Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Λασσάνεια 2010 - "Ο μπακαλόγατος" Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης



Το έργο γυρίστηκε για τον κινηματογράφο το 1963, με τεράστια επιτυχία και με ατάκες που εκτοξεύονταν σε ρυθμό πολυβόλου από τον Ζήκο – Κώστα Χατζηχρήστο – στον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας του! Ο Ζήκος ο Μπακαλόγατος, αφελής αλλά ετοιμόλογος, δουλεύει στο μαγαζί του κυρ-Παντελή και είναι ερωτευμένος με την Φιφίκα, που για να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται. Το αφεντικό του, αν και προχωρημένης ηλικίας, βάζει προξενήτρα για να ζητήσει την κατά πολύ νεότερή του Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός απτόητος προχωράει στους αρραβώνες. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως σχεδιάζουν υπάλληλος και αφεντικό, καθώς εμφανίζονται και άλλοι υποψήφιοι γαμπροί. 
Σκηνοθεσία: Π. Φιλιππίδης, 
Σκηνικά: Γ. Γαβαλάς, Κοστούμια: Γ. Μετζικώφ, 
Μουσική: Ι. Δρόσος. 
Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Κωστής, Χριστίνα Τσάφου, Γιώργος Λέφας, Γιάννης Δεγαΐτης, Γιώργος Γαλίτης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ελένη Αποστολοπούλου, Δέσποινα Γιαννακοπούλου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ειρήνη Τσιάρη. 

Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις, την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στις 21:15 Η τιμή του εισιτηρίου είναι 24 € γενική είσοδος & 18€ μαθητικό, φοιτητικό. Προπωλούνται εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις στα γραφεία της ΔΕΠΑΚ (σε εργάσιμες μέρες και ώρες). Για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διάρκεια έκδοσης εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης δεν θα γίνεται επιλογή θέσης από το κοινό αλλά από τον εκδότη. 
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας