Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Άρχισε η τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης από τη Μονάδα 5. Σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί λόγω διαρροών.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ)  ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι άρχισε η τροφοδοσία του συστήματος της τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια από τη Μονάδα 5 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου και ξεκίνησε πάλι η λειτουργία της.

 

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες οδοί της πόλης όπου δεν λειτουργεί, προσωρινά, λόγω της ύπαρξης διαρροών, τις οποίες η ΔΕΥΑΚ φροντίζει ήδη να αποκαταστήσει.

Συγκεκριμένα, δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση στις οδούς:

§  Καπετάν Άγρα, Παπασιώπη, Γράμμου και Μεταμορφώσεως, στην περιοχή της Νομαρχίας. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο.

§  Αμυγδαλέων, Δερβενακίων, Μακεδονίας, Καπ. Περιστέρα, Νικοπόλεως, Εφέσσου, Έλλης, Μιχαήλ Άγγελου, Νικ. Φωκά, Βασιλικής, Ασημοχωρίου, Β. Ηπείρου, Πύρρου , Σαράντα Εκκλησιών, Τσαρούχη και Ιανού, στην περιοχή Ηπειρώτικα. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο.

§  Ολύμπου από Αρχελάου και πάνω, Αρχελάου, Ζήση Σωτηρίου, Πολυζούλη, Ιερολοχιτών, Αθηνάς, Ν. Δελιαλή καιΛιούφη, συην περιοχή της Πλατείας Λασσάνη. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από την ΔΕΥΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας