Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας
γνωστοποιήσουμε την ταυτότητα του συλλόγου μας καθώς και να σας
ενημερώσουμε σχετικά με τις θέσεις μας σε διάφορα ζητήματα που αφορούν
τον κλάδο μας.
Το καβούρντισμα των κόκκων του καφέ είναι μια πολύπλοκη
διεργασία, που προσδίδει τη γευστική ένταση του καφέ, ενώ ο βαθμός του
καθορίζει την τελική του χρήση (πιο ξανθός ο φίλτρου, πιο σκούρος ο
ελληνικός ή ο espresso).
Ο σύγχρονος άνθρωπος καταναλώνει καθημερινά καφέ γι' αυτό και η
επίδρασή του στην υγεία είναι ένα θέμα που απασχολεί την επιστημονική
κοινότητα.