Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού στην Καστανιά Σερβίων


Από τις 10 έως και τις 17 Ιουλίου 2010 θα πραγματοποιηθεί   στην Καστανιά Σερβίων το:
• 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αποστάσεων (Α΄ Κατηγορία) 2010 F.A.I. OPEN Category 2 event
• 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Ακρίβειας & Διάρκειας (Β΄ Κατηγορία) 2010


Το Πρωτάθλημα οργανώνει η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων και το Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς. Θα διεξαχθεί στα όρη Τίταρος και Όλυμπος, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και προσμετράται στην αξιολόγηση των σωματείων. 
Το 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού Αγώνων Αποστάσεων 2010 αποτελεί κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας το έτος 2011 σε αντίστοιχες υποχρεώσεις.
Ως αγώνας FAI OPEN Category 2 event και εφόσον στην τελική κατάταξη ο αθλητής βρίσκεται στα πρώτα 2/3, προσμετράται και στην κατάταξή του στο Διεθνές WPRS (World Pilot Ranking System) το οποίο αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής αθλητή σε Διεθνείς Αγώνες Category 1.
Τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αθλητές τους, στούς εν λόγω αγώνες, καλούνται να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο στο διοργανωτή το αργότερο έως την Δευτέρα 05/07/2010 και ώρα 14:00.


34 σχόλια:

sottis είπε...

Προσεχώς θα αρχίσουν να καταφθάνουν οι πρώτοι αιωροπτεριστές.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΩΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Δ. ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση!
Καλή επιτυχία στους αιωροπτεριστές!

Όταν κοιτάς από ψηλά
μοιάζει η γη με ζωγραφιά
και συ την πήρες σοβαρά...

Μια Βιλβινιά

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην Καστανιά αλλά και σε όλους τους φορείς για τα αποτελέσματα που έχουν οι κόποι τους και οι προσπάθειες όλα τα τελευταία χρόνια, μια και απ ότι γνωρίζω ,οι αιωροπτεριστές είναι ενθουσιασμένοι με το συγκεκριμένο κέντρο της Καστανιάς. Είναι μια εκδήλωση που στα δύσκολα χρόνια που περνάμε δείχνει τη δύναμη, τη θέληση, και τη συλλογική προσπάθεια, που έχει ο Έλληνας και τα αποτελέσματα που φέρνει η ομαδική εργασία.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να παρευρεθούμε. Καλή επιτυχία στη διοργάνωση και στους διαγωνιζόμενους.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΜΕΛΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Πρόεδρε τού Δημοτικού Διαμερίσματος Καστανιάς κάπου κάπου νά κάνουνε καί κανένα RELANS

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα μια ενημέρωση απο κάποιον της επιτροπής διοργάνωσης .
1 Ποιός πληρώνει την όλη διοργάνωση και απο ποιό ταμείο;
2 Πόσο στοιχίζει;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά κρατάτε τους αιωροπτεριστές στα Σέρβια γιατί πέρισυ όλοι στο Βελβεντό ήταν τις ελεύθερες ώρες.

Ανώνυμος είπε...

em pou 8a itan anoite? anamesa stis polikatikies ton servion? na pesei kamia kai na toys er8ei sto kefali? to Belbento protimisan giati ekei iparxi omorfia kai fysi.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα, οι δυο τελευταίοι φιλοι νομίζουν πως τωρα είναι εξυπνοι δηλαδη; Παρακολουθώ εδω και μηνες αυτη την κοντρα και απορώ μερικές φορές ρε παιδια. Τι είναι αυτά δηλαδη; ΟΚ, να μεινει αυτονομο το Βελβεντο, ενταξει να υπαρχουν οι τοπικιστικές διαφορές (υπαρχουν και σε αλλες περιοχες), αλλα, δηλαδη, θα γίνεται σύγκριση ποια ειναι πιο ομορφη πολη; Για να πάρετε βραβείο; Ναι, ειναι το Βελβεντο και μάλιστα κατά την αποψή μου είναι η πιο όμορφη στο Νομό Κοζάνης, αλλά τι έγινε; Είναι λόγος αυτός να τη "λέτε" στα Σέρβια; Και ο Κρόκος δεν είναι όμορφο χωριό. Τι σημαίνει αυτό δηλαδη; Και μην ξεχνάτε πως επί κατοχής κάηκαν όλα σχεδόν τα σπίτια στα Σέρβια. Δεν έμεινε σχεδόν τίποτα. Μετά ακολουθήθηκε το μοντέλο της στρεβλής οικιστικής ανάπτυξης, στη δεκαετία 50-60, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, όπως και στην Κοζάνη. Δηλαδή είναι όμορφη η Κοζάνη; Χάλια είναι σαν πόλη. Και τι έγινε; Γι αυτο οι Κοζανίτες με την πρωτη ευκαιρία πάνε Βελβεντο, Ροδιανή, Αιανη, Νεραιδα, για να φυγουν απο την πολη. Ναι, να είστε περήφανοι για το όμορφο Βελβεντό και όχι μόνο, αλλά γιατί να προσπαθείτε μερικοί να μειώσετε τόσο τους γείτονες σας; Ειλικρινα, δεν παιζεστε οι δυο τελευταίοι....εξυπναδες...

Παναγιώτης Πλιάτσιος

Ανώνυμος είπε...

TORA ESENA TI NA SOU PO? DHLADH KAPIOS DIKOS SAS PROTREPEI TOUS AIOROPTERISTES NA MIN PANE STO vELBVENDO , ESY TO LES KALO AFTO?

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 6-7 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝ "ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ, 14 ΧΙΛ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ". ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ζ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη, Ζ.Μ. ας μην κοιτάμε 2-3 που απλά θέλουν να προκαλέσουν, ας πάρουμε για παράδειγμα τους παραπάνω (3:54, Λ.Σ.) εξάλλου έχουμε διαχωρίσει πολλές φορές τη θέση μας. Δεν έχουμε τίποτα με τις κοινωνίες των γειτονικών χωριών κ πόλεων αλλά με τους διοικούντες αυτών. Είμαι από το Βελβεντό και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ζ.Μ.
Καλή επιτύχια λοιπόν σε διοργάνωση και διαγωνιζόμενους!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι Παναγιώτη Πλιάτσο που άρχισες να καταλαβαίνεις το σφάλμα που έκανες και εσύ όπως και άλλοι με το κανάκεμα του Βελβεντού αλλά δυστυχώς η ζημιά έγινε.Ειδες που οδηγήθηκε η κατάσταση. Χάθηκε το μέτρο και η μια αποκοτιά θα διαδέχεται την άλλη.
Η δικαιολογημένη υπερηφάνια για τον τόπο καταγωγής έγινε όπιο και χρειάζονται όλο και μεγαλύτερες δόσεις για να υπάρξει ικανοποίηση.
Μέσα σε μια μέρα που οι εκπρόσωποι του Βελβεντού που μιλούσαν με κολακευτικά λόγια για τους πολιτικούς που κατανόησαν τα επιχειρήματα και αναγνώρισαν την αυτονομία του Βελβεντού οι ίδιοι άρχισαν να εκστομίζουν βαριές κουβέντες για όλο το πολιτικό σύστημα που ξεπουλάει την ανεξαρτησία του Βελβεντού.
Ο Τσουκαρδάνης Νίκος μάλιστα αρθρογραφεί στον τύπο με μακροσκελείς αναλύσεις σαν να επίκειται η άλωση της πόλης ή ο αφανισμός της ελληνικής φυλής.
Αν αύριο και το εύχομαι το υπουργείο αλλάξει άποψη και αναγνωρισθεί ξεχωριστή διοικητική μονάδα το Βελβεντό (τα περί αυτονομίας ειναι γελοιότητες)τότε όλα θα ειναι μέλι γάλα.
Πως να χαρακτηρισθεί η επίσημη άποψη του δημοτικού συμβουλίου Βελβεντού το οποίο τάχθηκε υπέρ του Καλλικράτη αλλά για όλους τους άλλους εκτός απο το Βελβεντό ;
Οι υπερήφανοι για τις δημοκρατικές διαδικασίες δεν αφήνουν, με το κλίμα τρομοκρατίας που έστησαν, να ακουστεί καμμιά διαφορετική άποψη.
Φίλε Πλιάτσο δεν σου ζητάω να κάνεις αυτοκριτική αλλά επειδή αρθρογραφείς συχνά για το θέμα πρέπει να πεις κάποτε και καμμιά κουβέντα που θα στεναχωρήσει τον ομφαλό της γης.
Οχι άλλα κανακέματα.Όχι άλλο χάιδεμα.
Πρέπει να τους πεις οτι το βελβεντό ειναι ένας δήμος με 3500 κόσμο και δεν μπορεί διοικητικά και οργανωτικά να σταθεί μόνος του στα νέα δεδομένα. Κανένας δεν θα τους πάρει ούτε τα σπίτια ούτε τα χωράφια ούτε το βουνό.
Κάποιοι θα χάσουν καρέκλα και εξουσία έ δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

panagioth an katevenes apo mia mera se parea neolaias kai sto velvento kai sta servia tha alazes gnwmh nomizw kai stis dyo perioxes oi neoi exoun apopsh epixeirhmata den einai etsi opws ta les giati ypopsiazomai oti esy ta vlepeis ola kai ta krineis me skeptiko voyleytwn exoysias , epiteloys kateva sthn neolaia akoyse thn kane reportaz ekei einai to alithino reportaz ki oxi sthn diaplokh twn komatwn

Ανώνυμος είπε...

φερτε πισω το radio-cd

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΛΙΑΤΣΙΟ σε συνεχεια οσων λες , να προσθεσω κατι.
Υπαρχουν σπανιες φωτογραφιες στα γραφεια του Μορφωτικου "ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ", που φαινεται η κεντρικη οδος των Σερβιων(117 Εθνομαρτυρων),στις αρχες του προηγουμενου αιωνα. Ειναι αν δεν κανω λαθος του 1910. Για οσους γνωριζουν το μπαρ ¨ροδον¨, οι φωτο αυτες , δειχνουν την οδο γεματη απο τετοια κτιρια.Αν δεν ξερει αυτος που θα τις δει, θα νομισει οτι προκειται για καποια κεντρικη οδο της παλιας Αθηνας χωρις υπερβολη.
Μπορει ευκολα να φανταστει κανεις την ομορφια και την αρχοντια των Σερβιων αν προσθεσει τα Δημοσια κτιρια με την φημισμενη μεγαλοπρεπεια τους(οπως το τεραστιο ρολοι της πλατειας)και τα υπολοιπα, που σε μεγεθος το μονο διασωθεν μεχρι σημερα απο το ολοκαυτωμα-τουρκικο σχολειο-, μοιαζει μικρο.
Οπως λες και εσυ η τσιμεντοποιηση και η αναρχη δομηση, που ειναι γενικα μεταπολεμικα φαινομενα στη πατριδα μας , χαλασαν την εικονα της εως τοτε γραφικης επαρχιακης κωμοπολης.

Ανώνυμος είπε...

στην εποχη μας ο λαος δεν εκβιαζεται ουτε σκυβει το κεφαλι απο κομματικα γραφεια και βουλευτες.9,39 πμ στην εκτιμιση σου για την συμπεριφορα του δημοκρατικου λαου του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ διαλεξες λαθος συμβουλατορες, ηταν αυτοι που δημιουργησαν στην δεκαετια 80 τα μπλε και πρασινα καφενεια ,δες τι επιροη εχουν στην κοινωνια .Αλλα ποτε δεν εσμιξες με το συνολο ,δεν αρκει το πτυχειο το πανεπιστημιακο και μια θεση σε κοματικο σινδικαλισμο για να δεις σωστα το συνολο.Ασε ενα βραδυ αυτους που σε συμβουλευουν στραβα και καθισε πιες ενα ρακι στο καφενειο με μεροκαματιαριδες δες πως σκεφτοντε .ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ανώνυμος είπε...

1. Αναφερθηκα σε δυο συγκεκριμενα σχολια, αλλα και, μεσα απο αυτα, σε δεκαδες σχολια ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ολους αυτους τους μηνες. Ειναι κριμα να τρωγεστε και να επιχειρειτε να μειωσετε ο ενας τον αλλον. Οχι ολοι, φυσικα, αλλα δεν ειναι και λιγοι. Και, επαναλαμβανω, και στις δυο πλευρες. Εγω τα βλεπω απο εξω, φυσικα, αλλα αυτους τους μηνες εχω μιλησει με πολυ κόσμο και εγω γνωρισει εξαιρετικους ανθρωπους και στις δυο περιοχες. Ειδικα στο Βελβεντο, γιατι τους εβλεπα στον αγωνα που εκαναν και ειναι λογικο να γνωριζεις ανθρωπους ετσι...
2. Δεν μετανιώνω για ό,τι εχω γραψει και πει για το Βελβεντο και τον "Καλλικράτη". Είχα εξαρχής πει ότι θα πρέπει να γίνουν 4 Δήμοι στο Νομό Κοζάνης. Όμως, από τη στιγμή που το Υπουργείο είχε ως αυτόνομο το Βελβεντό, επρεπε και να το αφήσει. Ήταν ένας καθαρός εμπαιγμός των κατοίκων, οι οποίοι (σε σχεση με άλλες περιοχες) έδωσαν έναν πολυ καλό αγώνα, χωρίς να ενοχλήσουν και να παρεμποδίσουν (και η Αιανή το ιδιο). Και εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα αντιδρούσα έντονα στην κοροϊδια αυτη...
3. Επίσης για τον φίλο των 9.39. Στις 30 Μαϊου είχα γράψει άρθρο που απλά κατέθετα την προσωπική μου άποψη πως ο νέος Δήμος χρειάζεται το Βελβεντό και είναι κριμα να απεμπολήσουν το δικαίωμα της ψήφου. Όμως οι Βελβεντινοί αποφασίζουν. Όχι εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανείς μας...
4. Φυσικα και θελω να μιλαω με τη νεολαία και με τον κόσμο και εχω κατεβει αρκετές φορές. Και ειμαι τυχερός που αυτούς τους μήνες γνωρισα πολλά νέα παιδιά, ειδικά από το Βελβεντό, με τα οποία μιλάμε και στο Fb και έχουν, όντως, μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων σχετικά με τη γνωστή κόντρα Σερβίων-Βελβεντού. Φίλε 9,49 π.μ., δεν συχνάζω και δεν συχναζα ποτε στα "στέκια" των "θαμώνων της εξουσίας". Σπάνια θα με δεις εκει. Ούτε σε κομματικά γραφεία. Και το ρεπορτάζ το αληθινό, όντως, είναι εξω, στον κόσμο. Με το μικρόφωνο και χωρίς. Από εκεί και πέρα, λογικό (μικρή κοινωνία, δυστυχώς ή ευτυχώς) είναι να έχεις κάποια ανθρωπινη σχεση με πολιτικούς και αυτοδιοικητικους που συνομιλείς τόσα χρόνια μαζί τους. Και μεταξύ αυτών είναι ο Μανωλης Στεργίου και ο Δημοσθένης Κοκολιός. Ναι, έχω καθίσει μαζι τους, έχουμε φάει μαζί, έχουμε συζητήσει και πιεί και καφε. Και θα συνεχίσω να το κάνω, γιατι εκτός της πολιτικής υπάρχουν και οι ανθρωποι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 9:39,
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, το ποιός νοιάζεται για καρέκλες και αξιώματα θα φανεί σε βάθος χρόνου και θα τον κρίνει η ιστορία και ο κόσμος. Αυτήν την στιγμή είναι το ΜΟΝΟ εύκολο να κατηγορούμε τον καθέναν για το ο,τιδήποτε. Περιμένετε να δείτε την συνέχεια και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για κανέναν.
Το έχω ξαναπεί και αυτό, καλούμαστε όλοι εμείς οι κάτοικοι του Βελβεντού να σας διαψεύσουμε, πρώτα για εμάς και μετά για εσάς. Και θα σας παρακαλούσα να μην αφήνετε υπονοούμενα για κανέναν.
Τώρα πώς το θέμα των αιωροπτεριστών έγινε πεδίο αντιπαράθεσης πάλι... προσωπικά ζητάω συγγνώμη που γράφω εδώ για άλλο θέμα.

Ο ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. "ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..."
Το fair play δεν το τηρησαν ομως και το ξερεις , χωρις να το καυτηριαζεις.

Ποιος ξεκινησε τις προκλησεις ;
Οι βελβεντινοι στον αγωνα τους οταν ξεκινησαν δεν εθεσαν ΜΟΝΟ (ΟΠΩς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ) τα δικα τους πλεονεκτηματα (ασχετα με Καλλικρατη) , τα υπερ, τα εφοδια που ειχαν τελοσπαντων για το στοχο τους.
Θελησαν και το εκαναν , να μειωσουν με καθε τροπο τα Σερβια .
ΔΕΝ αρκεστηκαν στις δυναμεις τους μονο.
Τα γραπτα μενουν, τα εχεις, παρε να δεις σπιθες υποτιμισης , ειρωνιας και κοροιδιας που βγηκαν.
Αυτες οι σπιθες καποτε κυριε Π.Π θα αναβανε φωτια.
Ο Σερβιωτης απαντησε σ αυτες τις προκλησεις , οπως θα εκανε ο Κροκιωτης, ο Αιανιωτης, ο Σιατιστινος κ.ο.κ.
Τα καταλαβαινεις πολυ καλα αυτα που σου λεω, αλλα εσυ οπως και αλλοι του συναφιου σου δεν τα θιξατε.
Αυτος ειναι ο ωραιος αγωνας;

Εισαι δημοσιογραφος ;
Κανε ενα ρεπορταζ στα σχολεια ολων των βαθμιδων, με θεμα την ΆΥΤΟΝΟΜΙΑ Βελβεντου¨ και στα δυο μερη.
Στα Σερβια θα δεις(για την "αυτονομια βελβεντου") σε ποσοστο 99% στα παιδια : αγνοια, αδιαφορια, η μια απαντηση του στυλ -αφου θελουν να μεινουν ξεχωριστος Δημος, ας γινουν-.
Ηπιες και κατανοητες για ευαισθητες ηλικιες τοποθετησεις.
Στο Βελβεντο θα δεις μαθητες , που εχουν σαν εικονα φανατισμενο πληθος με ενα επιδεικτικα σηκωμενο εισαγγελικο χερι να φωναζει: Τεμπελη Σερβιωτη μαθε το χρεος του Δημου σου.
Δεν ξερω τι θα σου απαντησουν.
Εσυ ξερεις Π.Π. ;
Αν οχι, ψαξτο.
Τολμα το.
Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα , για σενα;
Ο καλος αγων, που αβιαστα εγραψες , εχει τα αποτελεσματα που σου παρουσιαζονται μπροστα σου, και κανεις τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ συνιστωντας ψυχραιμια στα δυο στρατοπεδα , φιλε μου.

Ανώνυμος είπε...

11:56, δεν μείωσε κανένας Βελβεντινός τα Σέρβια, το είπαμε πολλές φορές και θα το πούμε άλλη μια: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗ.
ΔΕ ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΧΗ. Πράγμα που θα έπρεπε να έχετε κάνει εσείς που διοικείστε απ'αυτή. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" και ο κ.Πλιάτσιος που επικαλείσε παραπάνω το ξέρει πολύ καλά. ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΠΕΛΗ ΣΕΡΒΙΩΤΗ ΜΑΘΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Σ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ!
Τέλος, θεωρώ απαράδεκτη την κουβεντα που ΕΣΕΙΣ γυρισατε πάλι στα του Καλλικράτη σ'αυτό το θεμα. Ζητώ συγνωμη που μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω εδώ.

Ανώνυμος είπε...

1. Xαιρομαι που κάνουμε εναν πολιτισμένο διάλογο, χωρίς ακροτητες. Γιατι για αλλους δεν είναι αυτονόητο...
2. Πριν από μερικές εβδομάδες έγραψα σε φιλο από το Βελβεντό πως καλό θα είναι τα παιδια, ειδικά στο Δημοτικό, να μείνουν έξω από αυτη την ιστορία. Και επιμένω.
3. Φυσικά και δεν θα κάνω ρεπορταζ σε ενα σχολειο για τον "Καλλικράτη". Δεν θα έκανα ποτέ. Δεν πρέπει να εμπλακούν και παιδιά σε αυτή την ιστορία. Αντίθετα, είναι η ελπίδα πως θα ξεπεραστούν οι τοπικές διαφορές. Και δεν μιλάω μόνο για την περιοχή σας.
4. Είναι λογικό και θεμιτό να έχουν επιχειρήματα οι Βελβεντινοί για τα Σέρβια. Μα, αφού με τα Σέρβια θα συνενωθούν! Δεν έχουν δίκιο να ανησυχούν για τα χρέη του Δήμου Σερβίων; Λογικό μου ακούγεται. Πόσο μάλλον όταν (ασχετα από το λόγο) στο Βελβεντό δεν χρωστάνε ευρώ!!! Και εμείς, σαν Ελίμεια, ήδη ρωτάμε για τα χρέη του Δήμου Κοζάνης (αν και έχουμε και εμείς...). Επομένως, καλώς είχαν και έχουν επιχειρήματα για τα Σέρβια, στοι επίπεδο, όμως, των οικονομικών και της ουσίας. Όχι του στιλ "εμείς είμαστε εργατικοί, αυτοί όχι...)
5. Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν περιπτώσεις που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Στην πλευρά του Βελβεντού. Είναι, όμως, πολύ λιγότερες σε σχέση με τη μεγάλη πλειοψηφία.
6. Μια χαρά αγώνα κάνανε. Και επιμένω. Ούτε δρόμους έκλεισαν για ώρες, ούτε οδηγούς εμπόδισαν, ούτε χώματα έριξαν στους δρόμους.


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Kαι, ναι, ειναι κριμα που συζηταμε εδω...Ειναι μια αναρτηση για μια εξαιρετική διοργανωση του Δήμου Σερβίων και της Καστανιας.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Π.Π παλι δεν απαντας στα δυο ουσιωδη.
1. Ποιος ξεκινησε το γαιτανακι των προκλησεων;
Μαλλον δεν εχει σημασια για σενα.
2. Τα αποτελεσματα του "καλου αγωνα", που επιμενεις να χαιδευεις;
Το οτι οι δυο κοινωνιες εχουν ψυχρανθει ειναι αποτελεσμα ενος π.χ ποδοσφαιρικου αγωνα ;

Δεν σου ειπε κανενας να κανεις γκαλοπ στα παιδια, για το ποιοι ειναι οι ¨καλοι και ποιοι οι ¨κακοι¨. Οι μεν η οι δεν.
Η ερωτηση ειναι : να μεινουν η οχι μονοι τους;
Οι μεν θα σου απαντησουν : οτι θελουν ας κανουν.
Ετσι οπως πρεπει σε νεους , να μενουν αμετοχοι σε ζιζανια που φυτρωνουν ευκολα και περιεχουν μισος και τοπικισμο

Ανώνυμος είπε...

1. Oυσιαστικα δεχεσαι, λοιπόν, πως δεν πρέπει να κάνουμε ρεπορταζ στα σχολεία, για να "μένουν αμέτοχοι οι μαθητες σε ζιζανια".
2. Το "γαϊτανάκι" ξεκίνησε με την αντίδραση των Βελβεντινών, αλλά οι "προκλήσεις" είναι και από τις δυο πλευρές. Διαβάζουμε όλοι εδώ μέσα ακραίες φωνές και από τις δυο πλευρές. Δηλαδή είναι πρόκληση το επιχείρημα για τα χρέη των Σερβίων;
3. Μίλησα για "καλό αγώνα" και σου απάντησα τι εννοώ. Διαφωνείς; Κάνε μια σύγκριση με τη Σιάτιστα...
4. Ως προς τα αποτελέσματα; Για το "χάσμα" που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί φταίνε και οι δυο πλευρές. Και ήταν ατυχής και η αναφορά στα χωριά του δημάρχου Σερβίων, την οποία και προχθές ανακάλεσε. Και ήδη έχω γράψει πως είναι ατυχείς και φράσεις από το Βελβεντό περί "εργατικότητας κτλ". Και η συμπεριφορά κάποιων προς τον δημαρχο Σερβίων προχθες...
5. Μπορείς να γράψεις και επώνυμα...Και ανώνυμα, όμως, βλεπεις πως σου απανταω...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

1:13 αφού θα απαντήσουν ό,τι θέλουν ας κάνουν εσύ γιατί καιγεσαι τοσο??? Αν θες απάντηση θα σου πω εγώ που ζω στο Βελβεντό ότι η απάντηση που θα παρεις είναι ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, αλλα ως εκεί. Κανένα σχόλιο για την κοινωνία των Σερβίων.
Κάνεις ένα μεγάλο λάθος οι νέοι είναι το μέλλον και αυτοί που πρέπει να έχουν άποψη και να τραβούν μπροστά στην ανηφόρα. Όσο για το γαιτανάκι νομίζω πως ξεκίνησε από σχόλια των Σερβιωτών σε άρθρα που αναρτώνται εδώ μέσα όλο αυτόν τον καιρό. Δε με νοιάζει προσωπικά ποιος το ξεκινησε, αλλά η ευθύνη είναι και των δυο που το συνεχίζουν! Οι κοινωνίες δεν ψυχράνθηκαν, εγώ είχα, έχω και θα έχω φίλους στα Σερβια.
Παρόλα αυτά πρέπει να υπενθυμίσω ότι τι θέμα εδώ είναι άλλο...! Και πρώτος εσύ δεν το σέβεσαι!
Συγνώμη και πάλι για την παρεμαβαση που έκανα και έγραψα για άσχετο θέμα!

Ανώνυμος είπε...

BAGIA HREMHSE LIGO

Ανώνυμος είπε...

1:52 είδες καμιά υπογραφή? Πως βγάζεις συμπεράσματα? Δεν είμαι η Βάγια!

ΣΕΡΒΙΑ. είπε...

ai-vres δεν θα έπρεπε αυτή η αφίσα να είναι στην αρχική σου σελίδα?? ενώ έχεις και καλά κάνεις για την Βλάστη (Γιορτές της γης).
Μου δίνεται η εντύπωση ότι το κατάλληλο ονομά σας να ήταν το (οtnevleV)!!

ai-vreS είπε...

Λάθος εντύπωση!

ΣΕΡΒΙΑ. είπε...

Δεν το νομίζω.

sottis είπε...

υπεροχο θεαμα αυτη την στιγμη που γραφω.αρχισαν τις προπονησεις.πανω απο τα ΣΕΡΒΙΑ 6-7 αιωροπτεριστες κανουν την προπονηση τους.ιδανικος καιρος γι αυτους.σε 2 μερες αρχιζει το πρωταθλημα!

Το Προφίλ μας