Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

“Στάση Σερβίων”: Πλήθος κόσμου και αισιοδοξία στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ρίτσας Σπυρίδου (videos & Φωτογραφίες)

“Στάση Σερβίων”: Πλήθος κόσμου και αισιοδοξία στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ρίτσας Σπυρίδου










 




















10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Δημότες σε έναν Δήμο και ο Δήμος για όλους τους Δημότες,όλοι μαζί μιά μεγαλη αγκαλιά.Μπράβο σας,με την ΝΊΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός μίλησε σήμερα! Η Σπυρίδου επόμενη δήμαρχος, με διαφορά

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα σταθώ στην τεράστια διαφορά του πλήθους. Σίγουρα στα εγκαίνια της Σπυρίδου ήταν τριπλάσια από όσοι στα εγκαίνια του Ελευθερίου γιατί αυτό δεν λέει τίποτα. Θα σταθώ στην διάφορα ατμόσφαιρας. Εχθές είχαμε χαρούμενα πρόσωπα, μια αίσθηση γιορτής μια αίσθηση ότι κι να γίνει χαιρόμαστε έναν τίμιο αγώνα. Στα εγκαίνια του Ελευθερίου έβλεπες πρόσωπα αγριωπα συνοφρυωμενα , ένταση, ξινιλα και ένα στυλ "θα σας δείξουμε εμείς". Έτσι πρέπει να είναι όλοι γιατί ο δήμος είναι ένωση και όχι διαχωρισμός πως είναι τέσσερα χρόνια τωρα

Ανώνυμος είπε...

Κα Σπυρίδου να παραμείνεις απλή,σεμνή και ταπεινή.Το εμείς μόνο,η έπαρση και η αλαζονεία να τελειώνει στον Δήμο μας.Τα καλύτερα για τον τόπο μας έρχονται μόνο μέσα από συνεννόηση και συνεργασία.Βάλε μπροστάρηδες τους άξιους και κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις και δώστε την μάχη όλοι μαζί.Καλή σας επιτυχία και με την νίκη.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί ακόμη ήθελαν να παραβρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της επόμενης Δημάρχου Σερβίων, αλλά δεν ήθελαν να δακτυλοδεικτούν απο τους αντιπάλους που τους έχουν τάξει οτι θα τους ψηφίσουν.
Σίγουρα ήταν κάποιος της γέφυρας κρυμμένος και σημείωνε ονόματα απο όσους παραβρέθηκαν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Δασκάλα μου, Βαγγελιώ μου, μου έμαθες όσα είναι πιο σημαντικά για τη ζωή μου.
Σε ευχαριστώ πολύ και θα στο ανταποδώσω με την ψήφο μου.
Εύχομαι να έχουν τη χαρά όλοι οι δημότες να σε γνωρίσουν και να εκτιμήσουν την απεριόριστη χαρά που απλόχερα μοίρασες σε όλους τους μαθητές σου.
Πάντα οργανωτική και ξεχωριστός άνθρωπος.
Για να φύγει η μιζέρια, Αλαφοστεργιου Ευαγγελία ψηφίζω σε αυτές τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Στις 9 Οκτώβρη θα επιστρέψει το Ήθος, ο Σεβασμός , η Ενότητα. Την 1.01.2024 θα αναλάβει και την δημοτική αρχή. Μέχρι τότε κουράγιο να ακούμε ιαφορους φλαφλαταδες φανφαρονους αστειακια νηπίων και κομπασμενους γεμάτους απωθημένα.

Ανώνυμος είπε...

13.42 στα χρόνια της χούντας,αν πήγαινε καμμιά παρέα νεαρών βόλτα στα Κάστρα,από πίσω χωροφύλακας με τρόπο.Δυστυχώς ακόμη και σήμερα κάποιοι έχουν αυτόν τον ρόλο ...

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι ρε τα < τουρκακια>. χαρουμενα!!γιατι απο εκει που ηρθαν οι παππουδες τους υπηρχε πολιτισμος υπηρχε ηθος , καλη καρδια! και αυτη την καλη καρδια και το ηθος εμαθαν και ηθελαν και θελουν να την μοιραζονται με οποιον θελει να την δεχτει!!!

Το Προφίλ μας