Ο Ε.Φ.Ε.Τ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών
κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων", μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας σε αλλαντικά και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, διαπίστωσε την ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία "λουκάνικο χωριάτικο Si νωπό",
Με αφορμή τη σημερινή (21/6/2015) Γιορτή του πατέρα την οποία τιμά με το δικό της Doodle η Google, ιδού μερικοί τρόποι για να γίνει κανείς καλύτερος πατέρας άρα και καλύτερος άνθρωπος.