Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Δημοψήφισμα στο Βελβεντό - Κυριακή 4 Ιουλίου 2010


Σημείωση: Στη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών, τα σχόλια που αφορούν το Βελβεντό έχουν σταματήσει. Θα δημοσιευτούν όλα μετά το δημοψήφισμα...

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_5bzUTprwdo&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Oι του ΝΑΙ γιατί δεν έβγαλαν αφίσα και videaki;

Ανώνυμος είπε...

rotise tous 4:10

Ανώνυμος είπε...

Aυτοί που θα βγαίνουν και θα έχουν ψηφίσει ΝΑΙ θα βρωμάνε αφού θα τα έχουν κάνει πάνω τους....Τώρα όλοι τρέμουν την σκιά τους....Που να βγάλουν και αφίσα....Αρε το Δημοκρατικό Βελβεντό πως κατάντησε....

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να τους αφησει; Καποιοι που ειπαν κατιο διαφορετικο τους απομονωσαν και δεν τους λενε ουτε γεια

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ χρειάζεστε συμμετοχή και πολυ κόσμο να ψηφίσει έδώ είμαστε καλέστε μας και θα ψηφίσουμε ΝΑΙ δαγκωτό .Δεν σας έει κανένας ανάγκη και πάρτε το χαμπάρι, ούτε θα σας λυπηθούμε σκάβετε το λάκκο μόνοι σας και θα πέσετε μέσα.Απόψε τι αποφάσησε η συντονηστική τι έξοδο έχετε στα μάτια της κοινωνίας του ΝΟΜΟΥ είστε χουλιγκάνοι σας βαρέθηκαν όλοι και δεν σας παιρνει κανένας σοβαρά ψευτοδημοκράτες αφου αρνήστε το δικαίβ\ωμα σε εκλεγμένα όργανα να εκφράσουν ελευθερα τη γνώμη τους. Ούτε εμείς σας θέλουμε άλοι μας επέβαλαν να συνηπάρξουμε το καταλάβατε περιούσιε λαέ τέλος λουφάξτε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ; ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΓΑ;

Ανώνυμος είπε...

Τό χρώμα τις Αφίσας γιά τό δημοψίφησμα τό χρησιμοποιή ο Δήμος Σερβίων σέ ολα τά επιστολόχαρτα βλεπω σιγά σιγά νά προσαρμόζωντε οι συνδημότες μας

Ανώνυμος είπε...

7:35 δε χρειαζόμαστε τη δική σας συμμετοχή, απλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Αφού δε μας έχετε ανάγκη μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα:
1) ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
2) ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΠΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! Όσο για το σκάβουμε το λάκο μόνοι μας αφηστε να μας κρίνει η ιστορία. Περίμενε και θα δεις τι αποφάσεις θα πάρει η συντονιστηκή επιτροπή....
Φυσικά ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και το εχουμε αποδείξει χρόνια τώρα με τις λαϊκές συνελευσεις (όχι μόνο για τον Καλλικράτη και για πολλά άλλα σοβαρα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας)! Δημοκράτες ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ αυτά τα εκλεγμένα όργανα όπως λες απ'το λαό, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Θα πω για άλλη μια φορά εδώ μέσα ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Δεν είναι λοιπόν άκυρο να μην εισακουστεί καν η ομόφωνη επιθυμία μιας ολόκληρης κοινωνιας? Ποιος είναι ο δημαρχός σας που επιδή κατέχει μια θεση στην τεδκ θα κανει κουμαντο και για το Βελβεντό, όπως ο ίδιος μας είπε χτες? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ? ΓΙ'ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ?
Κούνα λοιπόν λίγο το κεφάλι σου και σκέψου λίγο πριν μπεις εδώ μέσα και γράψεις...
ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!
ΕΜΕΙΣ ΑΒΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΥΦΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9,04 πόσο Δημοκράτες είστε ρωτήστε τόν παπά από τό Παλαιγράτσανο οταν στό παρά πέντε προσέβαλε τήν απόφαση από τό Συμβούλιο τής Επικρατείς αράχτε και σωπάστε γιατί θά σάς βγάλουμε πολλά απλυτα καί θά κλαίτε

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαι μάγκας και απειλείς 9.24 γιατί δεν βγαίνεις επώνυμα να τα καταγγείλεις και γράφεις εδώ μέσα αερολογίες?
Χέστη που θα μας κάνεις να κλάψουμε κιόλας.
Σιγά μην σε ρωτήσουμε και τι θα κάνουμε.
Τον από το παλιογράτσιανο να τον αφήσεις ήσυχο ακούς ?
Με παπάρια αλλουνού δεν θα κάνεις μαγκιές.
Ένας παλιογρατσιανίτης

Ανώνυμος είπε...

Kai ena erotima.... An o Stergiou den elege afta pou eipe, an den xesikone ton kosmo opos ton xesikose, an evaze ipopsifiotita gia dimarxos sto neo dimo, an ethete san protereotita tin exigiansi ton oikonomikon alla kai tin timoria afton pou kataxrastikan xrima.... ti lete, tha evgene dimarxos? Mipos xathike mia efkairia gia to velvento?

Ανώνυμος είπε...

1:44 να σου θέσω κ εγώ ένα ερώτημα? Δηλαδή η κοινωνία των Σερβίων περιμένει κάποιον εκτός περιοχής να "βγάλει το φίδι απ'την τρύπα?" Και γιατί η κοινωνία αυτή να μην έχει φροντίσει απο μόνη της τα παραπάνω???

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησε το παιδί που είδε στην τηλεόραση χθες το βράδυ τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο της ΤΕΔΚ, στον μπαμπά του.
Μπαμπά γιατί φώναζαν χθες οι Βελβενδινοί .
Ο μπαμπάς απάντησε ότι οι Βελβενδινοι αγωνίζονται για να μείνουν ανεξάρτητος Δήμος.
Και το παιδί απάντησε.
Ρε μπαμπά αυτοί με θυμίζουν εκείνους που έπαιζαν μπάλα και ενώ ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα αυτοί συνέχιζαν να παίζουνς!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 2:03 ETSI KATANTISAN THN ΤΕΔΚ ZAMANIDIS KAI KOKOLIOS.

Ανώνυμος είπε...

De me pianeis 1:56... enoo mipos oli i taktiki tou stergiou exei apodeixtei sfalma giati etsi, kai sta ELTA tha girisei (spiti tou diladi), kai to kosmo evale na fagothei metaxi tous afou tous fanatise ipervolika???

Ανώνυμος είπε...

11:23 τον κόσμο δεν τον φανάτισε ούτε ο κ Στεργίου ούτε κανένας! Δεν είμαστε φανατισμένοι, εξοργισμένοι είμαστε και όχι για τους λόγους που εσύ νομίζεις. Δε μπορεί καμία κυβένηση, βουλευτές, τεδκ και όσοι άλλοι πήραν μέρος σ'αυτό το "παιχνιδάκι" θα έλεγα εγώ, να παίζουν με μια κοινωνία. Δεν πήραν απ΄την αρχή το χάρτη και είπαν εσυ Βελβεντό πας στα Σέρβια και τελείωσε. Εδώ είναι κοροιδία, αηδία σκέτη! Μπαίνουμε στα χάρτη, βγαίνουμε απ'αυτόν και εξακολουθού τα διάφορα βαφτίσια....!
Ποιοι είναι οι κύριοι κ οι κυρίες που θα παίζουν λοιπόν τα δικά τους παιχνιδια? Και εγώ τι λόγο εχω να τους ψηφίσω? Μήπως μπορώ να τους εμπιστευτώ έτσι όπως συμπεριφέρονται? Βαλε τον εαυτό σου σε μια τετοια διαδικασια σκέψης και ασε τους φανατισμους κατα μέρους.

Ανώνυμος είπε...

@2.27:Μπορείτε να προσδιορίσετε αναλυτικότερα σε τι επίπεδο ''κατάντιας'' οδήγησαν την ΤΕΔΚ Ζαμανίδης και Κοκολιός?

Ανώνυμος είπε...

Με ποια επιχειρήματα ζητούν ανεξαρτησία; Ακόμα και τα ψευτοεπιχειρήματα που πρόβαλαν πριν μερικούς μήνες καρτέρευσαν σαν χάρτινος πύργος.
1) Η οικονομική ευρωστία καταστράφηκε με μια χαλαζόπτωση και ζητούν αποζημίωση από μη Βελβεντινούς.
2) Ο πολιτισμός που ισχυρίζονταν ότι διέθεταν αποδείχθηκε κάλπικος σύμφωνα με δημοσιεύματα Κοζανίτικων εφημερίδων μετά από τα επεισόδια στην ΑΝΚΟ.
3) Ο ισχυρισμός τους ως προς την καθαριότητα αποδείχθηκε «επιτηδευμένος» αρκεί να δει κάποιος τα αποτσίγαρα και τα σκουπίδια που άφησαν έξω από την ΑΝΚΟ.
Το μόνο που τους έμεινε είναι ο βαυκαλισμός και η αμετροέπεια.

Ανώνυμος είπε...

προς 1:13, αϊ μάνα'μ τσουτσούριασα!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@11:49 εσενα δε σε κοβει να το αναλυσεις;

Ανώνυμος είπε...

1:13 αν είναι ψευτοεπιχειρήματα ή οχι θα το δεις στη συνέχεια. Είσαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις ότι από το χαλάζι καταστράφηκε ο δήμος μας. Τι εννοείς όταν λες ζητούν αποζημίωση από μη Βελβεντινούς??? Για κάντο λίγο πιο λιανά αυτο? Από που δηλαδή?
Άιντε άιντε! "Όσα δε φτάνει η αλεπού..." έχω να πω εγω!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9.04 επειδή θεορώ προσεγμένο και λογικό το κείμενο σου θέλω να σου πω τα εξής.Αναφέρετο δικαίωμα κάθε κοινωνίας είναι να επιλέγει αυτή τον Αγώνα και τον τρόπο που θα αγωνιστεί για να κερδίσει τους στοχους που βάζει.Αυτο το δικαίωμα δεν έχω δικαίωμα να το αμφισβητήσω.Σοβαρά μεθοδευμένα και σε κάποιο χρόνο και αποτελεσματικά κερδίσατε αυτό που διεκδικήσατε και απο μενα ΣΥΝΧΑΡΙΤΉΡΙΑειληκρινά. μΕΤΆ ΤΗΝ ΑΝΑΊΡΕΣΗ ΤΗς ΑΠΌΦΑΣΗΣ ομως δημιουργήσατε μια κατάσταση κατα τη γνώμη μου τραγική και έξω απο κάθε λογική.Διαλύσατε μια κομματική διαδικασία και τα συνθήματα που ακούστηκαν και ο τρόπος που τα εκφωνούσαν συγκνώμη αλλα μου θύμιζαν οπαδους ποδοσφαιρικής ομάδας για να μην χρησιμοποιήσω τη λέξη [χουλιγκαν]. και όλες οι διαμαρτυρίες σας είχαν στόχο τα θεσμοθετημένα όργανα επειδή δεν συμφώνησαν με τη δική σας αποψη. Η κοινωνία του Δήμου ΣΕΡΒΊΩΝ δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα που σας απασχολούσε.Παραβρέθηκαν φίλοι του βελβεντου σε διαδικασία στα ΣΕΡΒΙΑ πήραν το λόγο και μίλησαν, Η α΄ποφαση δεν πάρθηκε στα σερβια ηταν πολητική απόφαση την οποία προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ είχε υποσχεθεί οτι θα άλαζε ρον καποδόστριαα

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΈΧΕΙΑ απα λοιπον ήταν μια κυβερνητική απόφαση και τίποτα λιγώτερο.Εσείς αμφιζβητείτε και το δικαίωμα της πολητείας να αποφασίζει. ΦΙΛΕ πήρατε κατι που δεν το δικαιούσασταν με παρεμβάσεις διαφόρων παραγόντων και δεν άντεξε. Πλέον ο διαιτητης σφύριξε τη λήξη του αγώνα κι εσείς παίζετε ακόμα ΑΠΟ δω και πέρα χρειαζόταν σοβαρότητα και υπευθυνότητα καλο βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Me pio dikeoma file 7.51 to dimotiko simvulio toy Dimoy Serbion apofasise prin dio xronia gia ton 4o dimo poy eixe mesa kai to Dimo Belbedou? Etsi les oti eseis oi sebiotes den asxolithikate me ton Belbendo? Opos fenetai mono eseis asxolithikate me mas kai pote emeis mazi sas. Ntropi sas. Peftronia oloi sas mathate na papagalizete to idio paramithi.

Ανώνυμος είπε...

7:51 μακάρι όλοι όσοι διαμαρτύρονται να το κάνουν μ'αυτόν τον τρόπο κ ας σου θυμίζουν εσένα οπαδούς ποδοσφαρικής ομάδας και χουλιγκανς ακόμα αν θες. Είναι προτιμότερο κατά τη γνώμη απ΄το να σπάνε, να πλακώνονται στο ξύλο, να κλείνουν δρόμους κλπ τέυοιες καταστάσεις. Με την κοινωνία των Σερβίων θα το πω άλλη μια φορά κανείς μα κανείς δεν έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι με τη δημοτική σας αρχή η οποία μάλλον δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες της και παίρνει πρωτοβουλίες για τους γειτονικούς δήμους χωρίς να έχει το δικαίωμα! νομίζω. Ο ίδιος ο δήμαρχος σας μας είπε στην ΤΕΔΚ οτι συνεδρίασε το Δ.Σ. Σερβίων και αποφάσισε ότι τα Σέρβια πρέπει να συνεννωθούν με το Βελβεντό, τα Καμβούνια και το Λιβαδερό για να σχηματιστεί ένας μεγάλος παραλήμνιος δήμος. Εμάς (και εννοώ όλους τους υπόλοιπους) μας ρωτησέ??? Δεν πήραμε κάτι που δεν αξίζαμε απλά επιδή άρχισαν να ξεσηκώνονται κι άλλες κοινωνίε η εύκολη λύση ήταν να βγει το Βελβεντό απ'έξω και αυτό έκαναν! Ήταν μια κυβερνητική απόφαση η οποία στηρίχτηκε στις αποφάσεις των ΤΕΔΚ και των βουλευτών του νομού μας, άρα ποιος φταεί?
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είμαι και σοβαρό και υπεύθυνο άτομο και γι'αυτό σνεχίζω αυτόν τον αγώνα και δεν έχω κανένα μα κανένα λόγο να ψηφίσω αυτούς που "έπαιζαν" μαζί μου τόσο καιρό! Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη αλλά μερικές φορές υπάρχουν και τα πεναλτι...!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Eγώ συζήτηση στο Δημαρχείο συγκεκριμένα για το Βελβεντό δεν έγινε ποτέ. Η αποψη που επικρατούσε ΝΑΙ ήταν και ειναι υπερ του Νεου διευρημένου δήμου καλως κακώσς αυτό μένει να αποδειχτεί. εγώ θεορώ ότι ο καλλικράτης θα λύση πολλά προβλήματα μένει να αποδεχτεί εκείνο που δεν θα αλλάξει είναι οι συνήθειες κάθε διαμερίσματος τον καφέ μας στην ίδια γειτονιά με την ίδια γειτώνισα θα πιούμε. Τι θα αλλάξει ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για περισσότερο κόσμο και μεγαλύτερη έκταση Μπορούμε να σχεδιάσουμε απο κοινού. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο πρώτοι εμείς στυλητεύσαμε τη λειτουργει της δημ. αρχής. καλη επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

8:09 re filoi velvenoi apo tin mia oi serviwtes einai anikanoi kai apo tin alli exoun tin dinami na krinoun me tin stasi tous gia to an eseis eistai aytonomos dimos? eleos..teliwste epitelous ayti tin karamela sas varethikame.....kai sto katw katw den ginotan diaforetika me to velvento vasi nomou den plirite tis proipotheseis epoudeni, ti to zalizete to thema. eisastan pronomiouxoi ola ta xronia na eistai enas toso mikros dimos to 1/4 tou dimou serviwn ws pote? o kosmos paei mprosta den paramenei se kleistes koinwnies topikismouopws ta palia xronia, kai kati akoma evlepa kai akousa apo filous velventinous oti ama rthoune oi vouleutes tha tous kanoume .........kai na min patisoun. pou ta eidate ayta ,tin plati tous xtipousate oloi se epiekepsi tous apo oti ematha(mallon gia na praxoun ta proswpika rousfetia ston kathena), poli agwnistes akouw alla den tous vlepw .

Ανώνυμος είπε...

EIDES TI EPA8E H GKANA? DYSTYXWS XASAME

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΙΔΕΣ Η ΓΚΑΝΑ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ Δ.Δ ΒΛΒ .ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Για το Δήμαρχο εμείς δεν θα απολογηθούμε ο καθένας αναλανβάνει την ευθύνη των λόγων του. Ο δήμαρχος ειναι υπερ της διεύρηνσης και δικαίομά του. δέν μπορούσε ο Δήμαρχος ΣΕΡΒΙΩΝ να επιβάλει καμιά συνένωση η συνένωση ΄ηταν προγραμματική δεσμευση του ΠΑΣΟΚ και αυτό έγινε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΘΝΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ayrio to velvento pshfizei NAI.terma ta difragka!
koitame mprosta!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Βελβεντό ζει την χειρότερη στιγμή του! Κάποιοι για όφελος προσωπικό και εγωισμό έχουν παρασύρει μια ολόκληρη κοινωνία σε ένα ψέμα. Δεν χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις. Για όσους έχουν τη γενναιότητα να αποτυπώνουν την πραγματικότητα «χωρίς εκπτώσεις», συμπεραίνουν ότι το «φρούτο» του δημοψηφίσματος λειτουργεί αποκλειστικά - και μόνο - κατ΄ όφελος των εμπνευστών του.

Γιατί ο θυμός, η δυσαρέσκεια και γενικότερα κάθε είδους ψυχικό συναίσθημα που μπορεί να διατάραξε την «εσωτερική» ισορροπία των Βελβεντινών, να μην εκφραστεί αναφανδόν στις κάλπες;

Γιατί χρειάζεται η διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος που πλασάρεται παράδοξα(;) υπό τη μορφή αφίσας εμπλουτισμένης με περήφανα ΟΧΙ προκαταβάλλοντας συνειδήσεις, στάσεις και θέσεις ανυποψίαστων πολιτών;(η αφίσα γράφει ΟΧΙ στην συνένωση, ΟΧΙ στις διπλή εκλογική διαδικασία, η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, όλοι νομίζουν ότι ψηφίζουν ΟΧΙ για την συνένωση).

Μήπως γιατί ο χρόνος είναι κακός σύμμαχος σε αντίστοιχες περιπτώσεις;

Mήπως γιατί μέχρι το Νοέμβρη ενδέχεται να ατονήσει η προσπάθεια και κάποιοι αγωνιούν να «κλειδώσουν» τα σχέδια τους πριν είναι πολύ αργά;

Μήπως γιατί το ζητούμενο δεν είναι το μέλλον του τόπου αλλά το προσωπικό που δεν προδιαγράφεται ευοίωνο;

Αφού ξεθυμάνει το ΟΧΙ, χρειάζεται πολιτική, στόχοι, προτάσεις, σχέδιο πορείας κτλ. ΄Εχουν αναλογιστεί την ευθύνη που φέρουν οι «φωστήρες» αυτού του επικίνδυνου εγχειρήματος ή έχουν αποφασίσει να συμπαρασύρουν μία ολόκληρη κοινωνία σε πειράματα και ανοησίες τύπου κοινοτισμού;

«Που βρίσκεται ο ηθικός αυτουργός» έσκουζε και ωρύονταν ο Κυριάκος στη συνεδρίαση της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης. Αφορμή, ο έντονος διαπληκτισμός που υπήρξε ανάμεσα στον ίδιο και κατοίκους του Βελβεντού.

Η απάντηση - αν και ετεροχρονισμένη: «Και που δε βρίσκεται, ο συγκεκριμένος»!

Υ.Σ. Η απόλυτη ξευτίλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βελβεντού πουλάει μπλουζάκια με στάμπα μήνυμα δεν ξεχνώ και τον Νοέμβρη θα είναι ωραία…. Προς 6 ευρώ έκαστος, λέγοντας ότι τα χρήματα είναι προς ενίσχυση του ΚΑΠΗ, έτσι πληροφοριακά για να δείτε τι περνάμε……. εδώ στο Βελβεντό.


Μια υγιείς ακόμη στο μυαλό και την ψυχή Βελβεντινή
που ντρέπεται για όλα όσα βλέπει να συμβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ 04/07/10 9.04 ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΟΚΟΛΙΟΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΡ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΧΑΙΡΩΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟY? KAI TA ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ(ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΠΑ ,ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ) ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κοπελιά μάλλον είσαι υγιής και όχι υγιείς.....
Τέλειωσες και πανεπιστήμιο????

Ανώνυμος είπε...

05 Ιουλίου 2010 4:05 μ.μ.
Δεν είσαι από το Βελβεντό!

Όσο για την υγιή Βελβεντινιά... Το αποτέλεσμα και η συμμετοχή σε αποστομώνει. ΔΕΝ χειραγωγούνται με μπλουζάκια 2377 άτομα. ΤΕΛΟΣ. Αφουγκράσου με το υγιές αυτί σου το ρεύμα του κόσμου... Αν βρίσκεσαι και εσύ στο Βελβεντό.

ΥΓ: Η αντίθεσή σου ή η σύμφωνη γνώμη σου δεν σε κάνει "υγιή" ή "άρρωστο". Διαφορετικό και ξεχωριστό σε κάνει μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής λειτουργίας μιας κοινωνίας. Αρκεί αυτή την δημοκρατική πλειοψηφία να μην την υποσκάπτεις κατά την διαφωνία σου!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ston kyrio 4.05 xreiazetai mia kali eisaggeliki parembasi gia na mas pei dimosia pou akribos eide ti "ντόπα". Etsi gia na katalabei ti grafei o kathe aneythinos edo mesa.

Ανώνυμος είπε...

5:07 isxiei ayto me ta mplouzakia? an isxiei ti na pw , vgalte kapela me 5 eurw sfiriktres me 1 eurw ompreles me 10 eurw giati an pragmati isxiei apodikneiei gia akoma mia fora oti to mono pou sas endiaferei esas sto velvento(kai enow tous arxontes tou) einai to eurw kai enow to xrima. kai afou kirioi dioikountes tou velventou exete san dimos ena periseuma tade xrimatwn giati na min ta diathesete dwrean ston kosmo? i apolity xeftila .

Ανώνυμος είπε...

pros 4.55 edo mesa den grafoun mono oi tou panepistimiou oute dinodte dorean mauhmata grammatikhs, ekfrozonte apoceis, gegonota.gia auta napeis kati?pros Λ.Σ. mporei kai na eimai apo to velvento.To 2377 eine gegonos.To oti iparxoun omos kai 100diaforetikes fones eine kai auto gegonos.kai oti grafoume aliuies einai gegonos.alla kai to oti oi 100 mporoun na ekfrazonte eleuthera einai DIKAIOMA ATOMIKO.Grafoume thn prosopiki apoch kai oxi san esena pou to phres ergolavika. tagegonota einai gegonota.

Ανώνυμος είπε...

4:55 ayto se peiraxe esena an egrapse lathos ti lexh?giati den mas les gia ta legomena an isxioun?giati ama isxioun eistai gia klamata eseis sto velvento, i apoliti xeftila , ola gia to xrima eleos.

Ανώνυμος είπε...

5.53 πρέπει να είσαι δικομανής ή μάλλον κάτι σχετικό με χαφιέδες του 43. Τι είπε ο ανθρωπος και με την πρώτη το μυαλό σου σε εισαγγελείς και φυλακές. Μήπως είσαι κι εσ δοσίλογος των ορεινών σας οικισμών?

Ανώνυμος είπε...

6:20 Το ξαναλέω, οποιαδήποτε προσπάθεια προσβολής της νομιμότητας της διαδικασίας και του αποτελέσματος μόνο ως μεροληπτική στάση μπορεί να εκληφθεί. Και προσβάλει και εκθέτει ΟΠΟΙΟΝ το επιχειρεί. Ακριβώς επειδή τα γεγονότα καταγράφηκαν και δεν αλλάζουν ανάλογα με το τί συμφέρει εσένα. Όσοι ήταν παρόντες και όσοι προσήλθαν τα γνωρίζουν πολύ καλά! ΓΕΓΟΝΟΣ ήταν η μαζική συμμετοχή, ΓΕΓΟΝΟΣ ήταν τα 102 "ΝΑΙ" και τα 2236 "ΟΧΙ", ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ!
Κανείς ΔΕΝ αμφισβητεί το δικαίωμα της άποψης και έκφρασης αυτής. ΚΑΝΕΙΣ! Και δεν πρέπει καν να το θέτεις.

6:17 το πώς ένα μπλουζάκι πυροδοτεί αυτόν τον καταρράκτη του σκεπτικού και οδηγεί στην εξαγωγή γενικών και τελεσίδικων συμπερασμάτων είναι πραγματικά άξιο απορίας.

ΥΓ: Εργολαβική άποψη ποτέ δεν εξέφρασα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Oso kai an prospatheite na meiosete tin aksia tou dimopsifismatos, den petyxainete tipota. Isa isa mas kanete na dethoyme akoma pio poli.Oso gia to pios einai kollimenos sto xrima, e ayto to kseroun kai oi petres. kai oi epitheorites pou pane kai erxontai sta serbia.

Ανώνυμος είπε...

Εντός του δήμου μας θα κάνουμε ότι θέλουμε!
Εμείς θέλουμε το πλεόνασμα να μείνει ανέγγιχτο γιατί θα το χρειαστούμε.
Δανεικά δε ζητήσαμε από κανέναν!
Και οι 102 φωνές του Βελβεντού επιβεβαιώνουν από μόνες τους την ομόνοια επειδή είναι ΜΟΝΟ 102!
Κι αν δεν γινόταν το δημοψήφισμα που όλοι εσείς υποβαθμίζετε τη σημασία του, αυτοί οι 102 άνθρωποι δε θα είχαν ακουστεί καν!
Στρέψτε το βλέμμα σας προς τα Σέρβια και την πλάτη προς το Βελβεντό επιτέλους!

ΝΑΚ είπε...

Φίλε των 9:43,
πώς να στρέψουν το βλέμμα τους στα Σέρβια? τί να δούν? "μπαράζ ελέγχων στο Δήμο Σερβίων" λέει όλος ο τύπος της Μακεδονίας, αντί να κάνουν μια Λαϊκή Συνέλευση να τους εξηγήσουν το τι τελικά γίνεται, ασχολούνται με τα "σουβλάκια" και τις μπλούζες του Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

ti na pei kaneis...

Το Προφίλ μας