Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Σύσκεψη για την ομαλή μετάβαση στο νέο Δήμο Βοϊου

Η μετάβαση στα νέα διοικητικά δεδομένα που θέτει το σχέδιο Καλλικράτης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης των Δημάρχων και του Προέδρου των συνεννοουμένων Δήμων και Κοινοτήτων του Βοϊου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στο Δημοτικό Κατάστημα Σιάτιστας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σιάτιστας κ. Κωνσταντίνου Κοσμίδη, και σε αυτήν παρέστησαν οι Δήμαρχοι Ασκίου κ. Βασίλειος Πάτρας, Νεάπολης κ. Νικόλαος Αλμπάνης, Τσοτυλίου κ. Μανώλης Γκάσης, και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου κ. Γεώργιος Καρούτας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον προσδιορισμό των ενεργειών για την ομαλή μετάβαση των δήμων και της κοινότητας του Βοϊου στον νέο Αυτοδιοικητικό Χάρτη και την αντιμετώπιση των ζητημάτων που θα προκύψουν από την συνένωση αυτή.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O kyrios Patras isisxase tora pou katargithike o Dimos Belbentou? Tora psaxnei tin omali metabasi sto Dimo Boiou?
O Theos einai megalos kyrie Patra. Ti zinia pou ekanes sto dimo Belbentou elpizo na min ti peraseis ntoukou.

Ανώνυμος είπε...

Ενω στο Βοιο εγινε σύσκεψη δημάρχων για ΟΜΑΛΗ μετάβαση στον Καλικράτειο Δήμο, για τα Σέρβια η μετάβαση αυτή θα γίνει....ΑΝΩΜΑΛΑ!!!
Ολοι το ομολογούν...
Με οσα προηγήθησαν, μη ανεξαρτησία του δίκαιου αγώνα Βελβεντού, ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού θα εχει πολλές εσωτερικές δυσλειτουργίες...
Αw προσκαλέσει ο δήμαρχος Σερβίων σε σύσκεψη στα Σέρβια,αντίστοιχα Βελβεντού, Καμβουνίων και Λιβαδερού, για συζήτηση για την ομαλή μετάβαση στον Καλικράτειο Δήμο...
Αραγε ποιοί θα παραστούν;

Ανώνυμος είπε...

Δύο είναι οι περιπτώσεις φίλε 3.53
1. Μόνο ο ίδιος ο κ. δήμαρχος Σερβίων και
2. Τρεις ΔΗΜΑΡΧΟΙ (Σερβίων,Βελβεντού,Καμβουνίων)και ένας ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Λιβαδερού) καθώς και οι αντίστοιχοι πρόεδροι των συμβουλίων θα είναι το σωστό.
Συνολικά 8 ΑΙΡΕΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

KΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ 12 ΑΚΟΜΑ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην καλεσει ο Κοκολιός σύσκεψη. Αν καλεσει θα παραστουν όλοι. και οι 4 δήμαρχοι και ολα τα συμβούλια. Καλα ειναι όμως να φωναξει και τους βουλευτες να παραστουν και αυτοι. Να τα ακουσουν απο 4 κοινωνίες μαζι. Που δεν ντρεπονται λιγο. Κατασκευασαν ενα δημο καταδικασμενο να πεθανει. Οι φωστήρες της τοπικής πολιτικης του Νομού.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην γίνει τέτοια σύσκεψη!!!
Ξέρει ο δήμαρχος Σερβίων από άλλου είδους συσκέψεις, αλλά αγνοεί αυτές.
Να πάρει κανένας άλλος την πρωτοβουλία αλλά ποιος; Μόνο ο Πρόεδρος Λιβαδερού, γιατί ο Δήμαρχος Καμβουνίων είναι σαν τον δήμαρχο Σερβίων.

ΝΑΚ είπε...

"Σε αργία τέθηκε ο Δήμαρχος της Ζαχάρως του νομού Ηλείας, κ. Πανταζής Χρονόπουλος για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στο Δήμο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006 και βάση της υπ’ αριθ. 262/2010 γνωμοδότησης της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Την απόφαση υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας."

Απόσπασμα απο agrotypos.gr

Λές νά ?????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΙΟΥ !
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΙΟΥ !
ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ .
ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ( ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΙΟ !
ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ-ΒΕΛΒΕΝΔΟ ! ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ! ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ-ΒΕΛΒΕΝΔΟ ! ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !

Ανώνυμος είπε...

ti na grapsoume gia sas? sas katadikasan kai sas oi fostires boulkeytes se enan megalo disleitoyrgiko dimo. A re Gasi me tis poniries sou kai sy. Os kai xtes sipoi. Kai tora ypopsifios dimarxos.ante na probaloume to video pou ekanes diloseis oti den tha asxolitheis. na gelasoume oloi mazi.

Το Προφίλ μας