Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Μιχάλης Φωτίου: "Με χαρά και αισιοδοξία ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για πρώτη φορά σε αυτή τη σημαντική εκλογική διαδικασία για το μέλλον της αγαπημένης μας πόλης."

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,
Με χαρά και αισιοδοξία ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για πρώτη φορά σε αυτή τη σημαντική εκλογική διαδικασία για το μέλλον της αγαπημένης μας πόλης. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, αξιοποιώντας τις δυνάμεις και τις αξίες που μας ενώνουν. Λέξεις όπως όραμα, διαφάνεια, συλλογικότητα, στρατηγική και πάνω από όλα θέληση αποτελούν τους βασικούς πυλώνες υλοποίησης των στόχων μέσα από ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και αλληλοκατανόησης που θα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου Σερβίων.
Έχοντας σπουδάσει Επικοινωνία και Επιχειρηματικό Management αντιλαμβάνομαι ότι για να μπορέσει να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών θα πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες ουσιαστικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα τα οποία ταλαιπωρούν την καθημερινότητα του δήμου μας. Επιπλέον ο τόπος έχει ανάγκη από μια σειρά πρωτοβουλιών και ουσιαστικών παρεμβάσεων έτσι ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί η τοπική επιχειρηματικότητα με οδηγό την καινοτομία, μέσα από τους πόρους και τις δυνατότητες που διαθέτει συνολικά η περιοχή μας, βάζοντας έτσι φρένο στην καθημερινή ερήμωση της πόλης που οδηγεί στη μετανάστευση των νέων. Ο τόπος μας έχει άμεση ανάγκη από την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομίας που αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο της ιστορίας μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να κοιτάξουμε πέρα από κάθε παλιά πολιτική και να έχουμε την τόλμη και την συλλογική δύναμη να ζητήσουμε κάτι καλύτερο. Όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε την επόμενη ημέρα στον Δήμο μας και να επενδύσουμε στο αύριο και στο μέλλον.
Έχοντας ως γνώμονα την άμεση επικοινωνία, τη διαφάνεια και την συμμετοχή, την συνεχή ενημέρωση και την συνεργασία δηλώνω σήμερα τη στήριξή μου στον συνδυασμό «Στάση Σερβίων» της Λαζαρίτσας Σπυρίδου.
Ας περπατήσουμε μπροστά με το κεφάλι ψηλά και την καρδιά γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας που θα δημιουργήσουμε μαζί ! Καλό Αγώνα.
Μιχάλης Κ. Φωτίου
Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας – Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Kingston University London
Υποψήφιος στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Δ.Δ. Σερβίων του συνδυασμού «Στάση Σερβίων» Λαζαρίτσα Σπυρίδου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη έχεις τις δυνατότητες,την γνώση και την θέληση να βοηθήσεις τον τόπο μας.Καλή σου επιτυχία και με την νίκη.

Το Προφίλ μας