Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

«1ο Summer Sports Camp Ptolemaida»


H καλοκαιρινή πρόταση του Δημοτικού Κολυβμητηρίου Πτολεμαΐδας
Διαφορετικό είναι το φετινό καλοκαίρι για τα παιδιά της Πτολεμαΐδας, καθώς έχουν την ευκαιρία μέσα από το «1ο Summer Sports Camp» ένα πρόγραμμα που εκπονεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας με πρωτοβουλία της Αθλητικής Ακαδημίας Κολύμβησης “ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ” και την στήριξη του Δήμου. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών δημιουργικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που λειτουργεί πιλοτικά και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, σύμφωνα με τον προπονητή του Κολυμβητηρίου Κώστα Μαυρόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη για την στήριξη της πρωτοβουλίας της Ακαδημίας Κολύμβησης. 

Μέσα από έναν αρμονικό συνδυασμό ψυχαγωγίας και μάθησης, όπως είναι δομημένο το πρόγραμμα τα παιδιά έρχονται σε επαφή κάθε διδακτική ώρα με ένα διαφορετικό άθλημα, όπως κολύμβηση, υδατοσφαίριση, στίβο, τοξοβολία, μπάσκετ, μπάντμιντον, βόλει, ποδόσφαιρο, τέννις, σκάκι, πάλη, πιγκ-πογκ, ρυθμική, δραστηριότητες που συνοδεύονται από προβολή dvd με τις τεχνικές εκμάθησης κανονισμών και θεωρίας για όλα τα αθλήματα, διευκρινίζει ο γυμναστής Κολύμβησης Κώστας Αρβανίτης. 
Την ικανοποίηση του για την έκβαση του προγράμματος εξέφρασε και ο προπονητής του συλλόγου Μάρκος Ζάμπρας, τονίζοντας ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί. Για τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, το φετινό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό, σύμφωνα με όσα δήλωσαν τα ίδια, ενώ την ικανοποίησή τους εξέφρασαν και οι γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας