Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ο Μιχ. Παπαδόπουλος ανακαίνισε το γραφείο του 20 τ.μ. με κόστος 150.000 ευρώ;


 150.000 ευρώ για ανακαίνιση γραφείου υφυπουργού!
Ο υφυπουργός διέθετε 70 κινητά τηλέφωνα!
  20 εκατ. σε ροζ τηλέφωνα και τηλεπωλήσεις Απίστευτες ήταν οι καταγγελίες του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για το όργιο σπατάλης στο υπουργείο. Τα στοιχεία βγήκαν με αφορμή τη νέα κόντρα για τις σκανδαλώδεις προσλήψεις “γαλάζιων παιδιών” στη διαβόητη “ΑΓΡΟΓΗ” ... που μάλλον αποτελεί “παρωνυχίδα” μετά τα όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του mega από το Μιχάλη Καρχιμάκη.
  20.000.000 ευρώ κόστισαν τα τηλέφωνα σε ροζ γραμμές ή σε τηλεπωλήσεις και τηλεπαιχνίδια όπως απέδειξε σχετική έρευνα. 
Υπήρξε μισθός διευθυντή ΕΛΓΑ ο οποίος μαζί με τα επιδόματα έφτανε τα 9.500. ευρώ, ενώ για τους υπαλλήλους στο διαβόητο αγροτικό κανάλι το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ με μια μονάχα εντολή πληρώθηκαν 1.050.000 ευρώ!

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

t allo prp na kanei kapoios dld gia na mpei fulakh???h parmvash enos eisaggelea einai toso duskolh.?eleos poia me tous alhtes kataeklepsan ton dhmosio plouto k vgainoun k sthn thleorash na dikaiologisoun ayta ta aisxh...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο MEGA, 15 λεπτά ρεπορτάζ για τις καταγγελίες για την ΑΓΡΟΓΗ, ένα ρεπορτάζ για την πρέσβειρα καλής θέλησης της UNESCO, τρείς ειδήσεις από την ξένη επικαιρότητα και αθλητικά. Και λίγα για το ασφαλιστικό.

Και αναρωτιέμαι... τόσο καιρό δεν ήξεραν στο Υπουργείο για τις ατασταλίες της προηγούμενης πολιτικής του ηγεσίας? Γιατί βγαίνει τώρα στο φως? Χμ...

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Το MEGA είναι σε θέση να δείξει μόνο τη θέμα της ΑΓΡΟΓΗΣ και να ξεχάσει το ΔΝΤ και την καταστροφή ενός λαού. Αλλά αυτό είναι από τα ξεφτιλισμένα κανάλια των μεγαλοεπιχειρηματιών που φροντίζουν για τα δικά τους συμφέρονται και δεν δίνουν πεντάρα για τα συμφέροντα του λαού.

Ανώνυμος είπε...

δλδ ψεματα ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Το mega είναι το 4 δημόσιο κανάλι πλέον.
Φυσικά κουβέντα για το βόλεμα της κόρης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που το παίζει καθαρός..
Να καεί το μπουρδέλο η βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πρέπει να κάνουμε. Μόνο λόγια έιμαστε μέχρι τώρα.

ΝΑΚ είπε...

Φίλε Λ.Σ.
συμφωνώ απόλυτα ότι θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν απο το μεγάλο θέμα του Δ.Ν.Τ.,
αλλά όπως και να έχει πρέπει κάποια στιγμή να "βγούν" στη φόρα όλα τα "κακός κείμενα" και όποιος νόμιζε ή συνεχίζει να νομίζει οτι το κράτος είναι "τσιφλίκι" του πατέρα του να τιμωρηθεί όπως αρμόζει σε εγκληματίες.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είναι να περάσουν το πιο αντιλαϊκό ασφαλιστικό και εργασιακό,με την αγρογή και την κόρη του Πάγκαλου μπορούμε να ασχοληθούμε την ακριβώς επομένη ημέρα και όποτε θέλουμε.
Όλοι στους δρόμους να μην μας κάνουν την ζωή κόλαση.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΚ και εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πάω όμως τον συλλογισμό μου πιο πέρα... μήπως όλα τα κόμματα (ιδίως τα διαχειριζόμενα την εξουσία) έχουν στο μανίκι τους κι άλλες τέτοιες αποκαλύψεις και τις κρατάνε για την κατάλληλη κάθε φορά στιγμή? Μήπως...?

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι που περνάει απαρατήρητο μέχρι τώρα. Αυτοί που πρόκειται να απολύθούν από την ΑΓΡΟΓΗ είναι αορίστου χρόνου υπάλληλοι. Δημιουργείται έτσι προηγούμενο και παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι του Δημοσίου. Διπλό χτύπημα από τον Πάγκαλο λοιπόν. Και αποπροσανατολίζουμε την κοινή γνώμη πριν το Ασφαλιστικό, προσφέροντας θέαμα ρωμαϊκής αρένας και την μονιμότητα στο Δημοσίου χτυπάμε.

Ανώνυμος είπε...

Λ.Σ. παγιωμένη η τακτική τους. Ακόμα και της εθνικής μας πορνοσταρ τα καμώματα είναι απόλυτα συγχρονισμένα με τα πολιτικά δρώμενα. Εγώ βλέπεις το συλλογισμό μου τον έστειλα στο διάολο αλλά όλα τα περιμένει κανείς απ' αυτούς...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΔΕΔΥ του ΠΑΣΟΚ είναι,αν θέλει και αν δεν είναι πουλημένη ας υπερασπιστεί τους αορίστου χρόνου για να μην απολυθούν.
Μετά όταν θα πάρει η σειρά και τους ΠΑΣΟΚους δημοσίους υπαλλήλους(ας μην γελιόμαστε τα 2/3 των δ/υ είναι ΠΑΣΟΚοι φυτεμένοι)να μην κλαίνε.

Ανώνυμος είπε...

AGAPITOI MOU MHN KOITATE TO DENTRO...EPITELOYS KOITAKSTE TO DASOS.MAS TARAKSAN MAS EIPIAN TO AIMA.700EYRO PERNO KAI DEN MPORO OXI TO KINHTO MOU NA PLHROSO ALLA OYTE NA ZHSOOOOOO KAI AYTOI EDOSAN 20 EKAT STA ROZ THLEFONA?O ALLOS EDOSE 25.000 GIA 4 FOTO????RE PAIDIA TI THA KANOUME?THA TOUS AFHSOUME?????AS KANOUME KATI PNIGOMAIIIIIII

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:32 αυτό δε λέμε? Ότι προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν για να περάσουν με νομοσχέδιο έναν πρωτοφανή εργασιακό και ασφαλιστικό μεσαίωνα. Όλα τα νομοσχέδια μαζί, με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους έτσι ώστε να μην προλαβαίνει ο κόσμος να αντιδράσει.
Καληνύχτα σε όλους.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qrGV378jWtc

Απλά ακούστε τον Πάγκαλο,δείτε τους "δημοσιοκάφρους" του mega να τον κοιτάνε και να του λένε ταπεινά ότι δεν φταίνε αυτοί.

ΟΥΣΤ ΡΕ..
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αμήν και πότε!
Έπρεπε να είμαστε στους δρόμους εδώ και 2 μήνες κάθε μέρα...

κοματόσκυλο είπε...

Τυχαίο είναι άραγε και το γεγονός ότι ο Πάγκαλος θυμήθηκε ξαφνικά τη δεδομένη στιγμή να ανοίξει το φάκελο με τις προσλήψεις στο δημόσιο μέσω των υπουργικών γραφείων;;

Δηλαδή οι Έλληνες δε γνωρίζουν ότι οι βουλευτές και υπουργοί διορίζουν κατά βούληση και όποιον θέλουν σε θέσεις στο δημόσιο και με ιδιαίτερα προκλητικούς μισθούς;

Παιδιά, ανίψια, αδερφές, εγγόνια και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, με ή χωρίς προσόντα πιάνουν δουλειά απλά και μόνο επειδή έχουν συγγενική σχέση με κάποιον πολιτικό.

Επομένως, προς τι η ξαφνική δήθεν ανακάλυψη του Πάγκαλου για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις συγγενών και γαλάζιων παιδιών εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. ; Μα φυσικά, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.

Προκειμένου να ξεφύγει απο το θέμα των ημερών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλαβε να παίξει το παιχνίδι των εντυπώσεων στον κόσμο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σε μια προσπάθεια να προβάλει οτι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει τη χώρα ανακαλύπτοντας κάθε τόσο τις βρωμιές της προηγούμενης κυβέρνησης.

Βέβαια η Νέα Δημοκρατία φαίνεται οτι τον περίμενε "στη στροφή" και του'σκασε την "αποκάλυψη" για την κορούλα του την αρχοντομεγαλομένη με το πτυχίο λυρικής που μοχθούσε για το μεροκάματο καθημερινά διορισμένη ώς υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της... κι έτσι έγιναν και οι δύο καρνάβαλοι με τον πατροπαράδοτο τρόπο που κοντράρονται στην Ελλάδα τα δύο αποτυχημένα κόμματα εξουσίας.

Δηλαδή και τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας έχουν φυλαγμένα "ράμματα για τη γούνα" του ενός για το άλλο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα βγάλουν στη φόρα.

Κατα τ'αλλα όλα εξεταστικές επιτροπές και όλο ψάχνουν να ρίξουν φώς για τη δικαιοσύνη !!!

Το δούλεμα στον κοσμάκη αρχίζει να παίρνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις....

Ανώνυμος είπε...

Στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, παρατηρώ οτι εχουν μπεί για τα καλά πλέον, και κάποια δημοσιογραφάκια της περιοχής μας...γλυώδη κοματόσκυλα αι σιχτιρ..

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε και θα τους πάρει σβάρνα ο λαός όλους,μικρούς-μεγάλους πράσινους γλοιώδεις δημοσιογράφους.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=mb4v1U62838

Δεν με ενδιαφέρει τι κόμμα είναι η ομιλούσα(ποτέ δεν ψήφισα ΚΚΕ)αλλά αυτή η ομιλία της εχτές εξέφρασε όλη την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Kouli pes Aleyri, o Manos Sfakianakis se gireyei !!!

Ανώνυμος είπε...

"Ηθικώς ανίκανοι να σχεδιάσουν το μέλλον χωρίς να το υποθηκεύσουν εκ των προτέρων". Αυτή η φράση τα λέει όλα.
Μπράβο 3:46, δεν το είχα δει.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά εννοείται οτι η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία είναι κατάπτυστη και χρησιμοποιείται απο τους κυβερνώντες για τον αποπροσανατολισμο της κοινής γνώμης ( τελικά αυτή η μαμημένη κοινή γνώμη απο πιθήκους αποτελείται; τόσο εύκολα αποπροσανατολίζεται;) ...εννοείται επίσης οτι στον χορό της παραπληροφόρησης έχουν μπεί και κάτι γιουσουφάκια της περιοχής....αλλά εννοείται επίσης οτι ο χοντρός είναι και πολύ χοντρός........μα πολύ χοντρός.......

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την ώρα ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων το Σχέδιο Νόμου "Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις. Ρυθμίσεις στις Εργασιακές Σχέσεις".
Δεν ξέρω αν ο Άλκης Αλκαίος όταν έγραφε τους στίχους για το τραγούδι του Μίλτου Πασχαλίδη είχε αυτό το Σ/Ν στο μυαλό του, νομίζω όμως ότι ταιριάζουν στην περίπτωση και τους παραθέτω:

"Φυσάει ένας αέρας που σαρώνει ενθύμια παλιά και φυλακτά
Οι ήρωες το σκάνε απ' την οθόνη ξυλάρμενοι τραβανε στ'ανοιχτα
Πού μας πηγαίνει αυτό το τρεχαντήρι, δεν ξέρω γέμισε μου το ποτήρι"

Σχόλιο: Δεν ξέρω αν λυπούμαι ή αν ντρέπομαι.

Λ.Σ.

Το Προφίλ μας