Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

600.0000 ευρώ στο Δήμο Βοΐου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Σε πρόσφατη επίσκεψη μας στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών αιτηθήκαμε την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου μας για νέες ασφαλτοστρώσεις. Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο και Υπουργό Μιχάλης Παπαδόπουλος για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Δήμου Βοΐου για τη χρηματοδότηση των 600.000 ευρώ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΜΠΗ: Μήνυση κατά Μητσοτάκη, Καραμανλή και 15 ακόμη προσώπων από συγγενείς θυμάτων
Η μήνυση στρέφεται κατά διοικήσεων του ΟΣΕ, της Hellenic Train, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και κατά πολιτικών προσώπων (πρωθυπουργού, πρώην υπουργού Μεταφορών, νυν υπουργού Μεταφορών, υπουργού μεταφορών των δύο προηγούμενων κυβερνήσεων και κατά των πρώην και νυν προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων του ΟΣΕ).

Η μήνυση, έχει στόχο να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες στην παρούσα αλλά και σε προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και σε στελέχη των σιδηροδρόμων.

Συγκεκριμένα, η μήνυση στρέφεται κατά των:

Κυριάκου Μητσοτάκη (πρωθυπουργός), Κώστα Καραμανλή (τέως υπουργός Μεταφορών και Υποδομών), Χρήστου Σπίρτζη (τέως υπουργός Μεταφορών και Υποδομών), Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη (τέως υπουργός Μεταφορών και Υποδομών), Μιχαήλ Παπαδόπουλου (αρμόδιος υφυπουργός για θέματα Μεταφορών), Γεωργίου Καραγιάννη (υφυπουργός για θέματα Υποδομών), Νικόλαου Μαυραγάνη (τέως υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών), Ιωάννη Ξιφαρά (Γ.Γ. Μεταφορών), Μαρίας – Έλλης Γεράρδη (Γ.Γ. Υποδομών), Γεώργιου Γεραπετρίτη (υπουργός Επικράτειας), Ιωάννας Τσιαπαρίκου (πρόεδρος ΡΑΣ), Σπύρου Πατέρα (πρόεδρος ΟΣΕ), Παναγιώτη Τερεζάκη (μεταβατικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΟΣΕ), Χρήστου Βίνη (Δ/ντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ), Χρήστου Παληού (Μεταβατικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΡΓΟΣΕ), Maurizio Capotorto (Δ/ντος Συμβούλου της Hellenic Train), Dario Lo Bosco (πρόεδρος ΔΣ της Hellenic Train)

Το Προφίλ μας