Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

NA Κοζάνης: Ασφαλτόστρωση δρόμου Πλατανορρεύματος-Μοσχοχωρίου


Τη σύμβαση του έργου: «Ασφαλτόστρωση δρόμου Πλατανορρεύματος – Μοσχοχωρίου (Β’ φάση) του Δήμου Σερβίων» υπέγραψε την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής.Το έργο έχει προϋπολογισμό 585.000,00 € και συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας Α.Ε. με το ποσό των 400.000,00 € και από ιδίους πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης με το ποσό των 185.000,00 €.


Το τμήμα του δρόμου που ασφαλτοστρώνεται έχει μήκος 3.250 μέτρα με αφετηρία την έξοδο του οικισμού Πλατανορρεύματος και η νέα οδός θα αποτελείται από ασφαλτοστρωμένο οδόστρωμα πλάτους 6,50 μέτρων και έρεισμα 0,50 μέτρων εκατέρωθεν.
Στην υφιστάμενη οδό προβλέπονται διαπλατύνσεις με την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, κατασκευή τεχνικών, οδοστρωσία και ασφαλτικές εργασίες. 
Το συνολικό μήκος του δρόμου είναι 6.400 μέτρα και κατά την Α’ φάση το 2009, ασφαλτοστρώθηκαν 3.150 μέτρα προϋπολογισμού 480.000 € με χρηματοδότηση από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας 400.000 € και από πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης 80.000 €.
«Με την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Πλατανορρεύματος – Μοσχοχωρίου ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και δίνεται η δυνατότητα της ασφαλούς πρόσβασης σε κάθε επισκέπτη σε ένα ακόμη ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς τοπίο του Νομού Κοζάνης» τόνισε ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής.
Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου παρευρέθηκαν οι Αντινομάρχες Γιάννης Σόκουτης και Γιάννης Στεφανίδης, ο Δήμαρχος Σερβίων Δημοσθένης Κοκολιός, ο Αντιδήμαρχος Σερβίων Χρήστος Τζικανούλας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατανορρεύματος Αντώνης Λαμπρόπουλος.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mas doulevete kyrie Nomarxi? Edw exoume to domo sto Bathilako me ekatontades atyximata kai seis kanete to dromo gia to matskoxori? Kamaronete stis fotografies me ton Antinomarxi sas gia pio logo? Gia tin koroidia pou trome?
Den yparxei tsipa ntropis se kanena se ayto ton topo?

Ανώνυμος είπε...

Aporo giai kamaronei o Kaftirants sti fotografia? Ti leei ra Kafterani? Eisi eyxaristimnos apo to dromo serbia kozani?

Ανώνυμος είπε...

Είσθε τόσο ανησυχος 3.34 για το δρόμο Βαθύ-Λάκου/Κοζάνη, οπως ολη η περιοχή.Δυστυχώς το κομμάτι δεν πρόκειτε να γίνει...φέτος, ενω έπρεπε να παραδοθεί ομαλά στις 15/11/2009, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.
Ο Νομάρχης ενδιαφέρεται για αυτόν τον καιρό για την Περιφέρεια και δεν τον νοιάζει για τίποτε άλλο.
Αλλωστε σε τι να ντραπεί, οταν ο ιδιος του ομολογεί οτι δεν υπάρχουν λεφτά για δρόμους.
Ο ιδιος του για την προεκλογική του εκστρατεία, ετοιμάζεται να διαθέσει 1 εκατομμύριο δολλάρια!
Οσο για το δρόμο Πλατα/ρεμα-Μοσχώριο, είναι να ασφαλτοστρωθεί μεν, αλλα η προοπτική είναι η σήραγγα προς Ελατοχώρι, ενα όραμα του Νομάρχη Δακή, που θα τον κάνει οταν γινει...Περιφερειάρχης, οπως διατίνεται σε ομιλίες του ο ιδιος...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τον κατηγορήτε αχάρηστοι ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ενδιαφέρεται και για τις ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ για να μην πνιγούν

Ανώνυμος είπε...

Ακούω στο West τοπικές ειδήσεις και την υπογραφή για την ανάληψη του έργου.
Ευχαριστούμε το Μπαλτά λέει με ειλικρίνεια ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου.
Δηλαδή αν δεν έχεις μπάρμπα στην κορώνη χαιρετίσματα στην εξουσία.
Η κατάντια μας συνεχίζεται ..

Ανώνυμος είπε...

585.000+480.000 ευρω για συνολικα 6,4 χιλιόμετρα! Καντε τη διαιρεση και δειτε ποσο βγαινει το κοστος ανα χιλιόμετρο δρομου. 166.400 ευρώ για ένα χιλιόμετρο δρόμου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Για να τον ασφαλτοστρωσουν;;;;;;;;;;;;;;;;;
Επειδή δεν εχω παει ποτε εκει, υποθετω πως καποιος-οι φιλοι εδω μεσα μπορουν να μου πουν τι κινηση εχει ο εν λογω δρομος και ποσο σημαντικος ειναι;;;Ειναι με χαλικι αυτη τη στιγμη;;;

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Κεφτέδες κ Δακή γιατί δέν κέρασες τούς καλεσμένους αλλού καί αλλού κερνάς

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 1.49 από τό δρόμο αυτό μόνο αγριογούρουνα περνανε και Λύκοι αυτοκίνηα ΝΟ αλλά φωτογραφία τζάμι

Ανώνυμος είπε...

ο κ Μπαλτάς γιά τό δρομο Κοζανη - Λάρισα τίποτα αλλά γιά τό δρόμο Πλατανάνορευμα Μοσχοχωριου 585.000 + 480.000 σάν δέν ντρέποντε κάντε κύριοι δημοσιγραφοι ενα ρεπορτάζ νά βιντεοσκοπήσετε τά κατορθώματα τού εργολάβου

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στον μεγάλο πολιτικό και εξέχουσα πολιτική μορφή του ΠΛΑΤΑΤΑΝΟΡΈΜΑΤΟΣ Καφτηράνη Νικόλαο. Πραγματι οι κοινωνίες χρειάζονται τέτοιες προσωπικότητες για την ανάδειξη των θέσεων και οραμάτων που γεννιούνται απο τις ίδιες τις κοινωνίες και παίρνουν σάρκα και οστά απο πολιτικούς της εμβέλειας του Ορφανού.Το ανωτέρω έργο δε θα πραγματοποιούτο εάν δεν τύχαινε στην κατάλληλη στιγμή να βρίσκεται ο Ορφανός στη θάση κλειδί που κατέχει στα Δημοτικά καθήκοντα . Και επιπροσθέτος και πληροφοριακά, ανήκει και στους ισχυρούς που εκπροσώπισαν το νομό στο πρόσφατο συνεδριο της Νέας Δημοκρατίαςτην Αθήνα όπου απο έγκυρους δημοσιογραφικούς κύκλους έγινε και το Μαγείρεμα όπως συνηθίζεται μεταξύ των πολιτικών του ανωτέρου έργου.

Ανώνυμος είπε...

exei na fane apo ayton ton dromo , kosmos kai kosmakis , kalokairi exoume allwste dimarxoi antidimarxoi nomarxes antinomarxes kai.................posoi akoma. 160000 to xiliometro.eleos. i xeftila sto megaleio tis, edw ginete xamos me ta skandala kai ta goumaria alwnizoun akoma.

Το Προφίλ μας