραπλάνηση!!!

Και όλα αυτά γιατί??? Για μια καρέκλα και 4 σκαμπώ που είπε και ένας φίλος...

Ανώνυμος είπε...

Σε πληροφορώ ότι θα βγούνε με μεγάλη πλειοψηφία αλλά δεν μας κάνουν την χάρη να βάλουν.

Ανώνυμος είπε...

a ta saladia.exasan ton dhmo toys kai toys ftaine ta servia twra.ti allo 8a akoysoyme.saladia e saladia.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει νά σάς πώ όλους σας ότι άν πέρισυ τόν Απριλιο-Μαιο δέν γινόταν αυτά πού έγιναν καί τά πράγματα ήταν ήρεμα, σήμερα Δήμαρχος θά ήταν από τό Βελβεντο.Καί μαζί του καί κάποιοι ακόμα πού σήμερα είναι στή ΜΚΟ.Θυμάστε πολύ καλά όλοι σας ότι όλη ή περιοχή ζητούσε νά κατεβούν υποψήφιοι από τό Βελβεντό γιά νά τους ψηφίσουν.Αρα άν τό θέμα ήταν οί καρέκλες, τίς είχαν πιθανότατα καπαρωμένες.Σήμερα γιά δέστε ποιοί έχουν τίς καρέκλες καί πληρώνονται γι΄αυτές, πού υπό κανονικές συνθήκες ποτέ δέν θά έπερναν.Αρα κάποιοι άλλοι θέλουν εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

8.48 ΠΟΥΤ... ΜΠΛΕ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΡΑ. ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΥ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ. ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

8.48
Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΗΘΕΛΕ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΕΝΝΕΤΟ Η ΜΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Προς 8:48

Έτσι βαυκαλίζονται οι ίδιοι. Αλλά ξέρεις κάτι;
Ούτε και οι ίδιοι δεν το πιστεύουν ότι θα έβγαιναν. Γιατί το έψαξαν ΠΟΛΥ ωστέ να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο.

Όταν είδαν οτι δεν το κατάφεραν συνέχισαν με επιχειρήματά της μορφής: Εάν βάζαμε υποψηφιότητα θα βγαίναμε άνετα γιατί είμαστε από το Βελβεντό (συνώνυμο του καλύτερος στο συγκεκριμένο δημοτικό διαμέρισμα). Ή η άλλη χαριτωμένη ανοησία: Ο δήμος μόνο με το Βελβεντό θα είχε μέλλον.

Αλλά ξέρεις και κάτι άλλο; Αν θες να λες πράγματα πρέπει πρώτα να έχεις το θάρρος να σε κρίνουν οι άλλοι. Μέσα από τις διαδικασίες που όρισε το κράτος όχι όπως θέλει η ΜΚΟ. Τα υποθετικά επιχειρήματα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα. Και αυτοί τον τελευταίο χρόνο είναι ένα τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ 20min

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΓΙΑ ΤΑ ¨ΠΕΡΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ¨ Ο ΛΟΓΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΤΣΟΚΑΣ είπε...

Αγαπητέ Σπύρο καλημέρα από την ΑΘΗΝΑ.
Από νωρίς είχα τις πληροφορίες για το προ-
καθορισμένο ραντεβού του κυρίου ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Με τον κύριο ΡΑΓΚΟΥΣΗ. παρότι στήθηκα για
αρκετή ώρα έξω από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ δεν ειδα
ούτε την αντιπροσωπεία του Δήμου ούτε την
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ πεντάδα του μπάσκετ του νομού
Κοζάνης. Θα αρκεστώ στο γεγονός να σου ενθυ-
μίσω πάντα καλοπροαίρετα, και το γνωρίζεις
πολύ καλά αυτό.
.................................................
Τό παιχνίδι που έπαιξε η μπασκετική αυτή
ομάδα των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του νομού Κοζάνης σε
βάρος της κοινωνίας του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ με κανένα
τρόπο δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη.
Γνωρίζεις καλύτερα από εμένα ότι:
1ον. ένας νόμος καταργείται η τροποποιείται
με άλλο νόμο, η ακυρώνεται απο το ανώ-
τατο Διοικητικό Δικαστήριο το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Σ.Τ.Ε.) μετά από προσφυγή κάποιου
πολίτη η φορέα. ΣΥΝΕΠΩΣ Η επανοφορά στην
αρχική θέση των πραγμάτων σε ότι αφορά την
ανεξαρτησία του δήμου ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ:
α) Θα μπορούσε να γίνει προσφυγή από τον
κύριο ΣΤΕΡΓΙΟΥ πρώην ΔΗΜΑΡΧΟ του Δήμου ΒΕΛΒΕΝ
ΤΟΥ στο Σ.Τ.Ε. για ακύρωση του άρθρου 1 του
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ εφόσον ο δήμος ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είχε όλα
εκείνα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί
********** ΟΡΕΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ **********************
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ
ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟς ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
β) Για να επανέλθει ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ στην
αρχική του μορφή απαιτείται ψήφιση άλλου
νόμου που θα τροποποιεί το άρθρο 1 του
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Εχει δικαίωμα ο κύριος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
να καταθέσει σχετικό σχέδιο νόμου στη ΒΟΥΛΗ
και μάλιστα στο θερινό τμήμα της ΒΟΥΛΗΣ για
να έχει λίγες αντιδράσεις από τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
για την τροποποίηση του άρθρου αυτού.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ!!!!!
β) Εχουν όλο το δικαίωμα τα πέντε (5) παλλη
κάρια που εκπροσωπούνε τον Νομό Κοζάνης στην
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να καταθέσουνε τροπολογία
για το θέμα αυτό και ας αποφασίσει το Σώμα
της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σχετικά με το θέμα αυτό.-
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ακόμα αγαπητέ ΣΠΥΡΟ ότι η Μ.Κ.Ο.
καμία νομική προσωπικότητα δεν έχει.Είναι μη
Κυβερνητικός φορέας και δεν αναγνωρίζεται από
καμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΑΚΟΜΑ γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι εγεγραμμένοι
ΔΗΜΟΤΕΣ στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ είναι 3800

********** Κ Α Τ Α Σ Υ Ν Ε Π Ε Ι Α*******
για ποία πλειοψηφία της κοινωνίας του
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ που πηρε τις αποφάσεις ομιλείς????

Δεν νομίζω ότι βοηθά η τοποθέτησή σου αυτή να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με την επικείμενη ανεξαρτησία του ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ όπως ισχυρίζονται οι λαλίστατοι
κερεκλοκένταυροι τησ Μ.Κ.Ο.
ΟΥΤΕ βοηθά η τοποθέτησή σου αυτή να εξαληφθεί η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί
στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Το καλύτερο κατά την άποψή μου θα ήτανε να κάνεις μία δημοσιγραφική έρευνα στο ΒΕΛΒΕΝΤΌ Για να ακούσης τι λέει
σήμερα η κοινωνία του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.............
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝ
ΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ
ΝΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ
ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ
ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Δ Ι Ο Τ Ι είναι
απόλυτα σίγουρο ότι οποιος σπέρνει ΑΝΕΜΟΥΣ
Π Ο Λ Υ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ και
μάλιστα σφοδρές και θα εξαφανίσει τον κάθε
καλιεργητή τετοιων Π Ρ Ο Ι Ο Ν Τ Ω Ν.
************************************************
Καλά θα κάνει λοιπόν ο ΚΎΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
να αφήσει κατά μέρος τις δικαιολογίες και να εφαρμόσει κατά γράμμα τις επιταγές του
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΙΟΤΙ για το θέμα αυτό τον ψη-
φίσανε οι πολίτες και όχι για άσκοπα ταξίδια στην ΑΘΗΝΑ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ
ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝΕ ΤΗΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥ-
ΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ
ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ειδε καλη μερα και πηγε για δροσερα αερακια
χαχαχαχαχαααα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 11:59

Το τι θα κάνει ο δήμαρχος είναι δουλειάδική του και αυτών που συμμετείχανε στην εκλογική διαδικασία. Υποδείξεις από άτομα που δεν συμμετείχαν και λένε ότι δεν τον αναγνωρίζουνε είναι φυσικό να αγνοούνται.

Επίσης γιατί νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε υποδείξεις; Δεν σε αναγνωρίζω αλλά θα σου λέω και τι θα κάνεις; Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα.

Δεν σας φταίει αυτός για την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Το φταίξιμο είναι όλο δικό σας. Σταματήστε να ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους και βρείτε τα μεταξύ σας. Οι ευθύνες είναι πρωτίστως δικές σας.

Ανώνυμος είπε...

KALHMERA.8A MAS PEI TELIKA KAPOIOS YPEY8YNA TI EIPW8HKE SE AYTH THN PERIVOHTH SYNANTHSH?APLA RWTAW GIA NA MA8EI KI O APLOS KOSMOS TI GINETE....YPARXEI KATI?GIATI SIWPOYN OLOI?TI EGINE TELIKA?

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεί ο κύριος Τσιτσόκας όταν λέει πως στήθηκε έξω από το υπουργείο αλλά δεν είδε κανέναν????????????????
Έγινε ή δεν έγινε η σύνάντηση????????????

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????

Ανώνυμος είπε...

Ο...καθ' ύλην δήθεν ενήμερος Τσιτσιόκας, διατείνεται παραπάνω για το δήμαρχο οτι αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί και να επιστρέψει στην αρχική του δουλειά...
Θα πρέπει ο εν λόγω Κύριος-Κώνωψ Τσιτσιόκας οτι ο νεος δήμαρχος είναι ηδη Συνταξιουχος και εχει φύγει απο την ΔΕΗ.
Και να μην παριστάνει ο Τσιτσιοκας τον ενημερο, γιατί με τόσα παραμύθια που αράδιασε παντού, ούτε που θυμάται το ονομα του...
Κοτσάνες ατελείωτες...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΚΟ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημος Σερβιων-Βελβεντου(?)
ΙΣΧΥΡΟΣ και με αλλο ΑΕΡΑ τωρα...............

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΩΘΗ, ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

τιποτα απο ολα αυτα δεν θα συνεβαινε αν οι τρεις κυβερνητικοι βουλευτες δεν εκαναν τις παπιες και δηλωναν δημοσια την αληθεια για το τι ειπε ο Ραγγουσης στην μκο
τους αρεσει ομως να ριχνουν λαδι στην φωτια
οποιος ομως παιζει με την φωτια τιθεται σε κινδυνο

Ανώνυμος είπε...

στο kozani.gr η ανακοινωση του Κωνσταντοπουλου για την συναντηση με τον Ραγγουση
ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση στον 11:13 μμ. Στο kozan.gr και όχι στο kozani.gr η ανακοίνωση του Κωνσταντόπουλου για τη συνάντηση με τον Ραγγούση.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον δήμαρχο που λέει ότι ο υπουργός δήλωσε ότι «Δεν υπάρχει ούτε μια στις χίλιες να αλλάξει ο Αυτοδιοικητικός Χάρτης», να του θυμίσουμε ότι πέρσυ τέτοια εποχή περίπου έλεγαν ότι "δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στον μηχανισμό στήριξης και στο ΔΝΤ" και λίγο πιο πριν δήλωναν οι ίδιοι πως "λεφτά υπάρχουν". Οπότε δεν σημαίνουν και τίποτα αυτά που είπε ο υπουργός τα ο οποία τα είπε και στους Βελβεντινούς.
Όσο για τον κ. Τσιτσιόκα που λέει "ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝ
ΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ
ΝΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ
ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ
ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ", να του πω τα εξής: εσύ πρέπει να σέβεσαι τους νόμους του κράτους και τους απλούς πολίτες, όπως και τη διαδικασία περί οικοδομικών αδειών (που δεν σεβάστηκες ποτέ μάλλον).

Ανώνυμος είπε...

Στη συνάντηση του με τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση αναφέρθηκε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού, Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο Δήμαρχος αναφέρει χαρακτηριστικά τα λόγια του Υπουργού για το ζήτημα του Βελβεντού που ξεκαθαρίζει ότι "Όσο είμαι Υπουργός και κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο Αυτοδιοικητικός Χάρτης"


http://www.youtube.com/watch?v=G1qbQb9m76I&feature=player_embedded

kozan.gr

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:46

Δεν είναι όλοι σαν τη ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

OI KATSIKES...KAI OI GEITONES....TELEIOSANE !!!!!TORA TO SLOGAN EINE!!!!!LEYTEYRIA STO VELVENTO!!!!! -XAXAXA....POU EINE YPODOULOMENOI STA SERVIA.??? XAXAXA.....!!!EIKEI STO VELVENTO EISTE POLY EYRIMATIKOI !!!!!EXETE GYRISEI STO 1821!!!!!!!MEINETE ME TIS AYTAPATES.....SLAVO8EITE GIA NA SAS ELEY8EROSOYN....!!!!!!!KAI EGO MAZI SAS---''''

Ανώνυμος είπε...

προς 11.46
ο.κ περιμενετε μεχρι την δευτερα παρουσια τοτε για να τους διαψευσετε
καλες ανντοχες λοιπον!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3:53 δεν χρειάζεται προσπάθεια, αυτοί ή διαψεύδονται από μόνοι τους ή αντικαθίστανται ή εξαφανίζονται.

Το Προφίλ μας